- Πόντοι
- 398
Θα σε παρακαλούσα να μην μπλέκεις τη μουσική με το σεχΕίναι ξεκαθαρο εδω πως δεν υπάρχει παραγωγός. Αν υπήρχε παραγωγός θα μπορούσες να με εκμεταλλευτεις σωστά. ?
Θα σε παρακαλούσα να μην μπλέκεις τη μουσική με το σεχΕίναι ξεκαθαρο εδω πως δεν υπάρχει παραγωγός. Αν υπήρχε παραγωγός θα μπορούσες να με εκμεταλλευτεις σωστά. ?
Χωρίς παραγωγό δεν γίνεται. Αυτος θα διαχειριστεί τους καλλιτέχνες, την ηχογράφηση, τις επιλογές και τα εκτελεστικά θέματα της παραγωγής, τη διανομη και τα κέρδη.Θα σε παρακαλούσα να μην μπλέκεις τη μουσική με το σεχ
Αλλιώς δεν θα πουλήσουμε. Θα το ευχαριστήσουμε αλλα δεν θα πουλήσουμε. ?
Πάλι μνημόσυνο θα ακούσουμε, κονιάκ, παξιμάδι ελληνικόςΤο ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Προχθές έγραψα στο σπίτι ένα horn section για μια φίλη που έχει μια μαμιστερη ροκ στεντυ μπάντα ... Τους πέθανα ? από τα αρχικά ριφ που είχαν γράψει απέρριψα το 80% ? και τους έγραψα νέα ενώ της έδωσα και δουλειά για το σπίτι (να πει στον ντράμερ να μην παίζει πανκ αλλά ρεγγεΣ ? δηλ ΠΙΣΩ από το beat)
To καταΦχαρστηθηκαμε όλοι αλλά όπως είπα και παραπάνω υπήρχε ΑΓΑΠΗ..με μιρλα, γκρίνια και παράπονο δουλειά δεν καΜεις
Δεν ημπορω. Θέλω manager. Εγω ημπορω αλλά χωρίς να πουλαω. Manager.Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Προχθές έγραψα στο σπίτι ένα horn section για μια φίλη που έχει μια μαμιστερη ροκ στεντυ μπάντα ... Τους πέθανα ? από τα αρχικά ριφ που είχαν γράψει απέρριψα το 80% ? και τους έγραψα νέα ενώ της έδωσα και δουλειά για το σπίτι (να πει στον ντράμερ να μην παίζει πανκ αλλά ρεγγεΣ ? δηλ ΠΙΣΩ από το beat)
To καταΦχαρστηθηκαμε όλοι αλλά όπως είπα και παραπάνω υπήρχε ΑΓΑΠΗ..με μιρλα, γκρίνια και παράπονο δουλειά δεν καΜεις
Δυστυχώς δεν γίνεσαι αντιληπτός καθότι τα μπάσα δεν είναι σφιΧτα και τα μεσαία περδονται,τα ψηλά δε ανύπαρκτα.Πάλι μνημόσυνο θα ακούσουμε, κονιάκ, παξιμάδι ελληνικός
Από μανατζεριλικι δε ξέρω, αν ήξερα θα ήμουν σταρΖ ?Δεν ημπορω. Θέλω manager. Εγω ημπορω αλλά χωρίς να πουλαω. Manager.
Θα γίνω πολιτικός. Η μουσική πέθανε για εμένα.Από μανατζεριλικι δε ξέρω, αν ήξερα θα ήμουν σταρΖ ?
Καμμία παραγωγή,καμμία ενορχήστρωσηΣ να σου κάνω αλλά ως εκεί , πες μου λοιπόν πΓιο ΙΝΕ το όραμα σου;
Θες γυαλιΖμενη παραγωγή ή να μπω σε mood Raindogs να βρωμισει ο τόπος;
Μη φοβάσαι ξέρω ότι ισε τιμιος δημόσιος υπάλληλος οπότε δεν έχεις λεφτά, τζάμπα θα δουλέψω για εσένα ?
Καλή επιλογή δεν έχει απαιτήσεις και τα μπάσα σου να μην είναι σφιχτά δεν πειράζει.Θα γίνω πολιτικός. Η μουσική πέθανε για εμένα.
Η μπάντα είναι, τα στιβαρά μου σνέαρ και τις καλογυαλισμένες μπότες μου μέσαΑλλά και πάλι, τι είναι ο παραγωγός αλήθεια;
Η μπάντα είναι,
Οταν στέλνει κάποιος για mix&mastering και όλα τα σχετικά το track του online σε κάποιο μεγάλο όνομα,πραγματικά πιστεύει οτι ξημεροβραδιάζεται η φίρμα πάνω απο το track του?Δόξα τον θεό το είπε κάποιος.το ΜΟΝΟ που έκανε είναι να έρθει όταν είχαμε (εγώ και ο head engineer) τελειώσει όλη τη δουλειά (midi programming, recording, editing, mixing) και να πει "η φωνή 2dB πιο πάνω και είναι έτοιμο". Και αυτός είχε το θράσος να αυτοαποκαλεστεί παραγωγός και να πάρει όλο το credit για τον δίσκο.