Έχετε δουλέψει με ΠΑΡΑΓΩΓΟ;

Σε έναν παραγωγό που ξέρει τι κάνει,δεν πάς εσύ και του λές,πας εκεί με τίς ιδέες σου/τραγούδια σου και σου λέει.

Όχι πάντα.

It works both ways.

Μπορείς να του πεις π.χ. αν είσαι ο καλλιΕτεχνης "αυτό είναι το τραγούδι,θα ήθελα έναν ήχο 70s που να θυμίζει τους ΜπιΤζιΖ αλλά πΓιο βρώμικο "...και αυτός να το κάνει, αν ξέρει βέβαια τι του γίνεται...

Μπορεί φυσικά και ο παραγωγός να προτείνει και να διαμορφώσει τον ήχο...δεν είναι στατική διαδικασία.. δυναμική είναι.

Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία και τους λατρεύω και κλαίω και όποιος πει κάτι κακό γι αυτούς θα τον μισώ και θα του δημιουργώ προβλήματα ?????????????

Όχι πάντα.

It works both ways.

Μπορείς να του πεις π.χ. αν είσαι ο καλλιΕτεχνης "αυτό είναι το τραγούδι,θα ήθελα έναν ήχο 70s που να θυμίζει τους ΜπιΤζιΖ αλλά πΓιο βρώμικο "...και αυτός να το κάνει, αν ξέρει βέβαια τι του γίνεται...

Μπορεί φυσικά και ο παραγωγός να προτείνει και να διαμορφώσει τον ήχο...δεν είναι στατική διαδικασία.. δυναμική είναι.
Σίγουρα μπορείς να έχεις την οποιαδήποτε διαδραστική,αλλά αν πήγαινες σε άνθρωπο που έχει καθιερώσει ήχο/ στούντιο,λίγο δύσκολο.

Αυτή η λειτουργία που αναφέρεις ταιριάζει περισσότερο σε μηχανικό/τεχνικό ήχου.

Εδώ βέβαια ένας ανθρωπος τα κάνει όλα,οπότε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να ευχαριστούν τον Θεό που ζουν σε μια χώρα μουσικά ανίδεων και (παρα)λίγδωσαν τ'αντεράκι τους...?
Δηλαδή εγώ που τους λάτρεψα είμαι ανίδεος μουσικά ? Με στεναχωρείς και είμαι και στο σπίτι στην Εύβοια τώρα και θα βάλω να ακούσω γιατί πληγώθηκα με αυτά που μου λες ??

Δηλαδή εγώ που τους λάτρεψα είμαι ανίδεος μουσικά ? 
Όχι βρε, δεν είσαι. Απλά έχεις κακό μουσικό γούστο, αυτό είναι όλο.? image.gif

αλλά αν πήγαινες σε άνθρωπο που έχει καθιερώσει ήχο/ στούντιο,λίγο δύσκολο.

Δεν είναι όλο οι παραγωγοί "σιδερωτες'' για κάθε έναν Boby Rock υπάρχει και ένας Daniel Lanois.

Εντάξει σε heavy metal ,hard rock όντως πέφτει πολύ σιδερωμα υπάρχουν όμως και άλλα ήδη σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν δε και παραγωγοί...χαμελαιοντες που δεν έχουν έναν ήχο αλλά πολλούς (π χ. Quincy Jones) 

Πάντως είναι άδικο να τα ισοπεδώνουμε όλα και να λέμε ότι δεν υπάρχουν παραγωγοί στην Ελλάδα,που δεν φέρνουν μόνο καφέδες.

Αυτά δεν έγιναν από καφετζήδες

Όχι βρε, δεν είσαι. Απλά έχεις κακό μουσικό γούστο, αυτό είναι όλο.?Προβολή συνημμένου 44721
Δηλαδή συγκρίνεις  το οι παλιές αγάπες πάνε στιν παράδεισο που σημάδεψε τη γενιά μου με την απίστευτη, εξωπραγμστικη παραγωγή και τις κσθηλωτικες ερμηνείες που προκαλούσαν ρίγος έως και σήμερα στις συναυλίες με τα child in time των deep Purple  και τέτοια? Εγώ εγώ γούστο. Έχω ?

Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία και τους λατρεύω και κλαίω και όποιος πει κάτι κακό γι αυτούς θα τον μισώ και θα του δημιουργώ προβλήματα

Εγώ πάντως τους ανέφερα διότι, όπως και οι Scorpions, συνέχεια ακούγαμε ότι ξεκινούν την τελευταία περιοδεία τους και συνέχεια ξεκινούσαν και μία επόμενη. Θυμήσου... υπήρχε σχετικό νήμα εδώ στο Noiz τότε που είχαμε πρωτογραφτεί.

Αν διαβάζω άσχημα πράγματα για τους ΠΥΞ ΛΑΞ θα ζητήσω τη διαγραφή του λογαριασμού μου από το φορουμ, δεν πάει άλλο δηλαδή ?

Αν διαβάζω άσχημα πράγματα για τους ΠΥΞ ΛΑΞ θα ζητήσω τη διαγραφή του λογαριασμού μου από το φορουμ, δεν πάει άλλο δηλαδή ?
Μου φαίνεται δεν έχει ΠΥΞει το μυαλό σου ακόμη. 

Μου φαίνεται δεν έχει ΠΥΞει το μυαλό σου ακόμη. 
Δινω δέκα χρόνια απ τη ζωή μου για να γυρίσω  πισω στο χρονο και να είμαι στο αμάξι με εκείνο το κορίτσι, τοτε, 19 χρόνων που τους ακούγαμε από την κασέτα. Εκείνο το κορίτσι που μετά το άφηνα και πήγαινα και έπαιρνα το άλλο κορίτσι γιστι τις είχα δύο και τρεις τέτοιο όμορφο παιδί που ήμουν. ? Και αμα μου έκαναν θέμα εοειδη είχα πολλές, τους έλεγα. Ότι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο ?????

Πάντως είναι άδικο να τα ισοπεδώνουμε όλα και να λέμε ότι δεν υπάρχουν παραγωγοί στην Ελλάδα,που δεν φέρνουν μόνο καφέδες.
Δέν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι.Εβγαλές πόρισμα απο τα λεγόμενα μου για κάτι τέτοιο?

Και βάλε τον άλλο απο τρύπες.

Δινω δέκα χρόνια απ τη ζωή μου για να γυρίσω  πισω στο χρονο και να είμαι στο αμάξι με εκείνο το κορίτσι, τοτε, 19 χρόνων που τους ακούγαμε από την κασέτα. Εκείνο το κορίτσι που μετά το άφηνα και πήγαινα και έπαιρνα το άλλο κορίτσι γιστι τις είχα δύο και τρεις τέτοιο όμορφο παιδί που ήμουν. ? Και αμα μου έκαναν θέμα εοειδη είχα πολλές, τους έλεγα. Ότι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο ?????
Εγώ μια φορά είχα δει ένα απο αυτους στην παραλία.Τον κοιτούσα,το ίδιο και αυτός.

Σε κάποια στιγμή τον πλησιάζω,σου λέει αυτός θαυμαστής,γυρνάω και του λέω,φίλε θα βάψεις σήμερα γιατί έχω σκοπό να βουτήξω?

Αυτό το συγκρότημα και αυτές οι εποχές ήταν προνόμια που ζήσαμε. Γι αυτό όταν πεθαίνω θα τους πω. Μη στεναχωριέστε για εμένα, να χαίρεστε και να είστε υπερήφανοι γιστι έζησα προνομιούχος. ΠΥΞ ΛΑΞ και Ανδρέας Παπανδρέου για πάντα ❤️❤️❤️❤️

Εβγαλές πόρισμα απο τα λεγόμενα μου για κάτι τέτοιο?
Oχι δεν αναφέρομαι σε εσένα,στον ισχυρισμό των περισσότερων σε αυτό το νήμα ότι δεν υπάρχουν παραγωγοί στην Ελλάδα αλλά μόνο καφετζήδες .

Φυσικά και υπάρχουν κανονικοί παραγωγοί.

Oχι δεν αναφέρομαι σε εσένα,στον ισχυρισμό των περισσότερων σε αυτό το νήμα ότι δεν υπάρχουν παραγωγοί στην Ελλάδα αλλά μόνο καφετζήδες .
Ανθρωποι υπάρχουν,μουσική βιομηχανία δέν υπάρχει και πραγματικά,δέν υπήρξε ποτέ.

Δηλαδή εγώ που τους λάτρεψα είμαι ανίδεος μουσικά ? Με στεναχωρείς και είμαι και στο σπίτι στην Εύβοια τώρα και θα βάλω να ακούσω γιατί πληγώθηκα με αυτά που μου λες ??
Τώρα είναι η ευκαιρία να τον τσιμεντώσεις, τώρα που σε πλήγωσε

Trending...

Νέα θέματα

Back