- Πόντοι
- 98
Καλημέρα στην παρέα!
Έγραψα CD και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ίσως κάποιοι με θυμάστε από το συγκρότημα snooze loop ή απ τις διασκευές των Χριστουγεννιάτικων κομματιών που έχω ανεβάσει. Τα τελευταία χρόνια ζω στην Αγγλία και μαθαίνω Κρητικό λαούτο. Το 2024 έστησα μια παράσταση contemporary dance & laouto με δικές μου συνθέσεις και πολύ αυτοσχεδιασμό σε αλληλεπίδραση με το χορό. Αυτή τη μουσική τελικά ηχογραφήσαμε ζωντανά σ ένα στούντιο με άλλους δύο μουσικούς, τον περασμένο Σεπτέμβρη, και πλέον είναι διαθέσιμη για να την ακούσετε στο bandcamp μου ή σε streaming platforms.
Μέσα στην τρέλα των καιρών, αποφάσισα να βγάλω και 100 αριθμημένα CD, για τους υπερβολικά μερακλήδες.
Για τους φίλους των τεχνικών λεπτομερειών, σύντομα θα ανεβάσω και ένα σύντομο βίντεο απ το στούντιο, για να πάρετε μια καλύτερη γεύση του πως στήθηκε η ηχογράφηση.
Τέλος, αν και υπάρχουν στο bandcamp, παραθέτω κι εδώ τα credits του δίσκου:
Cretan Laouto: Miltos Boumis
Percussion: Demi Garcia Sàbat
Double Bass: Holly Reinhardt
Recording Engineer: Greg Dowling, Elsden Music Studio
Assistant Engineer: Ollie Ervin
Mixing: Pantelis Nikiforos
Mastering: Chris Parmenidis, Unity Mastering
Photography: Zeynep Yorgancilar Marnikovic
Artwork & Design: Paschalis Zervas
Έγραψα CD και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ίσως κάποιοι με θυμάστε από το συγκρότημα snooze loop ή απ τις διασκευές των Χριστουγεννιάτικων κομματιών που έχω ανεβάσει. Τα τελευταία χρόνια ζω στην Αγγλία και μαθαίνω Κρητικό λαούτο. Το 2024 έστησα μια παράσταση contemporary dance & laouto με δικές μου συνθέσεις και πολύ αυτοσχεδιασμό σε αλληλεπίδραση με το χορό. Αυτή τη μουσική τελικά ηχογραφήσαμε ζωντανά σ ένα στούντιο με άλλους δύο μουσικούς, τον περασμένο Σεπτέμβρη, και πλέον είναι διαθέσιμη για να την ακούσετε στο bandcamp μου ή σε streaming platforms.
Μέσα στην τρέλα των καιρών, αποφάσισα να βγάλω και 100 αριθμημένα CD, για τους υπερβολικά μερακλήδες.
Για τους φίλους των τεχνικών λεπτομερειών, σύντομα θα ανεβάσω και ένα σύντομο βίντεο απ το στούντιο, για να πάρετε μια καλύτερη γεύση του πως στήθηκε η ηχογράφηση.
Τέλος, αν και υπάρχουν στο bandcamp, παραθέτω κι εδώ τα credits του δίσκου:
Cretan Laouto: Miltos Boumis
Percussion: Demi Garcia Sàbat
Double Bass: Holly Reinhardt
Recording Engineer: Greg Dowling, Elsden Music Studio
Assistant Engineer: Ollie Ervin
Mixing: Pantelis Nikiforos
Mastering: Chris Parmenidis, Unity Mastering
Photography: Zeynep Yorgancilar Marnikovic
Artwork & Design: Paschalis Zervas