- Πόντοι
- 18
Καλησπέρα. Πριν 2 βδομάδες (στις 30 Ιουνίου) πήρα από το eBay (από online store στην Αγγλία με feedback 100%) ένα πεταλάκι της Danelectro (όχι SUPERFUNK, δεν πήρα ούτε το tunamelt - tremolo, ούτε το dan echo delay, αλλά το Hash Browns Flanger). Τους ρώτησα πότε μου το έστειλαν και μου απάντησαν ότι το έστειλαν στις 4 Ιουλίου με UPS και ότι θα κάνει περίπου 4 μέρες να έρθει. Εγώ, αν και αθηναίος, σπουδάζω Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου κατέβηκα Αθήνα, έχοντας όμως δώσει σαν διεύθυνση παραλαβής την διέυθυνση της Θεσσαλονίκης.
1η ερώτηση: Η UPS τα φέρνει μέχρι Ελλάδα και μετά αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ ή σου τα φέρνει κατ'ευθείαν σπίτι σου;
2η ερώτηση: Αν αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ (δεδομένου ότι μεχρι σήμερα δεν έχει έρθει κάτι - πήρα τηλέφωνο) είναι λογικό να έχει αργήσει τόσο;
3η ερώτηση: (ψιλοάκυρη με τα παραπάνω) Τι γνώμη έχετε για το συγκεκιμένο πεταλάκι; Το έχει ακούσει κανείς; Στο Harmony Central που διάβασα, πάντως, οι γνώμες ήταν πολύ θετικές.
Ευχαριστώ.
1η ερώτηση: Η UPS τα φέρνει μέχρι Ελλάδα και μετά αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ ή σου τα φέρνει κατ'ευθείαν σπίτι σου;
2η ερώτηση: Αν αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ (δεδομένου ότι μεχρι σήμερα δεν έχει έρθει κάτι - πήρα τηλέφωνο) είναι λογικό να έχει αργήσει τόσο;
3η ερώτηση: (ψιλοάκυρη με τα παραπάνω) Τι γνώμη έχετε για το συγκεκιμένο πεταλάκι; Το έχει ακούσει κανείς; Στο Harmony Central που διάβασα, πάντως, οι γνώμες ήταν πολύ θετικές.
Ευχαριστώ.