- Πόντοι
- 6
Έχω πάρει κάτι knobs από ebay. Μου τα έστειλαν 21 Ιουλίου με USPS Air mail. Έκαναν 17€(δηλαδή δεν τίθεται θέμα φόρων) και πλήρωσα με paypal. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται insurance και ο πωλητής μου έχει στείλει έναν αριθμό customs declaration. Δεν έχουν φτάσει ακόμα φυσικά. Θέλω λοιπόν τη συμβουλή σας! Πού να απευθυνθώ; στον πωλητή, στο ταχυδρομείο ή στο τελωνείο; ???
Δεν περίμενα βέβαια να τα παραλάβω άμεσα, αλλά σε περίπτωση που αργήσει πάνω από 45 μέρες δεν μπορώ πια να έχω προστασία μέσω paypal και σε περίπτωση που αργήσει πάνω από 60 δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέσω του dispute console. Από την άλλη, τι φταίει ο πωλητής άμα τα ταχυδρομεία, τελωνεία κλπ καθυστερούν;
Διάβαζα και σε άλλα thread ότι έκαναν μήνες να φτάσουν διάφορα πράγματα από Αμερική. Είναι και Αύγουστος.... 8)
Δεν είναι και τίποτα αντικείμενα αξίας, αλλά μου αρέσουν, τα πλήρωσα και τα θέλω τώρα!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Εντάξει, ίσως είμαι λίγο ανυπόμονη...
Φανταστείτε πως θα έκανα αν έπαιρνα καμιά κιθάρα ;D ;D
Δεν περίμενα βέβαια να τα παραλάβω άμεσα, αλλά σε περίπτωση που αργήσει πάνω από 45 μέρες δεν μπορώ πια να έχω προστασία μέσω paypal και σε περίπτωση που αργήσει πάνω από 60 δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέσω του dispute console. Από την άλλη, τι φταίει ο πωλητής άμα τα ταχυδρομεία, τελωνεία κλπ καθυστερούν;
Διάβαζα και σε άλλα thread ότι έκαναν μήνες να φτάσουν διάφορα πράγματα από Αμερική. Είναι και Αύγουστος.... 8)
Δεν είναι και τίποτα αντικείμενα αξίας, αλλά μου αρέσουν, τα πλήρωσα και τα θέλω τώρα!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Εντάξει, ίσως είμαι λίγο ανυπόμονη...
Φανταστείτε πως θα έκανα αν έπαιρνα καμιά κιθάρα ;D ;D