Ebay-Πόσο αξιόπιστο;;

nathanlyk

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχω δει φοβερές προσφορές στο ebay! Δεν ξέρω όμως αν τα προιόντα είναι εντάξει. Έχω βρει (π.χ.) ένα σετ μονιτορ. Τι γίνεται αν τα παραλάβω και το αριστερό δεν δουλεύει;Η κάποιο άλλο πρόβλημα;; Αυτή είναι η απορία μου..

Τι γίνεται αν τα παραλάβω και το αριστερό δεν δουλεύει;Η κάποιο άλλο πρόβλημα;; Αυτή είναι η απορία μου..
Μπορείς να ρωτήσες τον πωλητή. Αυτός είναι αρμόδιος (εννοώ δες αν ΚΑΙ ΤΙ return policy έχει). Επίσης μπορείς να ελέγξεις την αξιοπιστία του από το feedback score. Μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό για ασφαλείς αγορές στο ebay.

Ειναι οσο αξιοπιστο ειναι και το να μπαινεις και σε ενα μαγαζι της γειτονιας σου.......αν ξερεις πως να ψωνιζεις, τι να προσεχεις και τι προφυλαξεις να παιρνεις........

......αν ξερεις πως να ψωνιζεις' date=' τι να προσεχεις και τι προφυλαξεις να παιρνεις........[/quote']

Αυτό που σου είπε ο fenderiarhs να το θυμάσαι nathan.... :wink:

Ισχύει και σαν απάντηση αν ποτέ ανοίξεις θέμα "Αγοραίος 'Ερωτας: Είναι ασφαλής?" :lol: :lol: :lol:

Το ebay εχει ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ "οδηγιες χρησης" για οσους θελουν να τις διαβασουν,οσοι ΔΕΝ τις διαβαζουν την πατανε μονο :wink:

Μαθε λοιπον για να μην παθεις. :wink:

Για ασφάλεια στο σεξ, προφυλακτικά ΠΛΑΣΤΕΞ.

Για ασφάλεια στο σεξ' date=' προφυλακτικά ΠΛΑΣΤΕΞ.[/quote']
oxi ομως τα τελευταια 10 δευτερολέπτα..

καρδια παθαινω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα