ανάλογα το αυτοκόλλητο....αν πχ βάλεις τεράστιο ανάποδο σταυρό .. το σετ θα ακούγεται καλύτερα ....meddle13 είπε:καλημερα. μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να βαλω αυτοκολλητα στην κασσα χωρις παρενεργιες ??
Και τι λέει ?? Attention loud drummer ? ;D ;DVorryngr είπε:Εγώ έχω ένα πλαστικοποιημένο το οποίο το βάζω σε κάθε συναυλία με ταινία διπλής όψεως και δεν πολυκουνάει.
Aν βγαίνει και ξαναμπαίνει, δεν βλέπω γιατί δεν μπορούμε μόνοι μας, να τυπώσουμε ότι θέλουμε, όπως κάνουμε στις κιθάρες.Haris είπε:Μarathon, αν μιλάς για το λογότυπο/σχέδιο, συνήθως είναι βινύλιο (κάποια ...ποικιλία του τέλος πάντων). Τώρα για το πώς βγαίνει και ξαναμπαίνει, θα σε γελάσω και δεν το θέλω...
το υλικο της ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ της κασας ειναι Mylar (ενα ειδος πλαστικου),οι "επαγγελματικες" μεμβρανες με λογοτυπα & σχεδια ειναι βαμμενες (η εκτυπωμενες) δεν εχουν αυτοκολλητα.marathon είπε:Συγνώμη, αλλά τι υλικό είναι το της κάσας (πανί, πλαστικό...) και βγαίνει και ξαναμπαίνει?
Οπότε no problem, για εκτύπωση. Η επόμενη ερώτηση τώρα, εάν βγαίνει και ξαναμπαίνει. Εάν ναι...μπορείτε να τυπώσετε ότι θέλετε με επαγγελματική ποιότητα σε όλη την επιφάνεια.Superfunk είπε:το υλικο της ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ της κασας ειναι Mylar (ενα ειδος πλαστικου) εχουν
Απο αυτη την εταιρεια εχω τυπωσει το logo του στουντιο, πολυ καλη ποιοτητα και εξυπηρετηση. Το κοστος περιλαμβανει και την μεμβρανη (remo αν θυμαμαι καλα). Η καλυτερη ιδεα ειναι να βρεις και καποιον αλλο που ενδιαφερεται ωστε να εχετε μειωμενα μεταφορικα. Εγω διαλεξα το πιο ακιβο ωστε να εχει και γυαλιστερη υφη (γουστα ειναι αυτα). Βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο για ηχογραφηση αφου σε περιοριζει σε επιλογες ηχου, αλλα για προοωθηση του συγκροτηματος ειναι πολυ καλη ιδεαbeeros05 είπε:
τιποτα...νασαι καλα αλλα ρε SF αν ειναι να παρεις custom skin θα παρεις του Buddy Rich..?Superfunk είπε:Ωραια!
Βρηκα τι θα κανω δωρο στον εαυτο μου για τα γενεθλια μου
http://www.customskins.co.uk/buddyrichcustomskin.html
;D
παντα ηθελα μια τετοια
ευχαριστω beeros!
Meddle, τι εννοείς θα το βάψεις; Με πινέλο, σπρέι, αερογράφο κ.λπ.; Οι τύποι στα links που αναφέρθηκαν πιο πάνω, τυπώνουν και απ' ευθείας επάνω στο δέρμα, οτιδήποτε σχέδιο τους στείλεις. Εκτός αν το κόστος είναι απαγορευτικό, μια επαγγελματική εκτύπωση θα έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.meddle13 είπε:ευχαριστω για το ενδιαφερον .μαλλον θα το βαψω για καλλυτερο αποτελεσμα.....( ο στοχος ειναι προς τα εκει.....)
μήπως γνωρίζετε κάποιον που να κάνει τέτοιες εκτυπώσεις στην Αθήνα, και πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει;marathon είπε:..μπορείτε να τυπώσετε ότι θέλετε με επαγγελματική ποιότητα σε όλη την επιφάνεια.