- Πόντοι
- 36
Μην είσαι τόσο απόλυτος. Ο καθένας έχει τα γούστα του.... τι πάει να πει "έλεος με τους τάδε"; Εσύ θεωρείς πχ. δισκάρες τα Remedy Lane και Perfect Element, αλλά ο δικός μου αγαπημένος POS δίσκος είναι το Entropia, ενώ θεωρώ το Be αριστούργημα. Όπως και το Room V, μιας και το ανέφερες...relayer είπε:Διαφωνώ για το ROOM V των SHADOW GALLERY το βρίσκω εντελώς νερόβραστο και μέτριο συνθετικά σε σχέση με την ιερή τριάδα S/T, CARVED IN STONE & TYRANNY.
Αλλά και οι SYMPHONY X πέρα από τα DIVINE WINGS... και THE ODDYSEY που ξεχωρίζουν δημιουργικά απλά καλοί και τίποτα άλλο (το PARADISE LOST με αηδίασε...)
Οι κύριοι RUSELL ALLEN, ΜΙΚΕ BAKER, ROY KHAN & DANIEL GILDENLOW μολονότι είναι SUPER ΦΩΝΑΡΕΣ θα ήταν για γέλια στους Theater και ειδικά στα IMAGES AND WORDS, AWAKE και CHANGE OF SEASONS.
Οι MARS VOLTA μουσικάρες, υπερτεχνικάρες αλλά πολύ, πολύ, πολύ κουραστικοί ειδικά το τελευταίο τους δεν παλεύεται με τίποτα...
ΕΛΕΟΣ και με τους TOOL ρε μάγκες καρατεχνικοί δε λέω αλλά συνθετικά δε λένε και πολλά... και έχουν ξεπατικώσει και αυτοί πολλές μπάντες ειδικά τους KING CRIMSON και τους SABBATH δεν τους έχουν αφήσει να ντυθούν...
Έλεος και με τους PAIN OF SALVATION οι οποίοι με είχαν αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τις ΥΠΕΡΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ του PERFECT ELEMENT και του REMEDY LANE αλλά μετά με ξενέρωσαν απίστευτα με την υπερηλίθια πατάτα BE και το μέτριο έως κακό SCARSICK...
Κατά τη γνώμη μου PROGRESSIVE δε σημαίνει μόνο τρελές τεχνικές παράξενα μέτρα και υψηλές ταχύτητες πρέπει να μπορείς να γράφεις και καμιά καλή μελωδία αλλιώς δε γράφεις τραγούδι αλλά μουσικές ασκήσεις για τετράγωνους μουσικούς...
Πάλι το ίδιο. Εσύ θεωρείς ουσιαστικό progressive αυτά.Κανείς στο NOIZ δεν ακούει SYLVAN, IQ, PENDRAGON, MARILLION (μέχρι το MARBLES), ARENA, CLEPSYDRA, SPOCK'S BEARD (μέχρι το SNOW) NEAL MORSE, SIEGES EVEN, SATELLITE, RIVERSIDE και λοιπά παρόμοια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ PROGRESSIVE συγκροτήματα???
Εγώ πάλι τη βρίσκω με κάποια απ' αυτά, αλλά και διάαααφορα άλλα. Και πάει λέγοντας....
φιλικά