Η αληθεια ειναι οτι το ειδος (πια) δεν μ αρεσει ΑΚΡΙΒΩΣ για κατι δισκους σαν κι αυτους που αναφερεις, κι ας τους εχω, κι εχω ακουσει. Αυτο το "αντε να παιξουμε γιατι ειμαστε τοσο καλοι που δεν γινεται να απιζουμε απλα" δεν μ αρεσει.animae είπε:Μάλλον τότε δεν έχεις ακούσει six degrees... και scenes from a memory.
Aν πάλι τα έχεις ακούσει και συνεχίζουν να σου φαίνονται τσίρκα, τότε μάλλον δε σου αρέσει αυτό το είδος, οπότε προς τι το "τσίρκο"?
Αν τώρα βέβαια βάφτιζα και γω κάθε είδος και κάθε μπαντα που δεν μου αρέσει ως τσίρκο, ε τότε μου φαίνεται χάνεται λίγο η μπάλα, ξέχωρα τον ελιτισμό της υπόθεσης ε.
Aν ρωτάς εμένα προσωπικά για το αν ο ζαπα είναι τσίρκο, ε έπεσες στην περίπτωση, δεν μου αρέσει ο ζαπας.playloud είπε:Η αληθεια ειναι οτι το ειδος (πια) δεν μ αρεσει ΑΚΡΙΒΩΣ για κατι δισκους σαν κι αυτους που αναφερεις, κι ας τους εχω, κι εχω ακουσει. Αυτο το "αντε να παιξουμε γιατι ειμαστε τοσο καλοι που δεν γινεται να απιζουμε απλα" δεν μ αρεσει.
Και δεν ειναι ΓΕΝΙΚΑ με το "δυσκολο" ειδος. Zappa μπορω να ακουω απο το πρωι ως το βραδυ αλλα εκει δεν εχει "τσιρκο" ε?
Ε, για αυτά μιλούσα πριν. :playloud είπε:Για να μην αρχισω απο το ποσους τονους compressor εχει βαλει ο petrucci στην κακομοιρα την ακουστικη και την εχει κανει κι ακουγεται σαν μαντολινο (κακο μαντολινο)
Και προσεξε, δεν μιλαω για το ΓΟΥΣΤΟ μου αλλα για πραγματα τεχνικα αποδεδειγμενα
Aυτό όχι μόνο δεν συμβαίνει, αλλά ακόμη κι αν συνέβαινε θα ήταν τόσο άκυρο επιχείρημα που βαριέμαι να ξαναγράφω κατεβατά επί κατεβατών και να μπαίνω σε πανηλίθιο ντιμπέιτ 68 σελίδων που θα κάνει συνεχώς κύκλους για να καταλήξουμε πάλι στο μηδέν. Ορισμένοι απλά δεν αλλάζουν με τίποτα...playloud είπε:Βεβαια στη περιπτωση του edge, αμα του παρεις τα εφφε δεν μενουν και πολλα αλλα να ακουσεις, ετσι δεν ειναι?
Έχεις δίκιο για το άρπαγμα! :-[playloud είπε:Ρε φαταλ5 μην αρπαζεσαι.
Και βεβαια δεν θα με ρωτησει ΚΑΝΕΝΑΣ τι θα βαλει η βγαλει. Απλα αυτο που ακουω (και βλεπω) λεω. Και βεβαια δεν θα γινει χειροτερος (η καλυτερος) κιθαριστας (η μουσικος) απο αυτο που ηδη ειναι καποιος.
Βεβαια στη περιπτωση του edge, αμα του παρεις τα εφφε δεν μενουν και πολλα αλλα να ακουσεις, ετσι δεν ειναι?
Εγω απλα εδω αναφερομουν. Εννοειται οτι αναποσπαστο μερος του καθε κιθαριστα ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ τα εφφε, απλα εδω ο fatal πηγε να τα διαχωρισει, και βεβαια, αυτο ειναι κατι που δεν θα συνεφερε κιθαριστες τυπου edge.FatalV είπε:Δηλ με αυτά που έχει βάλει είναι καλύτερος παίκτης ενώ χωρίς αυτά δε ξέρει να παίζει; :
Δηλ και O Edge χωρίς τα delay και τα εκατομμύρια εφέ είναι χειρότερος κιθαρίστας;
O Gilmour χωρίς τα δικά του εφέ είναι χειρότερος κιθαρίστας;
sepsis είπε:Άκουσε κανείς τα δύο κομμάτια που leakαραν? (A nightmare to remember και rite of passage)
Προσωπικά, πέρα από τη φωνή του LaBrie δεν θυμίζει σε τίποτα Dream Theater.
Το A Nightmare to Remember είναι αρκετα gothic...φέρνει λίγο σε black metal...ο portnoy χώνει δίκασες και μέχρι και blastbeat στο τέλος (καλά μην φανταστείτε και τίποτα τρομερό). Στη μέση το κομμάτι χαλαρώνει αρκετά σε μπαλάντα στυλ. Όλα τα λεφτά είναι από το 13.20 μέχρι το τέλος. Πέρα από αυτό ούτε κάποιο ιδιαίτερο σόλο ούτε τίποτα. Καλά, τα πλήκτρα εδώ και χρόνια δεν τα σχολιάζουμε καν
Το Rite of passage δεν μου κατσε καλά. Καμία σχέση με DT, thrashίζει πολύ. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Το βασικό ριφ του μου φαίνεται κλεμμένο και κάνει μπαμ. Ούτε εδώ κάποιο σόλο της προκοπής. Δεν το συμπάθησα. Θα το ξανακούσω σίγουρα.