- Πόντοι
- 36
Μια ιδέα. Αν το προηγούμενο κύκλωμα μπεί μετά το λαμπάτο preamp του WilliamSats πιθανώς να προκύψει κάτι αρκετά ενδιαφέρον. Η μικρότερη δικάναλη προενίσχυση κιθάρας ever. Λέω τώρα ....
εφοσον στο πρωτο ποστ του o williamsats λεει ο ιδιος....MitiliRay είπε:η τροφοδοσία του είναι 9V DC ή AC;.
δικό σου είναι άλλωστε το θέμα![/size]
Έτσι είναι, η τροφοδωσία είναι 9V, δεν το έγραψα γιατί το θεωρώ "ψιλό" στάνταρ, αν κάτι είναι διαφορετικό θα το αναφέρω. Βέβαια στη λυχνία αν είναι 12AU7 παίζει να δουλέψει και με 6V, αλλά θα θέλει αλλαγή (νομίζω) η R1 σε μικρότερη τιμή, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Εξάλλου και οι καινούριες προενισχύσεις της Takamine Cool Tubes λειτουργούν με 4Χ1,5V=6V μπαταρίες.st_eve είπε:εφοσον στο πρωτο ποστ του o williamsats λεει ο ιδιος....
"1 βύσμα για την τροφοδωσία (θυληκό όπως αυτό που έχουν τα πεταλάκια για τους μετασχηματιστές)"
καταλαβαινω 9V DC αν ηταν κατι αλλο θα μας το ελεγε αλλα καλα εκανες και το εθιξες
ετσι δεν ειναι williamsats?
Ναι!WilliamSats είπε:Λοιπόν, Εύη αν κατάλαβα καλά, θέλεις ένα blender πριν το πάι το σήμα για επεξεργασία αλλά να βγαίνει μαζί στο τέλος?
Ξενύχτι και η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ;D ;DWilliamSats είπε:πριν το πάι το σήμα
I'm working on it, έρχεται σχέδιο σε λίγο.Ναι!
Μου έκανε "κλίκ" το πρώτο layout. ;DWilliamSats είπε:Θα ξεκινήσω με μία απλή προενίσχυση λυχνίας που δεν χρειάζετε καν πλακέτα (PCB) Τα υλικά που αναγράφονται είναι...
Παρακαλώ, έχω κι άλλα!toneless είπε:Μου έκανε "κλίκ" το πρώτο layout. ;D
Thanks for sharing.