DIY Quick Pedals

Γεια και απο μένα !!! λοιπον....κατευθείαν στο κυρίως θέμα για να μην σας κουραζω ! Δοκίμασα να φτιάξω το κύκλωμα στη σελιδα 8 , με την ονομασία high british gain .

1.) λείπει η αντίσταση R7 , θα ήθελα αν γινόταν την τιμή της.

2.) μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την σύνδεση των ακροδεκτών , αυτών που τοποθετείται η    κιθάρα και το κύκλωμα , για παράδειγμα πως / που συνδέονται η γείωση , ο διακόπτης και η άλλη γραμμή μεταφοράς ?

3.) για τροφοδοτικό σκέφτομαι να συνδέσω ένα μετασχηματιστή 12 V με 1,5 Α μέγιστο ρεύμα , βγαλμένο από ενός φίλου εκτυπωτή ( χαλασμένος ήταν  ;D ;D ;D ;D )

4.) το J201 είναι τρανζίστορ σωστά;

Μπορουμε να στριμωξουμε ενα footswitch και ενα led στο παρακατω σχεδιο για να το κανουμε σαν πεταλι?

index.php

Για το παραπάνω καλό είναι να βρείς ενα ήχο που σου αρέσει και να το έχεις σε μια θέση και πάντα ανοιχτό. Με διακόπτη θα έχει έντονο θόρυβο όταν το ανοιγοκλείνεις. Ρίξε μια ματιά σε παρόμοια πετάλια για να προσθέσεις κάποιο υποτυπώδη φιλτράρισμα στη τροφοδοσία και κάνε ενα google search για pull down αντιστάσεις στα jacks. Δεν ξέρω αν θα εξαλείψουν τελείως το πρόβλημα αλλά κάτι θα κάνεις.

Toneless ,Μανωλη ,σας ευχαριστω για την βοηθεια  :-*

Και με αφορμη ενα τρεχον θεμα περι big muff ,τι μπορουμε να αλλαξουμε στο κυκλωμα του ωστε να "πειραξουμε",πειραματιστουμε ,με τον ηχο του?Δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου , λιγο να το "σκαλισω" θελω  ;D.

Εχω το Revision C κυκλωμα της φωτο

EC-3003_rev_C_pop_side.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back