Κορίνα μαν ! Όπως και το σώμα, ξέχασες?messalion είπε:Κοιτα.....Αν δεν ειναι μεγαλυτερο απο 2 cm (αντιχειρας μου) τοτε ειναι κομπλε
Απορια....Τι ξυλο ειναι το μανικι ? ??? 8)
Το ξεχασα να πω την αληθεια ναι ;Dargytar είπε:Κορίνα μαν ! Όπως και το σώμα, ξέχασες?
Έχει τρελό φρετ άκσεςς λίγο που την έπιασα, θα ανεβαίνεις ψηλάάάάά χωρίς δυσκολία.
Ποιο avatar εννοεις ?nasokosm είπε:Ωραίο το κιθαρόνι αλλά η μικρή στο avatar σκίζει!
Μπράβο Αργύρη![]()
αυτό που είχε για λίγο και τώρα έχει βγάλει ???messalion είπε:Ποιο avatar εννοεις ?
Δεν παιζει τετοια περιπτωσηcigaret13 είπε:off topic: Argytar έμαθα ότι παίζετε στην Αλεξάνδρεια (η πόλη μου) σήμερα το βράδυ (Σάββατο 11/12) Θα παγώσετε.... ;D ;D ;D
Ξέρω άσε! Θα έχει όμως λέει μανιτάρια υγραερίου να μας θερμαίνουν .... αει να δούμε. Θα ρθεις!cigaret13 είπε:off topic: Argytar έμαθα ότι παίζετε στην Αλεξάνδρεια (η πόλη μου) σήμερα το βράδυ (Σάββατο 11/12) Θα παγώσετε.... ;D ;D ;D
funky_bassman είπε:Παίζει να ανυπομονώ πιο πολύ από τον Χρήστο... Γεια στα χέρια σου Αργύρη μεγάλε!!!![]()
Δες στο επισυναπτομενο.....argytar είπε:Tι ωραία που είναι με τα ταστάκια της και το καπάκι της...
Το 'Αννα' πώς να το γράψω? Να είναι μαύρο να κάνει αντίθεση, ή πέρλα?
Ή πέρλα με μαύρο περίγραμμα? Χμμμμμμ
![]()
Άντε για να κολλήσω και το μανίκι και να τη βάψω και να τη στείλω!))
ΜπααααααΠαίζει να ανυπομονώ πιο πολύ από τον Χρήστο... Γεια στα χέρια σου Αργύρη μεγάλε!!!![]()
Άσε ρε φίλος, δεν μας φτάνει η ζήλεια μας, θα σε βοηθήσουμε κιόλας;messalion είπε:Προτεινετε και εσεις που διαβαζετε ρε.....Τι σας εχουμε ?
Μπαααααα![]()