Η αυτό@Kwstas' date=' toneless. Στο στρατό θυμάμαι η υπηρεσία "σκοπός στην πύλη" ήταν από τις δυσκολότερες. Ελπίζω να μην έμαθε ο επιλοχίας ότι έχεις ειδικότητα "gate keeper" και σε συνδέσει μονίμως με την πύλη :lol: :lol: :lol:[/quote']
Ναι βρε συ, καλό είναι αυτό που προτίνεις αλλά φαντάσου ότι ενα eq είναι απο μόνο του πολύπλοκο (αν είναι active). Και απο ότι βλέπω θα χρειαστεί τουλάχιστον ενα booster και αρκετούς διακόπτες, κάτι που μάλλον θα δυσανασχετίσει τους περισσότερους.
By the way, λόγω "ιατρικής ειδικότητας", δεν κάνω σκοπιές...χιχιχι
Σήμερα τελείωσα και με το δικό μου!!!!
Kαταπληκτική εμπειρία!!!!
Thnx mr Toneless!!!!
Μπράβο ρε μεγάλε' date=' δεν το περίμενα...!
Ωραίος...περιμένω τα κλίπ μιας και εγώ δεν αξιώθηκα να φτιάξω κάποιο.
...το ποτενσιομετρο ειναι "αναποδο" δλδ τερμα δεξια ειναι κλειστο και τερμα αριστερα ειναι μαξ ανοιχτο.
επισης οταν ειναι κλειστο το σημα περναει γεματο χιονια. δλδ δεν εχει μονο λιγο θορυβο απο πισω αλλα ο θορυβος ακουγετε περισσοτερο απο τον ιδιο τον ηχο!
και οταν ειναι ανοιχτο το κυκλωμα δεν περναει καθολου σημα μονο θορυβος του ιδιου ειδους τον οποιο μαλιστα μπορω να ελεγχω απο το αναποδο ποτενσιομετρο
καμια ιδεα το τι μπορει να τρεχει???
οι πυκνωτες που χρησιμοποιησα τελικα ειναι κατι μικροι μπλε (οχι κεραμικοι) που δεν ειναι πολωμενοι και το κουτακι μου ειναι πλαστικο (δεν ξερω εαν παιζει ρολο γιατι με εχουν μπερδεψει οι γειωσεις).
Το ποτενσιόμετρο είναι συνδεδεμένο ...ανάποδα!
Τσέκαρε τις κολλήσεις σου, σίγουρα θα βρεις τουλάχιστον άλλο ενα λάθος.
Με τους πυκνωτές δεν έχεις πρόβλημα αλλά κάπου ανάφερα ότι το κύκλωμα μπορεί να τοποθετηθεί σε πλαστικό κουτί αλλά αυτό είναι λάθος.
Τσέκαρε τα posts και θα δεις τι πρέπει να κάνεις για να το βάλεις σε πλαστικό κουτί, χρειάζεται άλλη μια γείωση στο input jack αν θυμάμαι καλά.
Για να πώ και την αλήθεια μου, δεν περίμενα να υπάρχει ανταπόκριση για το όλο θέμα περί diy. Απλά ήθελα να φτιάξω ενα άρθρο να υπάρχει και να βοηθήσει κάποιον που θα ψάξει στο δίκτυο και θέλει κάτι στα ...ελληνικά. :wink:
Α! Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται το orange squeezer... αν και πέρασε η εποχή του... :lol: