distortion?

παντως για παρα πολλα χρονια οτι ακουγαμε ηταν γραμμενο με stock BOSS μια και ουσιαστικα ειχαν το..μονοπωλιο.. ' date='ακομα και τωρα ελαχιστοι τα τροποποιουν...
εχει βγαλει και εκπληκτικα πεταλια distortion,fuzz & overdrive ,παρόλο που η πεταλιερα μου απο πλευρας βρωμας ειναι τιγκα στη "μπουτικα" :lol: πολλες φορες "νοσταλγω" την απλοτητα & αμεσοτητα ενος OD1,SD1,DS1,FZ3,OD3 και πολλων αλλων...[/quote']

Εεεεε...¶λλες εποχές τότε παππούλη! :lol: :lol:

Japan εποχές, που εμείς (δυστυχώς ή ευτυχώς) δε ζήσαμε...

Όπως και να 'χει είναι πολύ τίμια πετάλια και "βολικά"...

Japan εποχές, που εμείς (δυστυχώς ή ευτυχώς) δε ζήσαμε...
αλλος μυθος...τα ιδια πεταλια ειναι και τα TAIWAN & τα JAPAN (απλα καποια JAPAN δεν κατασκευαζονται πλεον).

εχω ενα SD1 γιαπωνεζικο & ενα ταϊβανεζικο & ακουγονται ολοϊδια.. :wink:

εξαλλου μη ξεχνας οτι το καλυτερο πεταλι που εχει βγαλει ποτε η BOSS δηλ. το tremolo/pan PN2 ηταν ταϊβανεζικο :wink:

δηλαδη να παρω ενα ds1 ε?εμ ξερω,τι να κανω θα ψαξω.ευχαριστω παντος :?

off topic

Γιατι ρε παιδια τζιτζικια to metal zone?εχω ακουσει παρα πολυ κοσμο να το λεει αυτο και πραγματικα μου κανει εντυπωση!Τυχαινει να το ειμαι κατοχος του MT 2 εδω και 8 χρονια περιπου, και μπορω να πω πως το πεταλι, για hard καταστασεις για τις οποιες αλλωστε και προοριζεται,ειναι κορυφαιο!και δεν εχει καμι σχεση με τα τζιτζικια.απλα θελει λιιιγο ψαξιμο και παντα εναν αξιοπρεπη ενισχυτη!!!

off topic
Γιατι ρε παιδια τζιτζικια to metal zone?εχω ακουσει παρα πολυ κοσμο να το λεει αυτο και πραγματικα μου κανει εντυπωση!Τυχαινει να το ειμαι κατοχος του MT 2 εδω και 8 χρονια περιπου' date=' και μπορω να πω πως το πεταλι, για hard καταστασεις για τις οποιες αλλωστε και προοριζεται,ειναι κορυφαιο!και δεν εχει καμι σχεση με τα τζιτζικια.απλα θελει λιιιγο ψαξιμο και παντα εναν αξιοπρεπη ενισχυτη!!![/quote']

Λοιπόν ή εγώ έχω αυτιά εξωγήινου :lol: :lol: :lol: και ακούω τζιτζίκια :lol: ή εσυ απλά τη βρίσκεις με το τζιζτζιζ :lol: :wink:

Αφου για να διαπιστώσω ότι τελικά δεν είχα αυταπάτες το ξαναδανείστηκα απο ένα φίλο για να θυμηθώ τη δε μου άρεσε(σκεπτόμενος ότι μετά απο καιρό ίσως εκτιμούσα διαφορετικά τον ήχο του)αλλά ο τζίτζικας ήταν εκεί και με περίμενε πάλι :lol: :lol:

Πραγματικά μετα απο αυτά πείθομαι ότι ο ήχος για τον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό πράμα :P

Αφου έβγαλες ήχο και είσαι ευχαριστημένος μαγκιά σου πραγματικά :wink:

για του λογου το αληθες παρε και μια ηχογραφηση(για να κανουμε και λιγο διαφημηση :D ) οπου η κιθαρα εχει ως εξης

Grassroots Kh - MT2 - Digitech RP-200- marshall tsl half stack

και αν ακουσει κανεις τζιτζικια τι να πω, τοτε εγω εχω αυτια εξωγηινου :D :D :D

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/stavrilian/02-AudioTrack02.mp3

για του λογου το αληθες παρε και μια ηχογραφηση(για να κανουμε και λιγο διαφημηση :D ) οπου η κιθαρα εχει ως εξης Grassroots Kh - MT2 - Digitech RP-200- marshall tsl half stack

και αν ακουσει κανεις τζιτζικια τι να πω' date=' τοτε εγω εχω αυτια εξωγηινου :D :D :D

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/stavrilian/02-AudioTrack02.mp3[/quote']

Τώρα θα με πεις ψυχανώμαλο αλλά όταν έπαιζες αρπίσματα ξαναείδα τον τζίτζικα.Οφείλω να ομολογήσω ότι στρογγύλεψες πάρα πολύ τον ήχο του πεταλιού :wink: Το περίμενα ποιό χάλια(για μένα)

Ρε με τον τζιτζικα ... :D :D :D

Εχεις δικιο τελικα ο ηχος ειναι οντως πολυ υποκειμενικο πραγμα! :D :D :D

Μπράβο σταβρίλιαν! Καλό κομματάκι. Στείλε στους hooverphonics να παίρνουν ιδέες! 8)

και αν ακουσει κανεις τζιτζικια τι να πω' date=' τοτε εγω εχω αυτια εξωγηινου :D :D :D [/quote']
Συγνώμη, αυτά που εξέχουν από το κεφάλι σου...ΑΥΤΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ???
lachen.gif

Φυσικά και αστειεύομαι...Ωραίο το κομματάκι, αλλά είναι portishead φίλε Ritchie22 :wink: ...

Ωραίο παίξιμο φίλε stavrilian, ωραία προσσέγγιση :wink: . Ένα πετάλι από μόνο του φυσικά δε σου κάνει πάντα όσα θέλεις, πόσο μάλλον όταν το ακούς με άλλη κιθάρα-ενισχυτή, σε μαγαζί...Γι'αυτό λοιπόν, οι περισσότεροι από μας βγάζουμε αναγκαστικά βιαστικά συμπεράσματα για τα πετάλια που δοκιμάζουμε κατα καιρούς...

Σημασία έχει ότι το αξιοποίησες δεόντως και ταίριαξε φυσικά με τον εξοπλισμό σου! :wink:

για του λογου το αληθες παρε και μια ηχογραφηση(για να κανουμε και λιγο διαφημηση :D ) οπου η κιθαρα εχει ως εξης Grassroots Kh - MT2 - Digitech RP-200- marshall tsl half stack

και αν ακουσει κανεις τζιτζικια τι να πω' date=' τοτε εγω εχω αυτια εξωγηινου :D :D :D

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/stavrilian/02-AudioTrack02.mp3[/quote']

:lol: :lol: :lol: Αυτο ειναι προβα με μπαρμπα-Αlejandro να βαραει portishhead ? αχααχχαχ

Αξεχαστες στιγμες .....οντως ρε συ σταυρο ειχες φτιαξει πολυ ωραιο ηχο με το metal zone .....αλλα στο κατω κατω 4 χρονια με τον ηδιο ενισχυτη στο ιδιο στουντιο τα ειχες λιωσει ολα ρε φιλε..!Αυτο σου ελειπε να μην ειχες βρει και ωραιο ηχο :P :P :P

Πολύ ωραίο,ΜΠΡΑΒΟ :!: :wink:

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το ΜΧR Double Shot Distortion ή είναι κάτοχος του; Εγώ το χρησιμοποίησα και θεωρώ οτι είναι από τα καλύτερα overdrive/distortion pedals. Θα θελα γνώμες κ εμπειρίες άλλων......

Φυσικά και αστειεύομαι...Ωραίο το κομματάκι' date=' αλλά είναι portishead φίλε Ritchie22 :wink: ...[/quote']
Βασισμένο σε κομμάτι του Isaac Hayes...;)

Να πω την αλήθεια το drive δε με ενόχλησε καθόλου στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αντιθέτως ταιριάζει πολύ πιστεύω ;)

Αυτό που με ενόχλησε είναι ο πολύ απλοϊκός ήχος στα πλήκτρα...Με κούρασε από τα πρώτα 10"...

:roll:

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το ΜΧR Double Shot Distortion ή είναι κάτοχος του; Εγώ το χρησιμοποίησα και θεωρώ οτι είναι από τα καλύτερα overdrive/distortion pedals. Θα θελα γνώμες κ εμπειρίες άλλων......
Κανείς ;;

To είχα δοκιμάσει στο Νάκα και μου φάνηκε πολύ μονοδιάστατο.Καλή πατέντα 2 διαφορετικά drives σε ένα(αυτο το μοντέλο δε λες;;) αλλά δεν κατάφερα να τα διαφοροποιήσω και πολύ ώστε να αξίζει τον κόπο.

από όσα γκαζομένα πετάλια έχω δοκιμάσει μόνο το digitech grunge μου αρέσει αλλά μου αρέσει περισσότερο χωρίς πολύ gain (στη μέση και λιγότερο).

Τα πλεονέκτηματά του είναι

1) οι δεμένες μεσαίες και

2)οτι δεν μπλέκονται οι νότες όταν παίζεις γρήγορα στις μπάσες χορδές(δεν εννοώ ελέυθερες!)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back