distortion? ποιο?

sils

Νέο μέλος
Πόντοι
16
θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο distortion (boss h digitech) τωρα εχω το metalzone αλλα απο οτι ειδα εδω μεσα πολλοι το κραζουν..............!!!!!!! εχω ολα τα πεταλακια που χρειαζομαι

1,bad monkey

2,digidelay

3,boss ch-1

4,metalzone

και για ενυσχητη εχω τον μικρο blackheart 5w

κυριως προσπαθω να παιζω μεταλ και λιγο κλασικο ροκ.

2ερωτηση..... υπαρχει καποια σωστη σειρα να συνδεσω τα πεταλακια ή οπως και να τα βαλω ειναι το ιδιο.

3ερωτηση......πως μπορω να δωσω περισσοτερο boost sto distortion me to bad monkey.

λετε να παρω ενα eq να μπορω να πειραζω τον ηχο μου?

Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω για την υπομονη σας,θελουμε βοηθεια εμεις οι νεοι (κιθαριστικα).

παντως σε ξενα site λενε καλα λογια για το metalzone.

1) δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στη σειρα που βάζεις τα πετάλια σου κάνεις ότι σου κατέβει για να φτιάξεις τον προσωπικό σου ήχο

2) μην αλλάξεις το metalzone αν εσένα σε καλύπτει μόνο και μόνο επειδή δεν αρέσει στους άλλους

3) δεν boostάρεις το πετάλι αλλά τον ενισχυτή και αν έχεις το metalzone δεν χρειάζεσαι περισσότερο gain

4) αν θες να αλλάξεις distortion πάρε το metal muff ή micro metal muff που είναι σε normal τιμή και έχει καλή ποιότητα

5) το eq είναι κατά την άποψη μου το καλύτερο booster γιατί υπεροδηγείς μέσω output τη λάμπα, ένα αξιοπρεπές eq είναι της boss

που πέρα από τις συχνότητες έχει και ένταση οπότε μπορείς να boostάρεις χωρίς να αλλάξει ο ήχος σου

sils είπε:
θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο distortion (boss h digitech) τωρα εχω το metalzone αλλα απο οτι ειδα εδω μεσα πολλοι το κραζουν..............!!!!!!! εχω ολα τα πεταλακια που χρειαζομαι

1,bad monkey

2,digidelay

3,boss ch-1

4,metalzone

και για ενυσχητη εχω τον μικρο blackheart 5w

κυριως προσπαθω να παιζω μεταλ και λιγο κλασικο ροκ.

2ερωτηση..... υπαρχει καποια σωστη σειρα να συνδεσω τα πεταλακια ή οπως και να τα βαλω ειναι το ιδιο.

3ερωτηση......πως μπορω να δωσω περισσοτερο boost sto distortion me to bad monkey.

λετε να παρω ενα eq να μπορω να πειραζω τον ηχο μου?

Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω για την υπομονη σας,θελουμε βοηθεια εμεις οι νεοι (κιθαριστικα).

παντως σε ξενα site λενε καλα λογια για το metalzone.
1. Τo DS-1 ίσως, το Hot Head επίσης ... δύσκολες οι αποφάσεις γιατί τα γούστα διαφέρουν. Λένε ότι η καινούργια σειρά της Digitech τα hardwire είναι πολύ καλά ... πρεπει να πας να ακούσεις νομίζω.

2. GUITAR > BadMonkey > Metal Zone > Chorus > Delay > AMP

3. Με την παραπάνω σειρά, βάλε το gain στο BM στις 9 η ώρα, ή και λιγότερο, και ανέβασε το level.

μια ακομη καλή περίπτωση(ως κάτοχος του) είναι το boss od-20 drive zone το οποίο είναι πολυεφφέ overdrive...έχει πάρα πολές και αξιόπιστες επιλογές...Σε πολλά παιξίματά μου έχει αντικαταστήσει το bad monkey που έχω...

καποια πολυ φτηνα καινουρια πεταλακια, υποτιθεται καλου value for money, ειναι τα danelectro

το προηγουμενο guitarist τα αξιολογει πολυ θετικά αλλα δεν ξερω αν αυτο σημαινει τιποτα.

Δυστυχως δεν τα εχω ακουσει

το πιο θεικο review για αυτα, ειναι με διαφορα αυτο

(μην το δειτε αν περιμενετε κατι σοβαρο ή αν εχετε προβληματα υγειας) :D  :D  :D --->

Όποιος άντεξε ως το τέλος το θεικό αυτό κλιπ, αξίζει να παρατηρήσει τις "βαθμολογίες" που βάζει ο μπόμπιρας. ΝΑΙ, τώρα καταλάβατε πως λειτουργούν τα users reviews στο harmony central!  ;D

ευχαριστω για τις οδηγιες σας.μαλλον δεν θα το αλλαξω τελικα το mz γιατι μου αρεσει.

λοιπον εχω  ακομα 2 θεσεις στο pedal board h mia einai to eq(to behringer poy einai ftino lete na einaι kalo?)

ποιο λετε να ειναι το τελευταιο πεταλι?

Γιώργο, το eq θα είναι μια ωραία επιλογή και θα σε βοηθήσει να δεις πολλές τεχνικές για το πώς "πελεκάμε" τον ήχο. Αν πετύχεις την νέα σειρά των πεταλιών Danelectro, τα Cool Cat (http://www.coolcattone.com/) δοκίμασέ τα οπωσδήποτε - ακούω και διαβάζω πολύ καλά λόγια για αυτά, και σε διαφοροποιούν και από τη μάζα που παίζει με Boss (πολύ καλά κάνει βέβαια, απλά είναι πολυφορεμένα).

Δεν θέλω να σου προτείνω εξεζητημένα και περίεργα distortion πετάλια από τις 5 γωνιές του πλανήτη - ούτως ή άλλως όπως λες, είσαι καλυμμένος...

Αντί για eq, η "πινελιά" που θα έβαζα εγώ σε αυτά που ήδη έχεις είναι ένα τρέμολο, πχ. το http://www.coolcattone.com/tremelo.html. Όμως θα στο ξαναπώ: ξετίναξε το Zoom!

Οφτόπικ: Cyberjohnnys pt. II: the empire strikes BACK!!!!!!!!!

Θεϊκό το clip........... βασικά πραγματικά είναι κάτι που πρέπει όλοι να δούμε, ώστε να ξέρουμε ποιος ΜΠΟΡΕΙ να είναι αυτός που μας προτείνει κάτι σε κάποιο forum, ή γενικότερα ποιος έχει γράψει αυτά που διαβάζουμε στο net.......

sils είπε:
ευχαριστω για τις οδηγιες σας.μαλλον δεν θα το αλλαξω τελικα το mz γιατι μου αρεσει.

λοιπον εχω  ακομα 2 θεσεις στο pedal board h mia einai to eq(to behringer poy einai ftino lete na einaι kalo?)

ποιο λετε να ειναι το τελευταιο πεταλι?
Μη πάρεις το behringer ((το είχα) ... καλλίτερα το boss EQ.

όχι μπερινγκερ σε καμία περίπτωση...μπορεί να είναι φτηνό αλλά ποτε δε θα πετύχεις τα όμορφα ηχητικά αποτελέσματα που θα σου προσδώσει ένα μπος...για τα καινούρια της ντανελεκτρο δε μπορω να εκφερω γνώμη δεν έχω δοκιμάσει...

Για ακου και αυτα..Τα βρισκεις και Αθηνα να τα ακουσεις, πανω κατω στην ιδια τιμη με thomann. Ακουσα 2 πεταλια της συγκεκριμενης σειρας (delay και chorus) και ηταν πολυ καλυτερα απο αντιστοιχα πεταλια του εμποριου.

http://www.thomann.de/gr/digitech_hardwire_hw_d_distortion.htm

http://www.thomann.de/gr/digitech_hardwire_hw_md_metaldistortion.htm

Του τα'χουμε προτείνει του Γιώργου αλλά καλά κάνεις και τα αναφέρεις. Έχουν προκαλέσει θόρυβο τώρα τελευταία, και με το δίκιο τους γιατί είναι πολύ καλά (έχω δοκιμάσει τρία - τέσσερα και αξίζουν).

Trending...

Νέα θέματα

Back