Ειλικρινά ,δεν μου πέφτει λόγος καθότι δεν ασχολούμαι με πετάλια ,αν και στο ξεκίνημα της ελάχιστης καριέρας μου -ερασιτεχνικής- είχα τη τύχη να παίζω με μια μοναδική για την εποχή πεταλιέρα αποτελούμενη από κομμάτια boss-δεν ήταν δικιά μου ;D-με βαλιτσάκι και τροφοδοτικό
Είχαμε κοινό ''στούντιο'' για πρόβες μαζί με ένα άλλο γκρουπ ,αυτό που μας ένωνε ήταν ο κοινός ντράμμερ και τα τύμπανά του και η συνεισφορά στο ενοίκιο του χώρου-σπιτιού που διαμορφώσαμε αρχές 80 σε στούντιο για πρόβες .
Χρόνια μετά έμαθα πως ο συχωρεμένος ο πατέρας μου την έστεινε στη γειτονιά και ρώταγε τους γειτόνους τι ρόλο βαράνε αυτά τα μούλικα που χώνωνται εκεί μέσα-Εξάρχεια γαρ ;D ;D ;D
Ένα βασικό πρόβλημα που υπήρχε -για μένα ως κιθαρίστα- ήταν πως ο άλλος κιθαρίστας είχε μια Στράτο ,αστέρι τότε και μια πεταλιέρα επίσης μοναδική όπως προείπα ,τα οποία χρησιμοποιούσα κατά βούληση ,καθότι δεν είχα ,ούτε κιθάρα της προκοπής .
Όταν μετά από λίγο καιρό κατάφερα να βρω κι εγώ μια κιθάρα στα μέτρα μου-που υπάρχει και σήμερα σαν βασική ,ανακάλυψα τη τρύπα στο πράγμα..............ενισχυτής .
6-7 χρόνια μετά ,απόκτησα ένα αξιοπρεπή ενισχυτή ,που μέχρι τότε ,δεν είχα την ευκαιρία να παίζω ,γιατί ο έτερος καπαδόκης ,είχε ασχοληθεί μονοδιάστατα με το θέμα κιθάρα-πετάλια και από ενισχυτή είχε μια πατσαβούρα του πωπού ,που μπορεί να της προσδίδω και πολλά ;D.
Έκτοτε δεν ακούμπησα ποτέ μου πετάλι. Παρατήσαμε το ''στουντιάκι'',αλλά όπου πήγαινα για πρόβες ,ή και για συναυλίες κουβάλαγα το ταπεινό μου ενισχυτάκι .
Έχουν περάσει χρόνια πολλά με κάποιο τεράστιο κενό που παράτησα και τη κιθάρα και τον ενισχυτή και τις μουσικές,όμως το σύστημα ενισχυτής-κιθάρα ,δεν το εξάντλησα και δεν το προβλέπω ,όσο ζω ;D
Τότε όμως παίζαμε μουσική,βγάζαμε τραγουδάκια και διασκεδάζαμε ,δεν τσακωνόμασταν με τα πετάλια,ούτε μας έτρωγε η αγωνία αν αυτό βγάζει πιο πολλά μεσαία και πιο πολλά στρογγυλά γκάζια.
Τώρα ? Μεσήλικας και μοναχός τσακώνομαι με το μετρονόμο του DAW, όλα τα καλούδια του συστήματος-εκουαλάιζερ-μανουαλάιζερ-λέιζερ-φέιζερ κλπ κλπ.
Ρε ,άντε παίχτε κανά νταούλι να γουστάρετε που ασχολήστε με μπλιμπλίκια ,στη τελική γυρίστετο στα σύνθια ,σκ@τ@ κιθάρίστες είσαστε ;D
Συγνώμη για τον αφορισμό 8)