- Πόντοι
- 2,148
κοίτα, μπορεί να έχω μια ηλικία, αλλά ΑΚΟΜΑ, ακούωκαι να ΜΗΝ αγοράσεις από αυτούς τους ξεφτίλες...είδες πόσο κάνει η "μπιζνες βέρσιον";...p-i-r-a-t-e b-a-y...να το ξαναπώ;...
(ή μάλλον βλέπω)
κοίτα, μπορεί να έχω μια ηλικία, αλλά ΑΚΟΜΑ, ακούωκαι να ΜΗΝ αγοράσεις από αυτούς τους ξεφτίλες...είδες πόσο κάνει η "μπιζνες βέρσιον";...p-i-r-a-t-e b-a-y...να το ξαναπώ;...
Ποιό νόμο;...η καταδίκη των ιδρυτών του site είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση καθώς είχε να κάνει με τη νομοθεσία του ομοσπονδιακού κράτους των ΗΠΑ. Στην Σουηδία τους "φύτεψαν" εκ των υστέρων για να μην έχουν δικαίωμα έφεσης. Τεσπα...και είσαι και νομικός...
?12 κανόνες είναι οι κανονισμοί του Noiz, σχεδόν όσες οι 10 εντολές του Μωυσή.
Δεν είναι δα και ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας.
Διαβάστε τους παρακαλώ.
(...αυτή την πνευματική ιδιοκτησία που επικαλούνται ενώ εχουν κατακλέψει το σύμπαν κι ότι είναι παραπέρα...) ?Το pirate bay, έχει μπλοκαριστεί με απόφαση της ΕΔΠΠΙ στην Ελλάδα, για τον ΄λόγο "ότι παρείχε πρόσβαση παράνομα σε έργα που προστατεύονται με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή/και συγγενικά δικαιώματα. "
Συνεπώς η αναφορά του στο Noiz. εμπίπτει στην παραβίαση των κανονισμών του (του noiz) .
Τώρα όποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με την ως άνω απόφαση, την απόφαση των Η.Π.Α...... τη Σουηδία , δικαίωμά του, αλλά δεν αφορά το Noiz.
Τώρα είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.(...αυτή την πνευματική ιδιοκτησία που επικαλούνται ενώ εχουν κατακλέψει το σύμπαν κι ότι είναι παραπέρα...) ?
Ποιός ήρθε;....Τώρα είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Και μου λες κιόλας , και ειρωνικά "...είσαι και νομικός".
Σου απάντησα λοιπόν ΝΟΜΙΚΑ, ως ΝΟΜΙΚΟΣ.
Εσύ λοιπόν, χωρίς άβαταρ και με ονοματεπώνυμο, βρες έναν ΝΟΜΙΚΟ που εμπιστεύεσαι, και πήγαινε να προσβάλλεις την απόφαση της ΕΔΠΠΙ ..... και αυτά που μου λες με ψιλά γράμματα, κάντα μεγάλα να τα διαβάσουν στις προτάσεις / υπόμνημά σου.
Μέχρι να ανατραπεί όμως η απόφαση τη ΕΔΠΠΙ (βάσει της παρ. 4 και παρ. 9 του άρθρου 66Ε του Ν. 2121/1993 ) που διακόπτει στην Ελλάδα την πρόσβαση στο site που αναφέρεις, εδώ (στο noiz) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (βάσει κανονισμών) να το αναφέρεις .
1. Το pirate bay, αλλάζει domain κάθε 2 μέρες.Βαριέμαι να διαγράψω το λογαριασμό. Παρακαλώ για τα δέοντα.
...είπε αυτός που έχει βάλει δική του φωτογραφία...Τώρα είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Και μου λες κιόλας , και ειρωνικά "...είσαι και νομικός".
Σου απάντησα λοιπόν ΝΟΜΙΚΑ, ως ΝΟΜΙΚΟΣ.
Εσύ λοιπόν, χωρίς άβαταρ και με ονοματεπώνυμο,
Οκ....είπε αυτός που έχει βάλει δική του φωτογραφία...
...είπε αυτος που γράφει ΕΣΤΩ και το όνομά του...(LK)...εγώ τουλάχιστον είχα το θάρρος να γρέφω έστω και το μικρό...
βρες έναν ΝΟΜΙΚΟ που εμπιστεύεσαι, και πήγαινε να προσβάλλεις την απόφαση της ΕΔΠΠΙ ..... και αυτά που μου λες με ψιλά γράμματα, κάντα μεγάλα να τα διαβάσουν στις προτάσεις / υπόμνημά σου.
σε αυτή τη χώρα; με τον Κούγια να παραμένει αποδεκτός από την φατρία σας; Και με την ΑΕΠΙ να συνεχίζει να υφίσταται χωρίς να έχει πάει κανένας φυλακή; Μας κάνεις πλάκα τώρα, έτσι;...
Μέχρι να ανατραπεί όμως η απόφαση τη ΕΔΠΠΙ (βάσει της παρ. 4 και παρ. 9 του άρθρου 66Ε του Ν. 2121/1993 ) που διακόπτει στην Ελλάδα την πρόσβαση στο site που αναφέρεις,
Αναφέρω διαδυκτιακό ιστότοπο και επιπλέον ΠΡΟΤΡΕΠΩ να τον επισκεφτούν...ΔΕΝ ανάγκασα κανέναν και με κανένα τρόπο (σιγά τη μούρη μου δλδ) να κάνει ότι λέω... (η ελευθερία λόγου και η σχετική υπεράσπιση από νομικό=κουγιόπουλο)...
εδώ (στο noiz) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (βάσει κανονισμών) να το αναφέρεις .
...τώρα εμένα γιατί αυτό μου κάνει "εδώ (στο μαγαζι μου)" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....
...Ελληνάρας, χειρότερος κι από μένα που είμαι σχεδόν τελείως μηδέν σε συνεισφορά σε αυτή τη χώρα. Τράβα διάβασε κανα δημοσίευμα του Κούγια τώρα για να χαρείς για τη "νίκη" σου και μειδίασε με το "επίτευγμά" σου.
![]()
Έχω στείλει ήδη να διαγράψει το λογαριασμό μου για να μην "ενοχλώ".στείλε pm στον Admin.
Παύλος Καπέλης, το όνομά μου ΔΕΝ είναι γνωστό και ΔΕΝ χάρηκα καθόλου.Y.Γ. Το όνομά μου είναι γνωστό, Χριστόδουλος Καλλιανίδης ονομάζομαι.