Disk not initialized....τη βοήθειά σας (ξανά)

γίνεται κι αυτό, αλλά αν στο τέλος μου πει κοίτα να δεις αυτά βρήκα τώρα αγόρασε και ξανατρέχα....?

ή θα πει πλήρωσε για να συνεχίσω?

απο την άλλη έχει βγάλει μόνο κάτι pdf, photos και wav...

Και στο μεταξύ doc /xls τα έχει σε άλλη κατηγορία.

Επρεπε να βάλω all files...
...τι μου θύμισες τώρα...

Λοιπόν το σταμάτησα.

τα pdf είναι διάφορα από νετ που είχα κατεβάσει απο browsing.

Τα photo είναι cdr αρχεία που δεν τα κάνει preview

Τα wav είναι αρχεια από το cubase από διάφορα προτζεκτς που δεν με ενδιαφέρουν

Αλλά μπορεις να τα δεις, αν θες να γίνει recover θέλουν 70 ευρώ και σου στέλνουν την ίδια ώρα κλειδί.

Πάω να του πω τα πάντα

α και το σκαν το σώζει για να συνεχίσεις άλλη φορά
...από μένα πήραν 70 φάσκελα...ας είναι καλά το pirate bay...και για να μην παρεξηγηθώ, έχω αγοράσει SW αλλά όχι όταν είναι εκβιαστικό..αυτά τα "μικρομαλακά" κόλπα δεν τα αντέχω...ο τύπος που έβγαλε το PowerDrumKit πήρε το μερίδιό του κανονικότατα - το plugin δούλευε και χωρίς donation, τα loops αξιοπρεπέστατα, τα τσίμπησε τα 8$ με τη αξία του...δεν έβαλε το χέρι του στην τσέπη μου εκβιαστικά...

τι ξεκαθάρισμα

.

Αντε να θέλω 10-20 αρχεία.

Αν μου βγάλει 200 άλλα και άχρηστα τι να το κάνω

τι ξεκαθάρισμα

.

Εσύ θα τραβήξεις μόνο αυτά που θέλεις.

Στο είπα και παραπάνω.

Εσύ θα τραβήξεις μόνο αυτά που θέλεις.

Στο είπα και παραπάνω.

ΑΝ βγάλει κάτι.

Το στελαρ έβγαλε τελικά μπουρδες.

Του ζήτησα doc και xls έβγαλε κάτι pdf από οδηγίες sandisk, ένα πεντάγραμμο και κάτι αρχεία fmt που ούτε preview δεν γίνονται.

τωρα θα δω το δικό σου

ΑΝ βγάλει κάτι.

Το στελαρ έβγαλε τελικά μπουρδες.

Του ζήτησα doc και xls έβγαλε κάτι pdf από οδηγίες sandisk, ένα πεντάγραμμο και κάτι αρχεία fmt που ούτε preview δεν γίνονται.

τωρα θα δω το δικό σου

Τα doc και xls, λογικά θα τα λέει ως office.

Αν δεν μπορείς να κάνεις preview, ίσως να μην έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα εγκατεστημένο, ή να είναι κατεστραμμένα τα αρχεία.

Αν δεν σου έβγαλε τίποτα το άλλο, δεν νομίζω να γίνει δουλειά.

Μακάρι, τι να πω.

τι ξεκαθάρισμα

.

πω πω πω γκρίνια...την πρώην γυναίκα μου μου θύμησες...?

Τα doc και xls, λογικά θα τα λέει ως office.

Αν δεν μπορείς να κάνεις preview, ίσως να μην έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα εγκατεστημένο, ή να είναι κατεστραμμένα τα αρχεία.

Αν δεν σου έβγαλε τίποτα το άλλο, δεν νομίζω να γίνει δουλειά.

Μακάρι, τι να πω.
μλκς έβγαλε.

preview κάνει μόνο του και ΑΝ μπορεί

τώρα έβαλα το στελαρ να βρει μόνο εικόνες
...pirate bay... 
Και για να γίνω πιό σαφής... αγόρασες καινούργιο αυτοκίνητο...μπαίνεις μέσα, βάζεις μπρος και...Ω! που είναι το τιμόνι;;;!!! (έρχεται από δίπλα ο πωλητής) "κύριε αποτέτοιε μου, χρειάζεστε ΚΑΙ τιμόνι;"....γνέφεις καταφατικά ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου στριφογυρίζει η σκέψη "κορόϊδο!"....Α! με ΜΟΝΟ 1500 ευρώ ακόμα θα έχετε ΚΑΙ τιμόνι!!! ...και τα δίνεις φυσικά σαν κορόϊδο... ήρθε η ώρα να βάλεις μπροστά τη μηχανή... που στα σκ@τ@ είναι το κλειδί;... (ξανά-έρχεται από δίπλα ο πωλητής) "κύριε αποτέτοιε μου, χρειάζεστε ΚΑΙ κλειδί;"...κτλ κτλ κτλ...
Windows, IOS και λοιπές π@π@ριές θα έπρεπε να έχουν τέτοια εργαλεία ενσωματωμένα, όπως το Linux... 
...pirate bay...MoFos...

αγόρασες καινούργιο αυτοκίνητο...μπαίνεις μέσα, βάζεις μπρος και...Ω! που είναι το τιμόνι;;;!!! (έρχεται από δίπλα ο πωλητής) "κύριε αποτέτοιε μου, χρειάζεστε ΚΑΙ τιμόνι;"....γνέφεις καταφατικά ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου στριφογυρίζει η σκέψη "κορόϊδο!"....Α! με ΜΟΝΟ 1500 ευρώ ακόμα θα έχετε ΚΑΙ τιμόνι!!! ...και τα δίνεις φυσικά σαν κορόϊδο... ήρθε η ώρα να βάλεις μπροστά τη μηχανή... που στα σκ@τ@ είναι το κλειδί;... (ξανά-έρχεται από δίπλα ο πωλητής) "κύριε αποτέτοιε μου, χρειάζεστε ΚΑΙ κλειδί;"...κτλ κτλ κτλ...

Τέτοια βλέπει η TESLA και δεν βάζει τέτχοια πράγματα στα αυτοκίνητα.

Κάποια βέβαια έχουνε τιμόνι, αλλά πρέπει να προσέξεις μην το χάσεις γιατί ... βγαίνει.

...pirate bay... 
Και για να γίνω πιό σαφής... αγόρασες καινούργιο αυτοκίνητο...μπαίνεις μέσα, βάζεις μπρος και...Ω! που είναι το τιμόνι;;;!!! (έρχεται από δίπλα ο πωλητής) "κύριε αποτέτοιε μου, χρειάζεστε ΚΑΙ τιμόνι;"....γνέφεις καταφατικά ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου στριφογυρίζει η σκέψη "κορόϊδο!"....Α! με ΜΟΝΟ 1500 ευρώ ακόμα θα έχετε ΚΑΙ τιμόνι!!! ...και τα δίνεις φυσικά σαν κορόϊδο... ήρθε η ώρα να βάλεις μπροστά τη μηχανή... που στα σκ@τ@ είναι το κλειδί;... (ξανά-έρχεται από δίπλα ο πωλητής) "κύριε αποτέτοιε μου, χρειάζεστε ΚΑΙ κλειδί;"...κτλ κτλ κτλ...
Windows, IOS και λοιπές π@π@ριές θα έπρεπε να έχουν τέτοια εργαλεία ενσωματωμένα, όπως το Linux... 
...pirate bay...MoFos...
δεν αγόρασα τίποτα

window shopping κάνω

Trending...

Νέα θέματα

Back