- Πόντοι
- 1,708
Αυτό δεν έπρεπε να του το πεις ..?Ως εναλλακτική είπαμε μπορείς να συνδέσεις καρφί σε instrument in.
Αυτό δεν έπρεπε να του το πεις ..?Ως εναλλακτική είπαμε μπορείς να συνδέσεις καρφί σε instrument in.
Ως εναλλακτική είπαμε μπορείς να συνδέσεις καρφί σε instrument in.
Νομίζω υπάρχουν κάποια καλά di boxes που τα κάνουν όλα . Κ di δηλαδή instrument ----->micΝαι βρε, μιλάω μόνο για τις line εισόδους.
Ούτε το di είναι λύση.
Να ρωτήσω τώρα που σας βρήκα μαζεμένους, ένα reamp box αν το βάλουμε αντίστροφα δεν θα κάνει την δουλειά?
Το reamp box δεν μετατρέπει line σήμα σε instrument?
Αν το βάλουμε αντίστροφα δεν θα δουλέψει?
Νομίζω το θέλει για το αθόρυβο, της balanced φύσης του line in κ το αχρωματιστο από preamps της καρτας
Πάντως για κάποιον περίεργο κ ασαφή λόγο σε νιωθω?. Να ανησυχώ?
Κ μιας κ έχουμε βύσμα τον op, ποιοον/ποιους mic preamp θα ήθελες να έχεις να τον συνδέεις στο line in ?
Μη μου πεις πανάκριβους.
Απ'ότι έχω καταλάβει δε σε ενδιαφέρει να κοιτάξεις προς neve , warm audio κ τέτοιους...ηχοληπτικους?
Ωχ το παρεξήγησα...Θα προτιμούσα πολυεφφέ ή modeler, και όχι αμιγώς preamp.
Για περισσότερες επιλογές.
Στην πιο πάνω κατάσταση με τα παιδιά που παίζαμε, εγώ είχα φτιάξει στην gt-8 έναν ήχο χαμοντίζοντα, είχα πετάξει και κάτι ωραίες λούπες στην σειρά από addictive στο cubase, και ήμασταν κανονική μπάντα.
Κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα, τύμπανα.
Οπότε οι επιλογές έχουν σημασία για μένα.
Τώρα να σου πω axe-fx?
Να σου πω helix?
Kemper πάντως όχι.
Το Κεμπερ το περίμενα πως όχι. Δε σ'ενδθαφερει η πιστότητα του μοντέλου. Σ'ενδιαφερουν οι επιλογές φαντάζομαι κ η ελευθερία στο να κάνεις παπάδες στο signal chain
Για εμένα κ τους τρόπους που θέλω να το χρησιμοποιησω κ το fm3 φτάνει κ περισσεύει.
Αλλά είναι σαν τις line εισόδους στην κάρτα ήχου. Το ότι δεν τις χρειάζομαι τώρα δε σημαίνει πως δε θα τις χρειαστω στο μελλον?
Το fm-9 ειναι πανισχυρο.Σκέψου ότι ο @Freedom πούλησε axe-fx 3, και κράτησε το fm-9
να δω επιτελους αυτο το μαραφετι το namm.
Πρωτα απ'ολα ειναι NAM κ οχι NAMMΈχω χάσει επεισόδια?
Τι είναι αυτό?
Neural amp Modeller