?Είναι απλό. Γιατί με τόσα όργανα, δεν προλαβαίνω να τα συντηρώ, και στο τέλος γράφω VST.?Με τοσα διαφορετικα οργανα Γιωργη, γιατι δεν παιρνεις ενα Τερρανυακι να βρεις την υγεια σου?
Αλλιώς, πάλι δύο mic preamp θα ήθελα!?
?Είναι απλό. Γιατί με τόσα όργανα, δεν προλαβαίνω να τα συντηρώ, και στο τέλος γράφω VST.?Με τοσα διαφορετικα οργανα Γιωργη, γιατι δεν παιρνεις ενα Τερρανυακι να βρεις την υγεια σου?
Θες ή εναλλακτικη πεταλιερα ή προενισχυση μικροφωνου ή προενισχιση κιθαραςΒρε line in θέλω δεν τίθεται θέμα.
Από που θα στείλω εκεί είναι το θέμα, αν πχ πουλήσω την gt-8.
Σίγουρα όμως κάτι ακόμα θα εξυπηρετεί η gt-8 πέραν της μετατροπής σε line level?Από που θα στείλω εκεί είναι το θέμα, αν πχ πουλήσω την gt-8.
Θες ή εναλλακτικη πεταλιερα ή προενισχυση μικροφωνου ή προενισχιση κιθαρας
Αρα ...μην πουλησεις τη Μποςς
Ή παρα φυσιν να κανεις αυτη τη δουλεια μ'ενα πεταλακι απλο
Πού θα γίνεται η ζύμωσις του ήχου;
Το di κανονικα σε micΉ di.
Ε αυτό δεν λέω τόση ώρα?
Όλα αυτά που έγραψες (συν το di που συμπλήρωσα) δεν τα καρφώνεις σε line είσοδο?
Ο αφρός ντε, οι νότες σοκολάτας και κυνηγιού; Το πασπάτεμα, τα modulέισα, τα έτσι, τα αλλιώτικα.Ποια είναι η ζύμωσις?
Αν θες τετοιο πραμα.... τοτε μονο τριπλο Μεταλ Ζωον, τα εχουμε πει?Ο αφρός ντε, οι νότες σοκολάτας και κυνηγιού; Το πασπάτεμα, τα modulέισα, τα έτσι, τα αλλιώτικα.
Ο αφρός ντε, οι νότες σοκολάτας και κυνηγιού; Το πασπάτεμα, τα modulέισα, τα έτσι, τα αλλιώτικα.
Σε αυτή την περίπτωση, γιατί είμαστε αρνητική στο καρφί ξερό εις κάρταν στη θέση instrument?Ααααα, υπάρχουν και βιεστίδια ασούμε.
Σε αυτή την περίπτωση, γιατί είμαστε αρνητική στο καρφί ξερό εις κάρταν στη θέση instrument?
Λόγω ποιότητας προενίσχυσης;
Οκ.Και λόγω ποιότητας προενίσχυσης (και θορύβου), αλλά και για περισσότερες επιλογές.
Θέλω δηλαδή την προενίσχυση της κάρτας?
Την έχω.
Θέλω να μην περνάει το σήμα από αυτήν?
Να το έχω και αυτό.
Τα line in ειναι και instrument.Αν ήθελες είπα.
Αν δηλαδή τα mic inputs σου τα χρησιμοποιούσες όλα, και είχες line in άδειο.
Εδω διαφωνουμε. Ισως επειδη εχω μπερδεψει κατι. Νομιζω πως τα guitar pedals δεν ειναι line level. Το λεβελ τους ειναι σε instrument level επιπεδα κ unbalanced. Το unbalanced χαρακτηριστικο τους στο output το λεω με πολυ περισσοτερη σιγουρια καθως χρησιμοποιουμε 2 TS unbalanced καλωδια κ οχι 2 διαφορετικαΤο σήμα των πεταλιών είναι συνήθως line level. Που σημαίνει πως το συνδέεις στη γραμμή line λόγω του ικανού σήματος που διαθέτει. Ισχύει και για τα modelers.
Πάραυτα κάποια overdrive και distortion παράγουν, ακόμα μεγαλύτερο σήμα και ιδανικά είναι φτιαγμένα για να συνδέονται στην προενίσχυση του ενισχυτή για υπεροδήγηση. Χρησιμοποιείς το αυτί σου σε αυτές τις περιπτώσεις.
Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. Κάπως έτσι τα είχα στο μυαλό μου. Ήθελα όμως επιβεβαίωση!Δεν διαφωνούμε διότι δεν υπάρχει ένας κανόνας για όλα τα πετάλια και ίσως εγω δεν εκφράστηκα σωστά.
Ακόμα και οι κατασκευαστές δεν το αναφέρουνε.
Λέμε όμως πως είναι φτιαγμένα για να συνδέονται σε ενισχυτές, αρα instrument level.
Επειδή όμως είναι τάση και πολλά απο τα νεότερα συνδέονται σε κονσόλες και PA (βλέπε simulators, time effects κλπ) αυτά είναι line level.
Ακόμα και οι κατασκευαστές δεν το αναφέρουνε.
Σκεφτηκα δυο-τρεις εξυπναδες να απαντησω αλλα μην του χαλασω το θρεντ του OP ?Αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα.
Από τα παραπάνω, βγαίνει το συμπέρασμα, ότι ο μόνος τρόπος για να συνδέσεις κιθάρα/μπάσο σε line in κάρτας, είναι ένα preamp (το οποίο μπορεί να είναι πεταλιέρα, modeler, amp in a box, κλπ).
Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.