ακριβώς αυτό.Πάντως για την ορθότητα του νήματος... Η Japan είναι ανατολή
Δεν νομίζω να είχε ποτέ ανταγωνιστή στη δύση σε οτιδήποτε τεχνολογικό..
Ε τωρα δεν βγάζουνε φενδερ τι να κανομενακριβώς αυτό.
Εθεσα το ερώτημα το 2023.
Όχι το 1973.
και γω αγόρασα γιαπωνέζικη του 1975
Nομίζω πως το γεγονός ότι εδώ μέσα γνωρίζουμε τι σημαίνει g.a.s,relic,custom shop,κ.λ.π. και έχουμε δώσει και ποσά που σε τρίτους μπορεί να φαίνονται παράλογα, δεν μας κάνει διαφορετικούς από κάποιους που θα δώσουν ποσά σε πράγματα που σε εμάς μπορεί να φαίνονται εξίσου παράλογα.Συμφωνώ και με το Λάκη από πάνω αλλά π.χ. το γεγονός ότι πωλούνται (πανάκριβα) επίτηδες φθαρμένα όργανα, είναι μια διαστροφή άνευ προηγουμένου. Και το λέω εγώ που μου αρέσουν όλα αυτά. Δηλαδή αν πηγαίναμε στα τέλη τις δεκαετίας του 1950 στο εργοστάσιο της Fender και τους δείχναμε τι πωλείται τώρα και σε τι τιμές, θα έπεφτε επικίνδυνο για την υγεία τους γέλιο.
Το γεγονός ότι οι ηλεκτρικοί έγχορδοι (τουλάχιστον) έχουμε μια ανωμαλία στον εγκέφαλο η οποία γίνεται προϊόν ακραίας εμπορικής εκμετάλλευσης ενώ πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ανωμαλία, και δε μας νοιάζει, αποτελεί ιδανικό πεδίο κοινωνιολογικής μελέτης.
δεν ήταν φενδερΕ τωρα δεν βγάζουνε φενδερ τι να κανομεν
tokai δεν βγαζουν πια?δεν ήταν φενδερ
ήταν diamond
Ενα διαμάντι τεχνολογίας toy 1974-75
τώρα? δεν ξέρωtokai δεν βγαζουν πια?
Οι σκουαιερ οι τωρινές ναι (ακόμα κ οι πιο ακριβές που είναι κ μια χαρα κ φτηνές σε σχέση με το Αμέρικα) λογικό είναι να μην παίζουν σαν Αμερικανες. Βέβαια δεν έχουν κ σχέση με τα καυσόξυλα που παίρναμε για εντρυ λεβελ πριν δύο δεκαετίες. Είναι τίμια όργανα, που αν λάβεις υπόψη την τιμή , γίνονται.... ΣουπερΠαντως εγω αδερφια προσωπικα, οσες κιθαρες σκουεαρ η αλλες ανατολικες εχω παιξει (και εχω παιξει πολλες) σαν την φθηνοτερη αμερικανικη φεντερ, καμμια δεν ηταν. Μιλαμε για κιθαρες οπως τις περνεις απο το μαγαζι και οχι οπως τις τροποποιεις.
Κατα τα αλλα εγω ειμαι με το Σαμη τον Παραγκα.....
Εχω MIJ του 1988.Οι MIJ reissue ήταν και είναι εξαιρετικές κιθάρες από αποψη κατασκευής αλλά είχαν ,έχουν 2 θέματα
1.ηλεκτρικα (διακόπτες,ποντεσιομετρα) της πλάκας
2.μαγνητες πολύ μέτριους (με εξαίρεση τα μοντέλα με US Fender μαγνητες)
Επίσης πρέπει να σου αρέσουν τα vintage frets (δεν τα μπορώ προσωπικά) και το 7,25 radius ( μια χαρά)
Συμφωνώ. Υπάρχουν κ άλλες εκτός από τις ριισιου. Με πιο μοντέρνα σπεξ. Αν βάλουμε κ Τοκαι, κ όλες τις άλλες στο παιχνίδι τότε οι επιλογές πληθαίνουν κ καλύπτουν όλα τα γούστα (Μονο σε archtop δεν έχω ιδέα τι παίζει).Οι MIJ reissue ήταν και είναι εξαιρετικές κιθάρες από αποψη κατασκευής αλλά είχαν ,έχουν 2 θέματα
1.ηλεκτρικα (διακόπτες,ποντεσιομετρα) της πλάκας
2.μαγνητες πολύ μέτριους (με εξαίρεση τα μοντέλα με US Fender μαγνητες)
Επίσης πρέπει να σου αρέσουν τα vintage frets (δεν τα μπορώ προσωπικά) και το 7,25 radius ( μια χαρά)
Και εμένα η affinity tele που εχω του 2010.....μου αρέΖει πάρα πολύ.....τελειο οργανάκι.....εκλεκτόν...και την πηρα 150 ευρώ....δυο affinity του 2013 και 2015 που έχω πάρει μέσα από περίπου 10 συνολικά που δοκίμασα βγήκαν εξαιρετικές.
αν σε αυτό μέσα περιλαμβάνει κ τις 80s squier κ ειδικά τα early μοντέλα,
Συμφωνώ. Υπάρχουν κ άλλες εκτός από τις ριισιου. Με πιο μοντέρνα σπεξ