- Πόντοι
- 36
Πες μου τωρα οτι οι απαντησεις που δοθηκαν στο συγκεκριμενο θεμα ειναι για την χροια της φωνης(ontopic δηλαδη) να τρελαθουμε τελειως.Ο καθενας γραφει οτι θελει και μονο το γεγονος οτι συνεχιζει το θεμα χωρις καποιο συγκεκριμενο στοχο αυτο δειχνει.audiokostas είπε:Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις και διέβλεπα έστω και μία υποψία ικανότητας να κατανοήσεις τι γράφουμε (και στα δύο thread), ίσως και να έκανα και πάλι την απόπειρα να επιχειρήσω να σε βοηθήσω να κατανοήσεις.
Από την στιγμή όμως αγαπητέ Λολοστεφανή, που μπαίνεις μόνο και μόνο για προσφέρεις εριστικότητα και μπάχαλο, θα σε αφήσω στην τρικυμία σου.
Πάλι καλά που δεν μας είπες να προσλάβει κάποιον τραγουδιστή κι o Bieber......
(Γιατί κολλήσαμε σε αυτόν από την στιγμή που και ο op έκανε την αναφορά του ονόματος για πλάκα - και λάθος ερώτημα όπως προέκυψε - όπως ο ίδιος παραδέχτηκε; )
Καλο θα ηταν επισης να εισαι και λιγο προσεκτικος στις εκφρασεις σου γιατι εγω δεν σε εβρισα(Λολοστεφανη) μιλησα γενικα ,εσυ απευθυνεσαι καθαρα προς το προσωπο μου.
Αν βεβαια εχεις διαβασει οτιδηποτε απο οσα εχω γραψει θα εβλεπες οτι ποτε δεν ειπα να προσλαβει κανεις τραγουδιστη και τετοιες αστειοτητες.Δεν εκπλησομαι ομως, το κανεις συχνα αυτο, παιρνεις τις ειρωνιες τριτων (προσληψη τραγουδιστων και κουραφεξαλα)και τις αποδιδεις σαν λεγομενα δικα μου....
Αν ενδιαφεροσουν πραγματικα σαν mod θα καταλαβαινες οτι το θεμα δεν εχει λογο υπαρξης σχεδον απο την αρχη...απο τη στιγμη που συνεχιζει(οπως να ναι για..σελιδες επι σελιδων) ομως προς τι αυτοι οι ...οψιμοι λεονταρισμοι για την εγκυροτητα των post?