Superfunk είπε:
για εξηγησε μας εσυ που καταλαβες λοιπον....
γιατι εγω,που ειμαι και λιγο αργος...ΔΕΝ καταλαβα κατι αλλο απο αυτο που εγραψα στο πρωτο μου ποστ εδω μεσα.
ειναι ας πουμε σαν να ρωταω πως θα διορθωθει ο ηχος μου στην κιθαρα και να λεω οτι "παιδια το παιξιμο μου ειναι χαλια,λιγο καλυτερο απο του Μαλμστην ,αηδια δηλ,πως θα βγαλω καλυτερο ηχο στην κιθαρα?"
εγώ που είμαι ούτε ένα μήνα εδώ και το βλέπω εντελώς στην απ' έξω.. αν κ ρισκάρω να με κακοχαρακτηρίσετε οι παλιοί...ελπίζω τέσπα να μη με παρεξηγήσετε γιατί δε θέλω να πάρω το μέρος απλώς σα νέο μέλος να σας πω χωρίς να κάνω το συνήγορο ΚΑΝΕΝΟΣ τη γνώμη μου..θα μου πείτε στα @@ σας βέβαια..δεκτό και αυτό..
ο νηματοθέτης λέει δεν του αρέσει η χροιά του..κ μετά λέει αυτό για τον bieber.. εγώ καταλαβαίνω ότι δε λέει ότι ο πιτσιρικάς δεν τραγουδάει καλά..απλώς λέει ---> δε μ αρέσει η χροιά μου και θεωρεί αστεία/κακή/κάτι τέτοιο τη χροιά του bieber και παρομοιάζεται με αυτόν ως προς τη χροιά -ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ- ως αυτοσαρκασμό χωρίς να σκέφτηκε πολύ αυτό που είπε και χωρίς να ήθελε να πει οτι δεν τραγουδάει καλά.. κάτι που φαίνεται κ από τον τρόπο που λέει μετά ''ματώνω αυτιά''.. εγώ ψίλο γέλασα βασικά..
Τώρα αυτό που λέει από πάνω το άλλο μέλος ''καταλαβαίνετε τι θέλει να πει'' ΠΙΣΤΕΥΩ θέλει να πει ότι: μη γελιόμαστε..σε ένα site που οι περισσότεροι παίζουν με
gibson, λαμπάτους ή δεν ξέρω τι, ακούνε rock/heavy/death metal.. ε φαίνεται αστεία μία χροιά παιδική.. συγγνώμη κιόλας ρε σεις αλλά δεν είχα ιδέα τι είναι αυτός ο bieber και πάτησα το βίντεο και το κλεισα αμέσως..
γενικά καλά τα λέτε εδώ και το λέω σαν παρατηρητής αφου δεν έχω καν μήνα εδώ και ακόμα μαθαίνω τι παίζει και μάλιστα ρισκάροντας με αυτό που γράφω - καθώς θεωρώ αδύνατο να μη με παρεξηγήσετε - αλλά αυτό το σχόλιο περί μαθήματα ταπεινότητας μου φαίνεται υπερβολικό..στην τελική δεν ήταν προσωπικό σχόλιο..
όπως επίσης το σχόλιο προς κάποιο μέλος σχετικά με το νοα13 που έγινε από admin.. όταν κοιτάς ένα σχόλιο και λες μα καλά Admin το είπε αυτό ?? δεν είναι καλό...
πρέπει να κρατάμε τύπους και να μην προσβάλλουμε -δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε εξάλλου- όπως επίσης και παραθέτω τη φράση '' Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν'' νομίζω ισχύει εκατέρωθεν..και για κάποιον που κάνει ένα σχόλιο και για κάποιον που απαντάει σε ένα σχόλιο..αν βγω εγώ και πω ο hetfield δεν έχει ιδέα πώς γράφονται κομμάτια δεν προσβάλω κανένα μέλος..
τέσπα δεν ξέρω τι μ έπιασε και τα έγραψα όλα αυτά αλλά ήθελα να πω τη γνώμη μου γιατί δεν είναι ωραίο να υποδεικνύουμε να μην τσακωνόμαστε και να μην προσβάλλουμε τους άλλους και μετά να κάνουμε το ίδιο πράγμα..
υγ. ο hetfield ξέρει να γράφει κομμάτια προς θεού έτσι..αλλά και να βγει κανείς να το πει και να το εννοεί προσωπικά σεβαστό..