Να δημιουργηθεί ένας χώρος ειδικά για τους αριστερόχειρες είναι ότι καλύτερο , παρά να μπαίνει ενα L η κατι τέτοιο.Should Not Be είπε:Γιατί δε βάζετε tags στα θέματα που αφορούν αποκλειστικά αριστερόχειρες? Πχ ένα [L] ή [leftie] ή κάτι τέτοιο, γιατί στο 99% των θεμάτων θα μπορούν να βοηθήσουν και δεξιόχειρες, όσο περισσότερος κόσμος διαβάζει ένα θέμα τόσο καλύτερα.
Ίσως όχι όσο φαντάζεσαι ! Η λατρεία για το παίξιμο θρυλικών "ζερβοκουτάλων" κιθαριστών (στη συγκεκριμμένη περίπτωση Albert King) οδηγεί καμμιά φορά εμάς τους δεξιόχειρες να θέλουμε να δοκιμάσουμε "κουφά" πράγματα ;D!!!sonalerik είπε:και εγω συμφωνω αλλα ειμαστε λιγοι :-\
Ποιό ακριβώς; ???notlrac είπε:Δεν ξερω αλλα εκτος οτι μου ειναι πολυ παραξενο να το βλεπω μου φαινεται και αντιπαθητικο!! ???
Εννοείται ότι είσαι απο τους άλλους, εννοείται ότι το 100% των θεμάτων που αφορούν αριστερόχειρες οτι δεν αφορούν τους δεξιόχειρες, εννοείται οτι πρέπει να γίνει χώρος που να αφορά lefties.Should Not Be είπε:Προκύπτει από το οτι το 99% των οργάνων που είναι για αριστερόχειρες βγαίνουν ακριβώς ίδια και για δεξιόχειρες, και από το οτι η μουσική δεν αλλάζει ανάλογα με ποιό χέρι είναι το καλό σου. Αν εσύ τώρα θες να μιλάς μόνο με αριστερόχειρες (έλεος!) μη μου δίνεις σημασία, εγώ είμαι από τους "άλλους"
Loki είπε:Και όλο αυτό γιατι βαριέσαι να κοιτάξεις την αγγελία που σε ενδιαφέρει για το αν πχ. η fender stratocaster που ψάχνεις να αγοράσεις και δίνει ο τύπος στο ΝΟΙΖ είναι left handed ? ??? έχεις δίκιο αφού είναι τόσο δυσδιάκριτες και δεν μπορεί κανεις να καταλάβει έυκολα αν το συγκεκριμένο όργανο είναι για αριστερόχειρες θα πρέπει να φτιάξουν ξεχωριστή κατηγορία με 2-3 αγγελίες το μήνα. Που να ψάχνεις τόσες σελίδες τωρα...
Θελώ και εγώ ξεχωριστό για κιθάρες και μπάσα...
Should Not Be είπε:Γιατί δε βάζετε tags στα θέματα που αφορούν αποκλειστικά αριστερόχειρες? Πχ ένα [L] ή [leftie] ή κάτι τέτοιο, γιατί στο 99% των θεμάτων θα μπορούν να βοηθήσουν και δεξιόχειρες, όσο περισσότερος κόσμος διαβάζει ένα θέμα τόσο καλύτερα.