Θα ήθελα μια μεγαλύτερη ανάλυση εδώ. Παίζει πρόβλημα με τα μεγάφωνα; Και για τι τιμές μιλάμε αν χρειαστεί να τα αλλάξω;FritzBlackLP είπε:...δεν τα λέμε ακόμα αυτά...... ;D ;D ;D....
Θα ήθελα μια μεγαλύτερη ανάλυση εδώ. Παίζει πρόβλημα με τα μεγάφωνα; Και για τι τιμές μιλάμε αν χρειαστεί να τα αλλάξω;FritzBlackLP είπε:...δεν τα λέμε ακόμα αυτά...... ;D ;D ;D....
Για τους Vox ενδιαφερόμουν αλλά λόγω της υψηλής τους τιμής τους άφησα. Ωστόσο ο 15άρης που λες είναι στα ίδια χρήματα με τον peavey 30. Γι' αυτό που τον θέλω εγώ όμως δεν είναι μικρός; Μιας και το έχεις ψάξει δώσε λίγο τα φώτα σου.blue είπε:Ο Greenwood παιζει κυρίως σε Vox και κλώνους του. Γιατι δεν κοιτάς για κάποιον τέτοιο?
Εγω πέρασα από τον Fender Pro Junior στον Vox AC15 και ελυσα το θεμα Greenwood για πάντα ;D
Αν θελεις πες καμμιά παραγγελιά να σου γράψω
Δηλαδή για ένα χώρο (υπόγειο) 20 περίπου τ.μ. όπου κάνουμε πρόβες με ντραμς, 2η κιθάρα, μπάσο, φωνή και μελλοντικά ίσως κάποιο midi, τραβάει καλά; τα καθαρά του τι λένε; Επίσης θα πρέπει να τον φτάνω στα τέρματα για να ακούγεται; και αν ξεπερνάει τα μισά θα βρωμίζει ή θα κρατάει την καθαρότητα; Ελπίζω να μη σε πρήζω.blue είπε:oχι δεν ειναι καθολου μικρός, ισα ισα που δεν θα τον προτεινα για χρηση σε σπιτι.
Δεν παίζει πρόβλημα,αλλα υπάρχουν υπέροχες λύσεις απο Celestion και Eminence οι οποίες αναβαθμίζουν σημαντικά σε αυτό το τομέα....broxopios είπε:Θα ήθελα μια μεγαλύτερη ανάλυση εδώ. Παίζει πρόβλημα με τα μεγάφωνα; Και για τι τιμές μιλάμε αν χρειαστεί να τα αλλάξω;
...Αν τα καταφέρεις....blue είπε:ΠΡΕΠΕΙ να τους δοκιμάσεις και τους 3
Μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποιο post γιατί έψαξα λίγο αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.FritzBlackLP είπε:Δεν παίζει πρόβλημα,αλλα υπάρχουν υπέροχες λύσεις απο Celestion και Eminence οι οποίες αναβαθμίζουν σημαντικά σε αυτό το τομέα....
πχ τα blue marvel που φοράνε οι peavey είναι ψιλομάπα..όπως και τα αντίστοιχα δήθεν made by eminence των fender...
Το κόστος αλλαγής είναι μικρό(50 έως 100 ευρώ ),υπάρχουν 10δες post εδώ για αυτό το θέμα...
Αρχίζει το δίλλημα και πάλι. Θα πάω στη Λάρισα σήμερα να δω σε αυτούς που μου λες να δω αν τους έχουν. Αν έχουν και vox θα τον δοκιμάσω. Σ' ευχαριστώallobarr είπε:..κάνε ένα τηλέφωνο στον Στόλλα 2410531230..έχει έναν deville και ίσως και deluxe..
ο Νάκας 2410250198 έχει κάποιους peavey, ίσως και τον classic 30..
πάντως, αφού σου αρέσει ο Greenwood ήχος, ρίξε και μια ματιά στον vox που σου πρότεινε κάποιος φίλος παραπάνω..έχουν ιδιαίτερο ηχόχρωμα, καμια σχέση με peavey ή fender, επομένως ποτέ δεν ξέρεις..μπορεί να σου κάτσει..
Ζήσε λίγο με τον ενισχυτή σου πρώτα και αφού έχεις βγάλει κάποια συμπεράσματαbroxopios είπε:Μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποιο post γιατί έψαξα λίγο αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.
Δυστυχώς δεν είχε κανέναν από τους ενισχυτές στη Λάρισα. Πάντως κοιτάζω και λίγο τον vox που πρότεινε ο blue και ομολογώ ότι αρχίζει να μου αρέσει ο ήχος του. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πιο ακριβοί αλλά αν κατασταλάξω ίσως να περιμένω και λίγο μέχρι να μεζέψω περισσότερα χρήματα.....broxopios είπε:Αρχίζει το δίλλημα και πάλι. Θα πάω στη Λάρισα σήμερα να δω σε αυτούς που μου λες να δω αν τους έχουν. Αν έχουν και vox θα τον δοκιμάσω. Σ' ευχαριστώ
για τα 2 ηχεία και τα 50βαττ τα έδωσε τα +300..εγώ θα έπαιρνα τον 50άρι..broxopios είπε:Λοιπόν για να κλείνει σιγά σιγά και αυτό το θέμα θα ήθελα μόνο μερικές διευκρινήσεις ακόμα. Μεταξύ του peavey classic 30 & του peavey classic 50 για ποιό λογο κάποιος να έδινε 300€ ευρώ παραπάνω για αν πάρει τον δεύτερο (εκτός βέβαια ότι μιλάμε για 20watt παραπάνω και 2 ηχεία αντί για ένα). Αναφέρομαι στις δυνατότητες του καθενός και στον ήχο. Ελπίζω να μη γίνομαι κουραστικός...
Για διεκρίνηση όσον αφορά τον 50άρη αναφέρομαι σε αυτόν http://www.thomann.de/gr/peavey_classic_50_212.htm
καλα για τον Peavey ,εν μερη, το καταλαβαινω (ασχετως αν προσωπικα τον 50αρη τον Classic τον θεωρω απο τους καλυτερους ενισχυτες που εχουν βγει ever) το καημενο το pcb τι σου φταιει? ;D ;Dδεν θα εδινα για ενα Peavey με PCB