Τον εχω τον Peavey classic 30, τον ειχα παρει καινουριο, δεν ερχεται με footswitch, πρεπει να το αγορασεις ξεχωριστα. Δεν ξερω καποια εναλλακτικη μαρκα footswitch που να ειναι σιγουρα συμβατή αλλα κ το αυθεντικο του δεν ειναι ακριβο αν μπορεις να το βρεις καπου. (Ο αντιπροσωπος ειναι ο DNA Systems κ εχουν πλεον μετακομισει στο Ναυπλιο.)
http://www.thomann.de/gr/peavey_footswitch.htm
Το Tonker το ειχα βαλει κ δε μ'αρεσε, για λογους προσωπικου γουστου καθαρα. Το μεγαφωνο τον εκανε ν'ακουγεται πιο δυνατος και καθαρος, με φοβερα ωραια μπασσα, πραγματικα σαν πιανο ακουγοταν στα μπασσα! Πολυ "γλυκος" ηχος ομως για τα γουστα μου. Και μου θυμιζε ηχο αμερικανικου νοτου, με τροπο που δε μου αρεσε. Το πουλησα κι εβαλα ενα αγγλικο celestion vintage 30, 8 ωμ (εβαλα ενα "τυφλο" jack πισω στο extension, ειναι μια μοντα για να μπορει να παρει 8αρι αντι 16αρι, δεν κερδιζεις κατι απλα ετυχε κ βρηκα 8αρι μεγαφωνο αντι 16αρι). Τωρα ο ηχος marshallιζει περισσοτερο, δεν εχει την καθαροτητα ή τα μπασσα του Tonker, αλλα εχω την εντυπωση οτι το eq του ενισχυτη εχει τωρα μεγαλυτερη επιδραση στον ηχο.