Trolley, να τσακωθουμε για ενα φιλοσοφικο ζητημα οπως η αισθητικη απο τη μερια μου ειναι λιγο δυσκολο. Εκει με τα ad hominem ειμαι λιγο μ@λ@κ@ς, δηλαδη τι λιγο, ΠΟΛΥ μ@λ@κ@ς, γιατι μου εχει φαει τη ζωη η φαση με τη μουσικη, και να με τρολαρει ο αλλος οτι π.χ. δεν εχω δει συνθ στη ζωη μου μου γυριζει το ματι, και αμολαω εξω τη thrash πλευρα του χαρακτηρα μου.
Στο παρον ζητημα παντως δεν συμφωνουμε απολυτα, να το ξερεις. Γιατι ειναι ενα αλλο ζητημα, αυτο που ειπε στο αλλο νημα ενας ωραιος συνομιλητης, συγνωμη που δε θυμαμαι ποιος, νομιζω ο αλι. Μιλησε λοιπον για δικαιωμα στην αγνοια. Δικαιωμα στην αγνοια, ακου εννοια φιλε μου.
Αλλα εχει μια βαση, διοτι η γνωση δεν ειναι ουτε αθωα, ουτε χωρις τιμημα, με τη γνωση φτιαξαμε τα πυρηνικα και αν τη σκαπουλαρουμε φετος θα ειναι θαυμα.
Λοιπον, θα δωσω λοιπον και ενα αντιπαραδειγμα, πως την πατησα απο γνωση. Παραδειγμα 4 λοιπον.
Μα τι κομματαρα θεε μου, τι κομματαρα.
Και τωρα σποιλερ.
Αν σας αρεσει το κομματι ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Μη διαβασετε ρε παιδι μου, θα σας το χαλασω.
Λοιπον, κατι κουτσοπαλευω στα αγγλικα, αλλλα ρε φιλε τι γκαντα λα βιντα, κεσκεσε γκαντα ντα βιντα.
Και τελικα, απο οτι καταλαβα οταν το εψαξα λιγο, ηταν λεει κομματια απο τα ξιδια, garden of eden ηθελαν να πουν, αντε να συννενοηθεις με τον τραγουδιστη που ηταν νοικοκυρης φαινεται, εφτιαχνε και εργοχειρα, ξερεις με το βελονακι, οποτε γαμησε τα, οποτε το ακουω το κομματι πλεον μου βγαζει και κατι αστειο, παει αυτο το μυστηριακο, πηγε στο χαβαλε.
Οποτε δικαιωμα στην αγνοια, γιατι δεν ειναι ολοι simon and garfunkel.
Ακου τωρα τη thrasia που εβαλα. It's only darkest before it goes completely black. Πως λεμε το σκοτεινοτερο σημειο ειναι πριν την ανατολη, αλλα το αντιθετο, και εννοει οτι "τωρα που πεθαινω, και ειμαι μεγαλος, πριν λοιπον παω στο σκοταδι, καταλαβαινω οτι η στεναχωρια μου θα μεινει για παντα, αυτα που περασα δε θα τα θεραπευσει ο χρονος, και μαυριζει η ψυχη μου ακομα περισσοτερο γιατι κανεις δε θα κλαψει, και κανεις δε θα μαθει αυτα που περασα σα παιδακι που με κακοποιησαν", ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΟ It's only darkest before it goes completely black, και μιλαμε για thrash τωρα ετσι; Δε μιλαμε για simon and garfankel
Λοιπον δικαιωμα στην αγνοια, τελειο το gadda da vida μεν, αλλα επιμενω: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ, ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ?