- Πόντοι
- 1,708
Κ μετά...Λοιπόν χωρίς πλάκα το είχα ακούσει τόσο πολύ αυτό τότε, που θυμάμαι και την συνέχεια.
"Εσύ Tου Nεξίστ Eπά
ιμουά πουκουά σεξί σταβέ"
"Ζαμε αετε Κορωπί "
Ή κάνω λάθος;
Κ μετά...Λοιπόν χωρίς πλάκα το είχα ακούσει τόσο πολύ αυτό τότε, που θυμάμαι και την συνέχεια.
"Εσύ Tου Nεξίστ Eπά
ιμουά πουκουά σεξί σταβέ"
Ποιος είναι ο λόγος που όταν ο στίχος είναι τόσο βλακεία δε πέφτει κράξιμο
Εγώ το ακούω ακόμη, μία-δύο φορές το μήνα, όταν το πετυχαίνω στο YouTube. Ωραίο κομμάτι, τώρα κυκλοφορεί και μία έκδοση που έχει τους γαλλικούς στίχους, με την αγγλική μετάφραση από κάτω.Λοιπόν χωρίς πλάκα το είχα ακούσει τόσο πολύ αυτό τότε, που θυμάμαι και την συνέχεια.
Μην αγχώνεσαι για τίποτε, σιγά μην ασχολείται κάποιος να σου επιβάλλει.Ας μην είμαστε τόσο δογματικοι θα έλεγα εγώ... Ποιος θα επιβάλλει σε ποιον τι θα του αρέσει σε ένα τραγούδι?Αλλος κοιτάει τη μουσική, άλλος τους στίχους, άλλος την ενορχήστρωση, άλλος ακούει μόνο τη κιθάρα, ντραμς, μπάσο κλπ.... Σιγά μη κάτσω να αγχώνομαι σε κάθε κομμάτι, γτ δεν ασχολουμαι με τους στίχους.... Θα μου αρέσει ότι θέλω να μου αρέσει
Ε νταξ , και γω συμφωνώ με τον Μάνο σε πολλά, αλλά "τσακωθήκαμε" για τα xp και τον pentium 4 σε audio pc ?, μέσα στη ζωή είναι όλα.?ManosX, σκεπτόμεθα παρομοίως, ας προσπαθήσουμε να μην τσακωθούμε στο μέλλον, θα είναι μεγάλη απογοήτευση.
Σε ποιο σύμπαν ή άγνοια και η γνώση είναι συγκρίσιμα πράγματα;