Διαλειμματική νηστεία στο περίπου - Συμβουλές

Ξέρω, ξέρω...Φασισμός,κοινωνικός ρατσισμός,κ.λ.π. 

Στην Ελλάδα μεγάλωσα, την έχω ακούσει την κασέτα από μικρός και δε μου έχει λείψει διόλου..

Υ.Γ. Αλλά δε θέλω να παίξει κανά λουκέτο εξαιτίας μου, οπότε συνεχίστε για τις κοιλούμπες και τα αναβολικά ? και θα σας διαβάζω με ενδιαφέρον
Κράτος πρόνοιας και κοινωνική αλληλεγγύη είναι προνόμια ανεπτυγμενων κοινωνιών... Ας μη τα καταδικάζουμε δε θα θέλαμε να ζούμε αλλιως

Θέλεις λίγο δουλειά. Σου είπα ότι είμαι καλύτερος

Προβολή συνημμένου 43826
Ήμουν τούμπανο και έτσι και σε διάφορα κιλά από 18 - 50 σχεδόν χρονών

Τώρα ηρέμησα. Θέλω να ξεκουραστώ με τα χάμπουργκερ μου, τα ψωμιά μου και τις μπύρες μου.

Και αν έχω τύψεις μετά από το χλαπάκιασμα από τα κοντοσούβλια και τις λαδωμένες πίτες και τηγανητές πατάτες, κάνω φάστινγκ για μερικές ώρες και το ξεπερνάω.

Αυγά, φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβουτυρο,γιαούρτι, τυρί, φρούτα , ξηροί καρποί, μελι, τοστ με ψητό κοτόπουλο και κασέρι.

, βρώμη είναι πολύ καλές επιλογές για πρωινό.ειναι σημαντικό το κάθε γεύμα να έχει πρωτεινη, υδατάνθρακες, λιπαρά και φυτικές ίνες για να νιώθεις το αίσθημα του κορεσμού και να μπορείς να κάνεις γυμναστική η να δουλέψεις.το ποσό από το κάθε τι το καθορίζει η ηλικία, το επίπεδο της δραστηριότητας και η γενική κατάσταση της υγείας του ατομου

..... για πρωινό.
Πότε στη ζωή μου δεν έφαγα πρωινό. 

Μια φορά έφαγα σε ένα ξενοδοχείο επειδή το χα πληρώσει,  και ξαναπήγα για ύπνο ?. 

Το πρωινό με νύσταζει.

Βασικά οπότε και να φάω νυστάζω. 

Και το μεσημέρι,  κοιμάμαι μιάμιση ώρα. 

Και το βράδυ. Με το που θα φάω,  θα κοιμηθώ. 

Πότε στη ζωή μου δεν έφαγα πρωινό. 

Μια φορά έφαγα σε ένα ξενοδοχείο επειδή το χα πληρώσει,  και ξαναπήγα για ύπνο ?. 

Το πρωινό με νύσταζει.

Βασικά οπότε και να φάω νυστάζω. 

Και το μεσημέρι,  κοιμάμαι μιάμιση ώρα. 

Και το βράδυ. Με το που θα φάω,  θα κοιμηθώ. 
Δεν προλαβαίνω να ξυριστω γιατί τρώω πρωινό, μετά δεκατιανο, μετά μεσημεριανό, μετά απογευματινό, μετά  δεύτερο απογευματινό  και μετά βραδινό.

Δεν προλαβαίνω να ξυριστω γιατί τρώω πρωινό, μετά δεκατιανο, μετά μεσημεριανό, μετά απογευματινό, μετά  δεύτερο απογευματινό  και μετά βραδινό.
Και στον ελάχιστο χρόνο που σου μένει ανάμεσα στα γεύματα τι κάνεις? 

@Giorgos rockstep.

Τόσα πολλά γεύματα,  και ο τύπος των τροφών που αναφέρεις....και η ετοιμασία μου θυμίζει old school body building .

Κάνεις;

@Giorgos rockstep.

Τόσα πολλά γεύματα,  και ο τύπος των τροφών που αναφέρεις....και η ετοιμασία μου θυμίζει old school body building .

Κάνεις;
Θα πάρω εγώ το λόγο και θα πω πως αυτά είναι τα πραγματικά επιστημονικά και ασφαλή.

Τα άλλα είναι στο πλαίσιο των "αγορών"

Θα πάρω εγώ το λόγο και θα πω πως αυτά είναι τα πραγματικά επιστημονικά και ασφαλή.

Τα άλλα είναι στο πλαίσιο των "αγορών"
Δεν δουλεύει αυτό σε εμένα. 

Εδώ βαριέμαι να φάω... να κάθομαι να μαγειρεύω κιόλας ?

Δεν δουλεύει αυτό σε εμένα. 

Εδώ βαριέμαι να φάω... να κάθομαι να μαγειρεύω κιόλας ?
Μιλάμε για το βέλτιστο και ασφαλές.

Και τα άλλα ενδεχομένως δουλεύουν αλλά ελλοχεύουν και κινδύνους.

@Giorgos rockstep.

Κάνεις;
Όχι φίλε. Απέχω πολύ από το body building.χαχα..γυμναστηριο και ποδηλασία κάνω για υγεία και ευεξία.

Εγώ πάντως με χορτοφαγία έχασα 35 σχεδόν σε ένα χρόνο. Από 100-65.Βεβαια δεν μου άρεσε οπότε άρχισα πάλι στις μπριζόλες και πήγα 90.Αν ήμουν 80 θα ήταν μια χαρά.

Πάντως όσοι θέλετε να καταπιαστείτε με το ζήτημα σοβαρά, ψαχτείτε λίγο και περί αυτοφαγίας που αναφέρθηκε και πριν,

αλλά προτού κάνετε τίποτα hardcore, κάνετε πρώτα γενικές εξετάσεις και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Εμένα αυτό που με επηρεάζει πολύ είναι το περιβάλλον που ζω και η εκάστοτε σύντροφος.

Βαυαρία αν δεν εφάρμοζα διατροφικά αντίμετρα στα καφριλίκια των Γερμανών φίλων και συναδέλφων,

όπως και γυμναστική, δε θα την έβγαζα καθαρός..

Ελβετία αν δεν κάνω πάλι τα δικά μου και τρώω μόνο τα κλασσικά των Ελβετών,

πάλι χλωμά τα πράγματα..

Επίσης έχω πολύ συγκεκριμένες απόψεις για το αν κάνει καλό το πρωινό γεύμα, για το γάλα, τα δημητριακά(ειδικά του εμπορίου) και άλλα πράγματα.

Για μένα ο δυτικός τρόπος ζωής έχει καταντήσει να σε παίρνουν από το χεράκι μικρό,

να σε στουμπώνουν στη ζάχαρη και αν δεν εφαρμόσεις ατομικά αντίμετρα στο σύγχρονο lifestyle,

θα σου δώσουν και στα πρώτα -ήντα μια χούφτα χάπια για όσο κακό σου έχουν προκαλέσει..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για μένα ο δυτικός τρόπος ζωής έχει καταντήσει να σε παίρνουν από το χεράκι μικρό,

να σε στουμπώνουν στη ζάχαρη και αν δεν εφαρμόσεις ατομικά αντίμετρα στο σύγχρονο lifestyle,

θα σου δώσουν και στα πρώτα -ήντα μια χούφτα χάπια για όσο κακό σου έχουν προκαλέσει..

αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν και οι carnivore.

ότι μετά τη βιομηχανική επανάσταση, δεν έχει υπάρξει άλλη περίοδος που οποιοδήποτε είδος πάνω στο πλανήτη να έχει φάει τόσο ζάχαρη και υδατάνθρακα. Δηλαδή τα τελευταία 150 χρόνια, μπορείς σε ένα γεύμα να φας όσο υδατάνθρακα έτρωγε ο άνθρωπος κανονικά για μήνες ή χρόνια. Είναι τόσο πρόσφατο, 150 χρόνια στα εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, και το έχουμε σαν δεδομένο.

υπάρχουν και αυτοί που το πάνε ακόμα παραπέρα, ότι είναι στοχευμένο και πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Τραβηγμένο κατά εμέ, δεν τα πάω καλά και με τις θεωρίες συνωμοσίας.

Το "κακό" με τη carnivore είναι ότι δεν υπάρχουν επίσημες μελέτες. Οπότε το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να κάνει ένα πείραμα στον εαυτό του έστω για 2-3 μήνες και να δει τα αποτελέσματα.

έχει καταντήσει να σε παίρνουν από το χεράκι μικρό,

να σε στουμπώνουν στη ζάχαρη
Βάζουν ζάχαρη μιλάμε , και εκεί που δεν χρειάζεται.

Εγώ από μαγειρική δεν ξέρω, αλλά καμιά φορά χαζεύω συνταγές.

Κάνει ο άλλος κεφτέδες ξέρω γω και λέει...."βάζουμε αλάτι, αλλά για να μην είναι αλμυρό....βάζουμε και ζάχαρη!".

Καλά ρε μεγάλε το να μην βάλεις τίποτα από τα δύο, αν είναι έτσι, δεν το σκέφτηκες; ?

Έτσι, είναι .

Trial and error.

Έχω αλλάξει πάρα πολλές φορές διατροφή, μέχρι που βρήκα τι δουλεύει σε εμένα.

Οπότε το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να κάνει ένα πείραμα στον εαυτό του έστω για 2-3 μήνες και να δει τα αποτελέσματα.
Έτσι, είναι .

Trial and error.

Έχω αλλάξει πάρα πολλές φορές διατροφή, μέχρι που βρήκα τί δουλεύει σε εμένα (γι αυτό που θέλω να κάνω).

Η διατροφή είναι tricky.

Άλλος θέλει να χάσει λίπος.

Άλλος θέλει να βάλει κιλά.

Άλλος θέλει να βάλει μυική μάζα.

Άλλος θέλει να βάλει λίπος (ναι, ισχύει, οι αθλητές του Σούμο κάνουν ειδική διατροφή για να βάλουν ΜΟΝΟ υποδόριο λίπος και όχι σπλαχνικό)

, τα δημητριακά(ειδικά του εμπορίου)

η ενορχηστρωση της μουφας για το "ποσο πειραζει την καρδια η διαλλειματικη" εχει σιγουρα γινει απο τις μεγαλες εταιριες που πουλανε αυτα τα nail coffins .

δες εδω τον δασκαλο  (ειναι ενας απο τους top καρδιοχειρουργους/καρδιολογους στις ΗΠΑ και pioneer της διαλλειματικης)

Trending...

Νέα θέματα

Back