Λέων είμαι .?
Προσωπικά είμαι υπέρ:
1. Των ναρκομανών,
2. Αυτών που κάνουν χρήση αναβολικών
3. Των αλκοολικών,
4. Αυτών που τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο,
5, Αυτών που καπνίζουν....σαν μαύροι....
6. Αυτών σαν εμένα......που μετράνε και το τελευταίο γραμμάριο πρωτεΐνης και δεν τρωνε τίποτα άλλο. ......αρκεί να ξέρουν γιατί το κάνουν.
Και για εμένα αυτό είναι απόλαυση στη ζωή.....να κάνεις ό,τι γουστάρεις.
Ενοχλείς κανέναν που είσαι υπέρβαρος;
Θα σου γράψω κάτι που έχει σχέση και με αυτά που ανέφερε ο Λάκης και που πριν μεταναστεύσω και έρθω σε επαφή με τους κυνικούς γερμανοειδείς, δεν είχα κατά νου..
Έχω μόλις νοικιάσει το πρώτο μου σπίτι και τα λέω με τον ιδιοκτήτη στην είσοδο του σπιτιού.
Ξαφνικά περνάει μια μηχανή με πολύ μεγάλη ταχύτητα, ειδικά για το συγκεκριμένο δρόμο,
χάνει το τιμόνι για λίγο,αλλά το σώζει τελευταία στιγμή.
Έχοντας χρόνια μηχανές κάνω ένα ουδέτερο σχόλιο ότι κρίμα θα σκοτωθεί αν συνεχίσει να πηγαίνει τάπα, με τον ιδιοκτήτη να μου λέει ότι αυτόν δεν τον πειράζει αν σκοτωθεί, απλά να μην μείνει ανάπηρος και τον πληρώνουμε εφόρου ζωής...
Οπότε αν ένας αλκοολικός,ναρκομανής, υπέρβαρος, φτάσει σε σημείο να είναι βάρος στην κοινωνία, έχω φτάσει και εγώ στο σημείο, να μην έχω την ανοχή που είχα παλιά..
Δηλαδή αν εσύ λόγω lifestyle και
επιλογών, έχεις φτάσει π.χ.πριν τα 50 σου μόνο να ρουφάς πόρους, εγώ και άλλοι που γυρνάμε τα γρανάζια της μηχανής, δεν έχουμε καμία όρεξη για το δράμα σου.
Στη Γερμανία έβλεπα άντρες σε παραγωγική ηλικία με τις μπύρες στα χέρια από τις 8 το πρωί, να τους ζει το κράτος(εγώ δηλαδή) και μου ανέβαινε η πίεση..