- Πόντοι
- 418
Δεν το πιστεύω αυτό.Δεν είμαι καλός άνθρωπος.
Θα το μοιραστώ αν έχω να κερδίσω κάτι.
Εγώ τους λέω να πάνε στα VST, να πάρουν το ΚΟMPLETEΦυσικά να του πεις. Έτσι κάνω κι εγώ. Ξέρεις πόσοι με έχουν ρωτήσει κατα καιρούς με τι synth να αρχίσουν για να μπουν στον χώρο των synths? Έχω στείλει εγώ πελάτες στην Moog, αμέτρητους...?
Να, αυτά κάνετε μερικοί και βάρεσε κανόνι η Moog πριν κάτι μήνες...?Εγώ τους λέω να πάνε στα VST, να πάρουν το ΚΟMPLETE
Ο μΆΛΜΣΤΗΝ πως τονε λένε, που κολλάει στη κουβέντα με τους ''καλούς δασκάλους''Να έχεις τους καλλίτερους δασκάλους στην κιθάρα, και τον ιδιο το Μαλμστην και να γίνεις καλλίτερος, χωρις να χανεις χρόνο...κ.ο.κ
Διάβασε τα παραπάνω.Ο μΆΛΜΣΤΗΝ πως τονε λένε, που κολλάει στη κουβέντα με τους ''καλούς δασκάλους''
Ούτε ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος , ούτε τι είναι.
Όμως συμφωνώ μαζί του.
Έχει ειρμό στη σκέψη του και λογικότατα επιχειρήματα.Είναι κορυφαίος αν βρεις χρόνο δες το όλο
Δι αυτό σκάβομαι να φτιάξω ένα κανάλι, βαθειά που ν αξιγεί τη κιθάραΟι Αγιατολάχ της Διαλειμματικής να γνωρίζουν πως υπάρχουν και άλλοι δρόμοι ?
Διαλειματική good, but no power.Δι αυτό σκάβομαι να φτιάξω ένα κανάλι, βαθειά που ν αξιγεί τη κιθάρα
.\Δεν γνωρίζουν
Ένας άλλος λόγος που με πείθει είναι ότι μολονότι είναι μεγάλης ηλικίας, είναι αδύνατος.
Αν ήταν υπέρβαρος....δεν θα τον πολύ έπαιρνα στα σοβαρά.
εκτός από γιατρός
Ακριβώς αυτό είναι ο καπιταλισμός. ?Εϊναι αστείο πάντως πως μια ολόκληρη βιομηχανία τους παχαίνει και μια άλλη προσπαθεί να τους αδυνατίσει.
Ναι ο καπιταλισμός φταίει που τρώνε τις κεφτέδες ?Ακριβώς αυτό είναι ο καπιταλισμός. ?
Πως άλλως εσύ θα αγόραζες όλα αυτά τα σαπάκια που πήρες για το λουκ σημειολογικάΝαι ο καπιταλισμός φταίει που τρώνε τις κεφτέδες ?
Αυτός φταίει, μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις.Ναι ο καπιταλισμός φταίει που τρώνε τις κεφτέδες ?