- Πόντοι
- 1,788
Ποιά σαπάκια;Πως άλλως εσύ θα αγόραζες όλα αυτά τα σαπάκια που πήρες για το λουκ σημειολογικά
Ποιά σαπάκια;Πως άλλως εσύ θα αγόραζες όλα αυτά τα σαπάκια που πήρες για το λουκ σημειολογικά
Δεν αποτελείς παράδειγμα εσύ, αποτελείς όμως σημείο αναφοράς δια το κάθε βλάκα Ξεύρω πως δεν σε νοιάζει διόλου. ούτε εμέναΓιατί παχαίνουν;
Δηλαδή είμαι βλάκας υπόδειγμα;Δεν αποτελείς παράδειγμα εσύ, αποτελείς όμως σημείο αναφοράς δια το κάθε βλάκα Ξεύρω πως δεν σε νοιάζει διόλου. ούτε εμένα
Γνωρίζεις πως δεν το έθεσα έτσι. Επίσης μην χαιδεύεσαι δεν το έχεις ανάγκηΔηλαδή είμαι βλάκας υπόδειγμα;
2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Γνωρίζεις πως δεν το έθεσα έτσι. Επίσης μην χαιδεύεσαι δεν το έχεις ανάγκη
όταν ένας 'βλάκας'' με λέει πως είναι σε συναυλία του Πρινς και τον φωνάζει να ανέβει στη σκηνή κι αυτός ο ''βλάκας'' εσύ λες, ''Α ΓΑΜΉΣΟΥ'' χαχαχαχαχαχα
Απ την άλλη, ναι, είσαι υπόδειγμα ΒΛΑΚΑ, δεν ξεύρω αν στο έχω πιει, μα πριν τους κοιλιακούς του Λένη, υπήρξε ο Κιθ
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, η θέλεις τη τελευταία κουβέντα όπως ΠΑΝΤΑ επιθυμείς.. δικό σου
Άμα το κάνεις θα βγάλεις το ακάουντ σου στο σφυρί? Μπορεί να ενδιαφέρομαι εγώ ή κάποιος γνωστός.Θα σηκωθώ να φύγω κι εγώ, δεν πάει άλλο.
Θα φύγω, ε............
Δε μεταβιβάζονται οι λογαριασμοί. Απόφαση της διεύθυνσης.Άμα το κάνεις θα βγάλεις το ακάουντ σου στο σφυρί? Μπορεί να ενδιαφέρομαι εγώ ή κάποιος γνωστός.
Eγώ, όταν ξεχνάω να φάω ?Η πιο extreme μορφή διαλειμματικής είναι το λεγόμενο omad (one meal a day). Θυμάμαι είχα κάνει παλιά για ενα-εναμιση μήνα με μεγάλη επιτυχία. Απλά το σταμάτησα γιατί αναμιγνύεται αρκετά με τον τρόπο ζωής και είναι αρκετά στερητική διατροφική μέθοδος.
Έχει κάποιος άλλος εμπειρία;
Έχει κάποιος άλλος εμπειρία;
Η διαλειμματική, η one meal, και όλα αυτά είναι πιο πολύ τακτικές (που μπορεί να δουλέψουν), αλλά όχι τόσο δίαιτες.