Ναι Νικο, σε είδα στο θέμα με τα RamenΕιμαι τωρα διακοπες στην Ιαπωνια οικογενειακΟς μεχρι τελος Ιουλιου , μετα θα παω 5-6 μερες στο χωριο μου (Βερολινο) τον Αυγουστο solo να αραξω με τα local φιλαρακια μου αλλα βασικα Αθηνα θα ειμαι που ειναι χαρμα τον Αυγουστο, και κατα Σεπτεμβρη θα την κανω για καμμια 10αρια μερες Κυκλαδες οπως καθε χρονο, ο μικρος θα παρκαρει με τη συζυγο στην πεθερα στο νησι απο τελος Ιουλη εως τελος Αυγουστου (εγω διακοπες Αυγουστο στην Ελλαδα δεν παω ποτεΣ) .
edit @SibLt τα ΠΟΥΡΑ κσεχασα
?
Προβολή συνημμένου 45273
very fit
59 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε
Κύριε Παράγκα,Είχα πάει το 99 με τη ''συχωρεμένη΄΄ μόλις έφτασα εκεί που φαίνεται να ξεκινάει το οβίνδεό σου και είδα από κάτω τα μιλιούνια, της ήπια, εγώ εκεί με χιλιάδες τουριστανούς, δεν πάω , αλλά τελικά επικράτησε το δικό της, τελικά δεν χρειάστηκα και αντηλιακό, γιατί η θάλασσα ήταν αντηλιακό με ολίγον από θάλασσα. Προτιμώ τη Παραγκα στη Μύκονο που μου ανήκει κιόλας και τους πετάω όξω όλους, όποτε θέλω να βουτήξω
Οι διακοπές είναι για τους διακόπτες, ημείς οι άνθρωπες της δημιουργίας δεν διακόπτουμε τη ζωή μας μέχρι να επέλθει το μοιραίο. Τότε και μόνο τότε θα διακόψω φροντίζοντας να είμαι κάπου στην οροσειρά...τουλάχιστον έτσε το φαντάζομαι .Κύριε Παράγκα,
σας ξέρουμε
Όλον τον χρόνο κρουαζιέρες Μύκονο και Σαντορίνη, Ρόδο και Κάρπαθο, κλπ κλπ και το καλοκαίρι διακοπές στη Ροδόπη - έχουμε χρόνια στο φόρουμ - δεν είμαστε χθεσινοί
Για εμένα τώρα - δεν έχω ακόμα κανονίσει τίποτε - βασικά ψάχνω εδώ και τρεις μήνες να βρω γυναίκα - το να τρέχω στα νησιά μπακούρης δε λέει - δεν είμαι ομορφόπαιδο όπως ο cos αλλά κάτι μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά
Είμαι και δι αυτό είμαι καυλήτερος το Κοζ, διατί σαν μουζίκοι, ημπορεί να είναι ισάξιος, αλλά δεν είναι ποιητήςΕίσαι ΠΟΙΗΤΗΣ!
Γιατί??Τέλος , σε Ελληνικό νησί ή Ελληνικό παραθαλάσσιο μέρος δεν θα πήγαινα ούτε και αν μου έδινες 500 € / ημέρα
Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω υπέρογκα ποσά (είτε ακτοπλοϊκά , είτε αεροπορικά) για να μεταβώ σε ένα μέρος όπου θα πληρώνω υπέρογκα ποσά για ένα απλό δωμάτιο για έναν ύπνο και ένα ντούζ και να συνοστίζομαι σε παραλίες με υπέρογκα ποσά για ξαπλώστρες , για να βλέπω χοντρούς Βούλγαρους και Ρουμάνους ή Άραβες και wanna be Αθηναϊκές celebrities.Γιατί??
Θεωρώ ότι από άποψη παραλιών η Ελλαδα είναι από τους top 3 παγκόσμιους προορισμούς.Α, νταξ. Γιατί έτσι που το έγραψες μού έβγαλε μια αντιπάθεια για τα παραθαλάσσια μέρη γενικώς.?
Χρειαζόμαστε τις διακοπές και τις εικόνες των διακοπών διότι ακριβώς αυτό ταύτο συμβάλλει στην έμπνευση που είναι η αρχή της δημιουργικότητας.Οι διακοπές είναι για τους διακόπτες, ημείς οι άνθρωπες της δημιουργίας δεν διακόπτουμε τη ζωή μας μέχρι να επέλθει το μοιραίο.
Δεν χρειάζεται να είσαι ομορφόπαιδο. Πάρε λεφτά μαζί σου και να ντύνεσαι καλά και θα δεις. ?το να τρέχω στα νησιά μπακούρης δε λέει - δεν είμαι ομορφόπαιδο όπως ο cos αλλά κάτι μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά