Διακοπές?

SibLt

Ενεργό μέλος
Πόντοι
218
Θα πάτε πουθενά ετούτο το καλοκαίρι, δεινόσαυροι, ή θα αράξετε να βλέπετε τα νερά να ανεβοκατεβαίνουν? 

Αν ναι για το πρώτο, για που λέτε? 

IMG_7046.jpeg

Ειμαι τωρα διακοπες στην Ιαπωνια οικογενειακΟς μεχρι τελος Ιουλιου  , μετα θα παω 5-6 μερες στο χωριο μου (Βερολινο) τον Αυγουστο solo να αραξω με τα local φιλαρακια μου αλλα βασικα Αθηνα θα ειμαι που ειναι χαρμα τον Αυγουστο, και κατα Σεπτεμβρη θα την κανω για καμμια 10αρια μερες Κυκλαδες οπως καθε χρονο, ο μικρος θα παρκαρει με τη συζυγο στην πεθερα στο νησι απο τελος Ιουλη εως τελος Αυγουστου (εγω διακοπες Αυγουστο στην Ελλαδα δεν παω ποτεΣ) .

edit @SibLt τα ΠΟΥΡΑ κσεχασα

?

20230904_135407.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειμαι τωρα διακοπες στην Ιαπωνια οικογενειακΟς μεχρι τελος Ιουλιου  , μετα θα παω 5-6 μερες στο χωριο μου (Βερολινο) τον Αυγουστο solo να αραξω με τα local φιλαρακια μου αλλα βασικα Αθηνα θα ειμαι που ειναι χαρμα τον Αυγουστο, και κατα Σεπτεμβρη θα την κανω για καμμια 10αρια μερες Κυκλαδες οπως καθε χρονο, ο μικρος θα παρκαρει με τη συζυγο στην πεθερα στο νησι απο τελος Ιουλη εως τελος Αυγουστου (εγω διακοπες Αυγουστο στην Ελλαδα δεν παω ποτεΣ) .

edit @SibLt τα ΠΟΥΡΑ κσεχασα

?

Προβολή συνημμένου 45273
Ναι Νικο, σε είδα στο θέμα με τα Ramen

O μικρός κούκλος - να τον χαίρεστε  (πότε μεγάλωσε τόσο?) - αλλά και ο μπαμπάς ωραίος - very fit

Θυμάμαι κάτι παλιά post σου από Γύθειιο μεριά - επισκέφθηκα τα μέρη μετά από αυτά

Να περνάτε καλά!

καλα ετσι πως τρωω και ΠΙΝΩ εδω θα το δουμε αΦΤο ? τουλαχιστον κανω 15 χιλιομετρα περπατημα στους 40 βαθμοι με 95% υγρασια Τοκιο αΦου....και κατι καιΓω  ? σε λιγες μερες κατεβαινουμε νοτια που θα φυσαει το ΑΓΕΡΙ (Οζακα και Φουκουοκα) ομως...αγαντα...?

Στο σπίτι στο χωριό μας με σπιτικό φαΐ και καφέ από το σπίτι στην παραλία κουβαλώντας ομπρέλες και καρέκλες, γιατί κάνω μποϊκοτάζ στην ΕΣΧΡΩΚΑΙΡΔΟΙΑ

Να πω την αλήθεια μου έχει λείψει το να πάω σε ένα κοσμοπολίτικο νησί να κάτσω 10-20 μέρες, όπως παλιά που ήταν παχιές οι αγελάδες. Στην άλλη ζωή πάλι. ?

59 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

Είχα πάει το 99 με τη ''συχωρεμένη΄΄ μόλις έφτασα εκεί που φαίνεται να ξεκινάει το οβίνδεό σου και είδα από κάτω τα μιλιούνια, της ήπια, εγώ εκεί με χιλιάδες τουριστανούς, δεν πάω ,  αλλά τελικά επικράτησε το δικό της, τελικά δεν χρειάστηκα και αντηλιακό, γιατί η θάλασσα ήταν αντηλιακό με ολίγον από θάλασσα. Προτιμώ τη Παραγκα στη Μύκονο που μου ανήκει κιόλας και τους πετάω όξω όλους, όποτε θέλω να βουτήξω 

Είχα πάει το 99 με τη ''συχωρεμένη΄΄ μόλις έφτασα εκεί που φαίνεται να ξεκινάει το οβίνδεό σου και είδα από κάτω τα μιλιούνια, της ήπια, εγώ εκεί με χιλιάδες τουριστανούς, δεν πάω ,  αλλά τελικά επικράτησε το δικό της, τελικά δεν χρειάστηκα και αντηλιακό, γιατί η θάλασσα ήταν αντηλιακό με ολίγον από θάλασσα. Προτιμώ τη Παραγκα στη Μύκονο που μου ανήκει κιόλας και τους πετάω όξω όλους, όποτε θέλω να βουτήξω 
Κύριε Παράγκα, 

σας ξέρουμε 

Όλον τον χρόνο κρουαζιέρες Μύκονο και Σαντορίνη, Ρόδο και Κάρπαθο, κλπ κλπ και το καλοκαίρι διακοπές στη Ροδόπη - έχουμε χρόνια στο φόρουμ - δεν είμαστε χθεσινοί 

Για εμένα τώρα - δεν έχω ακόμα κανονίσει τίποτε - βασικά ψάχνω εδώ και τρεις μήνες να βρω γυναίκα - το να τρέχω στα νησιά μπακούρης δε λέει - δεν είμαι ομορφόπαιδο όπως ο cos αλλά κάτι μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά 

Κύριε Παράγκα, 

σας ξέρουμε 

Όλον τον χρόνο κρουαζιέρες Μύκονο και Σαντορίνη, Ρόδο και Κάρπαθο, κλπ κλπ και το καλοκαίρι διακοπές στη Ροδόπη - έχουμε χρόνια στο φόρουμ - δεν είμαστε χθεσινοί 

Για εμένα τώρα - δεν έχω ακόμα κανονίσει τίποτε - βασικά ψάχνω εδώ και τρεις μήνες να βρω γυναίκα - το να τρέχω στα νησιά μπακούρης δε λέει - δεν είμαι ομορφόπαιδο όπως ο cos αλλά κάτι μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά 
Οι διακοπές είναι για τους διακόπτες, ημείς οι άνθρωπες της δημιουργίας δεν διακόπτουμε τη ζωή μας μέχρι να επέλθει το μοιραίο. Τότε και μόνο τότε θα διακόψω φροντίζοντας να είμαι κάπου στην οροσειρά...τουλάχιστον έτσε το φαντάζομαι .

Όλα τα χρόνια με τη δουλειά έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα και λόγο ιδιοσυγκρασίας και περπατήσει σε μέρη που δύσκολα πάνε άλλοι. Ολη η Ελλάδα, είναι-ήταν υπέροχη, μακάρι, που το βλέπω απίθανο, να έμενε έτσι

Λόγω ασθένειας της κυράς, δεν προβλέπετε να είμαι διακοπεύων φέτο, οπότε θα απολαύσω το γερμανικό καλοκαίρι (4 εποχές σε μία μέρα με μπόνους 666% υγρασία ΠΑΝΤΑ). Το μόνο καλό είναι πως από ότι μου είπαν κάτι γέροντες θα καταστραφεί ο κόσμος φέτο, οπότε τι είχαμε, τι χάσαμε.

To μόνο μέρος που με ξεκουράζει , είναι η οικία μου.

Θα περάσω τις διακοπές μου (τις οποιες κάνω όλο τον χρόνο- έτσι το αισθάνομαι ) στα studios μου , στο γραφείο και στην βιβλιοθήκη μου.

Το βράδυ, στην ταινιοθήκη μου.

Με τις δικογραφίες μου, τις μουσικές μου, τις ταινίες και τις φωτογραφιές μου.

Επίσης με ξεκουράζει αφάνταστα η γυμναστική , και πλέον τα γυμναστήρια είναι άδεια, οπότε κάθε πρωί είμαι εκεί.

Τέλος , σε Ελληνικό νησί ή Ελληνικό παραθαλάσσιο μέρος δεν θα πήγαινα ούτε και αν μου έδινες 500 € / ημέρα, πόσο μάλλον να πληρώσω .

Το εξωτερικό δεν με ενδιαφέρει , γιατί βασικά βαριέμαι τις μεγάλες μετακινήσεις.

Στο σπίτι μου , λοιπόν.

Γιατί??
Γιατί δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω υπέρογκα ποσά (είτε  ακτοπλοϊκά , είτε αεροπορικά) για να μεταβώ σε ένα μέρος όπου θα πληρώνω υπέρογκα ποσά για ένα απλό δωμάτιο για έναν ύπνο και ένα ντούζ και να συνοστίζομαι σε παραλίες με υπέρογκα ποσά για ξαπλώστρες , για να βλέπω χοντρούς Βούλγαρους και Ρουμάνους ή  Άραβες και wanna be Αθηναϊκές celebrities.

Και το πρόβλημα μου δεν είναι τα $, αλλά το να με κοροιδέυουν .

Έχω και πολλές ανοιχτές προσκλήσεις σε παραθαλάσσια σπίτια φίλων, αλλά η αρχή είναι η ίδια.

Για μένα οι διακοπές είναι συνώνυμο των φωτογραφιών του Slim Aarons και συνήθως αυτό που βλέπω είναι το "Ο Ταμτάκος στο Ναυτικό". ?

Α, νταξ. Γιατί έτσι που το έγραψες μού έβγαλε μια αντιπάθεια για τα παραθαλάσσια μέρη γενικώς.?

Α, νταξ. Γιατί έτσι που το έγραψες μού έβγαλε μια αντιπάθεια για τα παραθαλάσσια μέρη γενικώς.?
Θεωρώ ότι από άποψη παραλιών η Ελλαδα είναι από τους top 3 παγκόσμιους προορισμούς.

Οι διακοπές είναι για τους διακόπτες, ημείς οι άνθρωπες της δημιουργίας δεν διακόπτουμε τη ζωή μας μέχρι να επέλθει το μοιραίο.
Χρειαζόμαστε τις διακοπές και τις εικόνες των διακοπών διότι ακριβώς αυτό ταύτο συμβάλλει στην έμπνευση που είναι η αρχή της δημιουργικότητας.

το να τρέχω στα νησιά μπακούρης δε λέει - δεν είμαι ομορφόπαιδο όπως ο cos αλλά κάτι μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά 
Δεν χρειάζεται να είσαι ομορφόπαιδο. Πάρε λεφτά μαζί σου και να ντύνεσαι καλά και θα δεις. ?

Διακοπες? Τι ειναι ουτο?

Στο νησι (Corfu) καθε μερα διακοπες ειναι. Oι διακοπες μου ειναι να αποφυγω τις διακοπες των αλλων. Αρα Αυγουστος διακοπες στην Αθηνα. Και μολις φυγουν οι Ουνοι απο το νησι (μετα τις 20 Αυγουστου) επιστροφη στις ......διακοπες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back