- Πόντοι
- 38
εχω μια squier made in japan που την ειχα παρει το 1992 και ηθελα να ρωτησω το εξης:ποσο μεγαλες ειναι οι διαφορες στα ξυλα του ιδιου ειδους..δηλαδη αυτη η κιθαρα πρεπει να εχει αν εχω πληροφορηθει σωστα basswood σωμα.ας πουμε τωρα,απο τις ακριβες κιθαρες που πουλιουνται στο εμποριο και εχουν σωμα basswood οπως πχ τα μοντελα της ibanez js τι ειναι αυτο που κανει καλυτερο το ξυλο basswood της js απο το basswood που εχει η squier μου;ακομα το μανικι ειναι αρκετα thin και αν και ξερω οτι αυτο επηρρεαζει λιγο προς το χειροτερο τον ηχο εμενα μπορω να πω οτι με βολευει στο παιξιμο.γι αυτο σκεφτηκα αν και το ξυλο που εχει το σωμα δεν ειναι τελειως...κουφιο να τις "πεταγα",πανω και καποιους "κορυφαιους" μαγνητες(2μονοι,1διπλος),για...bluesy sound,να την εφτιαχνα γενικα και απο εκει που την ειχα για ...πεταμα
να την εκανα...αεροπλανο 8) .αλλα δεν ξερω αν αξιζει, γι αυτο και το post...η κιθαρα εχει κλειδια gotoh και το floyd rose 2
Υ.Γ.1.γενικα παντως σε καθε κατηγορια ξυλου πχ alder υπαρχουν διαφορα ειδη και με μεγαλες διαφορες;
Υ.Γ.2.ξερει καποιος τι ξυλο μπορει να εχει το μπρατσο αυτης της squier;

Υ.Γ.1.γενικα παντως σε καθε κατηγορια ξυλου πχ alder υπαρχουν διαφορα ειδη και με μεγαλες διαφορες;
Υ.Γ.2.ξερει καποιος τι ξυλο μπορει να εχει το μπρατσο αυτης της squier;