- Πόντοι
- 4,208
Ειναι αυτοι που παιζουν στον Μουτσινά?
Ποιος είναι πάλι αυτός?
Ο ντράμερ των Baphomet?
Ειναι αυτοι που παιζουν στον Μουτσινά?
Τυχαίο ότι βρεθήκατε με τον dim; Δεν νομίζω... ?Δεν έχω ποτέ ακούσει κάποιο κομμάτι των VH, καθώς ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η 80ίλα που έβγαζαν.
Θου Κύριε... Άλλος "Paragas" μας βρήκε ?Μόνο όταν ήρθε το πανΚσ άρχισα να ακούω "ροκ" μουσική.
Φίλος, άποψη σου βέβαια, αλλά η διατύπωση είναι συνταρακτικά λάθος. Και οι δύο είναι μέγιστοι, ο καθένας στο είδος του. Προσωπικά λατρεύω και τους δύο.ο μέγιστος YJM με τον αδιάφορο VH.
όχι ρε παιδιά, εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε.Εντελώς αδιάφορο αμερικανικό hair metal.Ουτε εγώ το έχω ακούσει εκτός από κάποια σκόρπια τραγούδια τους όπως το jump το οποίο δεν μου λέει τίποτα.Και είναι ιεροσυλία να συγκρίνεται ο μέγιστος YJM με τον αδιάφορο VH.
Μπορεί ο VH να έχω ναι σπουδαίος σε τεχνική αλλά η φρασεολογία του μου είναι εντελώς αδιάφορη.Δεν έχει συναίσθημα είναι εντελώς αμερικανιά η μουσικής τους.Φίλος, άποψη σου βέβαια, αλλά η διατύπωση είναι συνταρακτικά λάθος. Και οι δύο είναι μέγιστοι, ο καθένας στο είδος του. Προσωπικά λατρεύω και τους δύο.
Βέβαια ο ένας υπερτερεί σε ένα θέμα: Άλλαξε την κιθάρα- κυριολεκτικώς. Η super strat είναι το δημιούργημα του. Και αυτό το δημιούργημα καθόρισε κιθαρίστες και κιθαρίστες, καθώς και μουσικές.
Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Και αυτό είναι που μας αρέσει άλλωστε ?είναι εντελώς αμερικανιά
ελα τώρα, αμερικανιά είναι οι reo speedwagon, οι foreigner και άλλοι που δεν θέλω να θυμάμαιΚαι γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Και αυτό είναι που μας αρέσει άλλωστε ?
Είχες μπλέξει με λάθος παρέα... ?Αναρωτιέμαι γιατί δεν τους άκουγε κανένας μας λοιπόν, ενώ μουσικά σαφώς ήταν εντός του φάσματος των πραγμάτων που μας ενδιέφεραν.
the brown sound
Το brown sound ήταν για τον ήχο του Alex στα τύμπανα.