Προσωπικώς συντάσσομαι με τον dim. Εν ολίγοις, ουδέποτε μου άρεσαν τα τραγούδια των VH παρόλο που στα 90's άκουγα (και) φουλ αμερικάνικο hard rock (Skid Row, Motley Crue, Poison κλπ.).
Κάτι που αποτελεί ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή για μένα αλλά εγείρει κι ένα ερώτημα είναι το εξής:
Στις αρχές των 90's "έμπλεξα" με μια παρέα παιδιών που με έμπασαν για τα καλά στα μονοπάτια της "σκληρής" μουσικής. Εκείνοι άκουγαν τα πάντα από hair/glam metal και hard rock μέχρι thrash. Από ανταλλαγές βινιλίων και κασετών έμαθα τα περισσότερα από τα groups της εποχής αλλά και παλιότερα φυσικά (rainbow, deep purple, motorhead, ac/dc κ.α.). Με λίγα λόγια, είχαμε μια ζωντανή ανταλλακτική μουσική βιβλιοθήκη με εκατοντάδες συγκροτήματα του ευρύτερου σκληρού ροκ ιδιώματος. Ε, από αυτή τη βιβλιοθήκη απουσίαζαν παντελώς οι Van Halen. Δεν υπήρχε ούτε μια κασέτα να πηγαινοέρχεται ενώ δε θυμάμαι να αναφέρονται καν. Η μόνη ανάμνηση που έχω κι εγώ, είναι το video clip του Jump απ' το mtv.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν τους άκουγε κανένας μας λοιπόν, ενώ μουσικά σαφώς ήταν εντός του φάσματος των πραγμάτων που μας ενδιέφεραν.