Δαυίδ Γκίλμουρ.

Εγώ έχω ένα bootleg των Floyd (από πρόβες) όπου ανάμεσα στα τραγούδια ακούγονται οι εξής διάλογοι:
(Roger Waters προς τον Γίλμουρ) - Είσαι πολύ βλάκας' date=' πάλι έχασες το τραγούδι πάνω στο σόλο.

(Γίλμουρ προς τον Waters) - Τι λες ρε τενεκέ, αφού το ξέρουμε ότι θες να κάνεις σόλο καριέρα

(Roger Waters προς τον Γίλμουρ) - Εγώ ρε εγωιστή, ή εσύ που τα 'χεις κάνει πλακάκια με την Kate Bush;

(Γίλμουρ προς τους άλλους) - Αφήστε τον τον παπάρα, ελάτε να παίξουμε τα μπλουζ...

(Mason προς Γίλμουρ) - Πάλι τα μπλουζ ρε Δαυίδ; Δε ρίχνουμε καμιά φανκιά να συνέρθουμε, πιστεύω άλλωστε ότι η ντίσκο είναι το μέλλον.

(Wright προς όλους) - ¶μα είναι να αρχίσουμε τα φλώρικα εγώ πάω για σόλο άλμπουμ. Σας έχω πει χίλιες φορές ότι μπορώ να παίζω μόνο ένα ακόρντο κάθε δέκα λεπτά.

(Waters προς όλους) - Ε, εσείς δεν παίζεστε, πάω να φέρω τούβλα να κτίσω μία μάντρα να μην σας βλέπω, κόπανοι...

(Γίλμουρ... ψιθυρίζει) - Ρε δε πα να κτίσεις και τοίχο, πάντα ρούλης θα είσαι.

(¶λαν Πάρσονς γκαρίζει από το κοντρόλ) - Βρε βλαμένα, θα παίξετε το τραγούδι να πάμε σπίτι μας. Έχω να τελειώσω και ένα βιβλίο του Πόε που μου πήρε η γκόμενά μου.

(Waters προς Parsons) - ¶λαν κόψε τη βραδυνή, στο τέλος θα τρελαθείς με αυτές τις μαλακίες που διαβάζεις.

.....

Τώρα μέσα σε αυτή την ατμοσφαιρα πως βγήκε το DSOTM, ομολογώ πως δεν ξέρω....[/quote']

Φαντάζομαι ΔΕ το εννοείς το παραπάνω!! :D :lol: :lol:

Οι διάλογοι είναι προϊόν της νοσηρής φαντασίας μου. Το bootleg το έχω όμως. Λέγεται The Coming Of Cohoutek και μακάρι να το ακούσετε για να πάρετε μία ιδέα του πως ακουγόντουσαν οι Floyd όταν έκαναν πρόβα (σαν μπάντα σε αθηναϊκό λύκειο... εεεε καμία σχέση :) :) ) και τι σημαίνει ΠΑΡΑΓΩΓΗ από τον ¶λαν Πάρσονς.

Είναι πάντως αλήθεια ότι ο Gilmour είχε κολητιλίκια με την Bush (αν και αρκετά χρόνια μετά το DSOTM) όπως και το ότι ο Πάρσονς διάβαζε Poe (εξ' ου και το γνωστό άλμπουμ που έβγαλε μετά, το Tales Of Mystery And Imagination), αλλά και το ότι ο Wright παίζει μία συγχορδία το δεκάλεπτο... όταν σπηντάρει δηλαδή... :) :)

Μη νομιζεις οτι οι διαλογοι Gilmour & Waters απεχουν και πολυ απο την πραγματικοτητα,ειναι γνωστο οτι τρεφει θανασιμο μισος ο ενας για τον αλλον.. :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back