Εγώ έχω ένα bootleg των Floyd (από πρόβες) όπου ανάμεσα στα τραγούδια ακούγονται οι εξής διάλογοι:
(Roger Waters προς τον Γίλμουρ) - Είσαι πολύ βλάκας' date=' πάλι έχασες το τραγούδι πάνω στο σόλο.
(Γίλμουρ προς τον Waters) - Τι λες ρε τενεκέ, αφού το ξέρουμε ότι θες να κάνεις σόλο καριέρα
(Roger Waters προς τον Γίλμουρ) - Εγώ ρε εγωιστή, ή εσύ που τα 'χεις κάνει πλακάκια με την Kate Bush;
(Γίλμουρ προς τους άλλους) - Αφήστε τον τον παπάρα, ελάτε να παίξουμε τα μπλουζ...
(Mason προς Γίλμουρ) - Πάλι τα μπλουζ ρε Δαυίδ; Δε ρίχνουμε καμιά φανκιά να συνέρθουμε, πιστεύω άλλωστε ότι η ντίσκο είναι το μέλλον.
(Wright προς όλους) - ¶μα είναι να αρχίσουμε τα φλώρικα εγώ πάω για σόλο άλμπουμ. Σας έχω πει χίλιες φορές ότι μπορώ να παίζω μόνο ένα ακόρντο κάθε δέκα λεπτά.
(Waters προς όλους) - Ε, εσείς δεν παίζεστε, πάω να φέρω τούβλα να κτίσω μία μάντρα να μην σας βλέπω, κόπανοι...
(Γίλμουρ... ψιθυρίζει) - Ρε δε πα να κτίσεις και τοίχο, πάντα ρούλης θα είσαι.
(¶λαν Πάρσονς γκαρίζει από το κοντρόλ) - Βρε βλαμένα, θα παίξετε το τραγούδι να πάμε σπίτι μας. Έχω να τελειώσω και ένα βιβλίο του Πόε που μου πήρε η γκόμενά μου.
(Waters προς Parsons) - ¶λαν κόψε τη βραδυνή, στο τέλος θα τρελαθείς με αυτές τις μαλακίες που διαβάζεις.
.....
Τώρα μέσα σε αυτή την ατμοσφαιρα πως βγήκε το DSOTM, ομολογώ πως δεν ξέρω....[/quote']
Φαντάζομαι ΔΕ το εννοείς το παραπάνω!!
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
:lol: :lol: