- Πόντοι
- 2,638
Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα... Dio δαγκωτό ;DX-minor είπε:Εγώ λέω να πάμε μετά κι ένα Sabbath με Ozzy vs Sabbath με Dio να το κλείσουμε το μαγαζί... :-\
Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα... Dio δαγκωτό ;DX-minor είπε:Εγώ λέω να πάμε μετά κι ένα Sabbath με Ozzy vs Sabbath με Dio να το κλείσουμε το μαγαζί... :-\
Σωστός ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα... Dio δαγκωτό ;D
καιαιαιαιααι... ΠΑΜΕ! (0.50)Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα... Dio δαγκωτό ;D
Μην γινεσαι αγενης μικρε, αφου ολοι εχουν καταλαβει τι καφρος εισαι. ;Dmauromouris είπε:Και επειδή ξέρω κι εγώ να βρίζω, θα σου πω που θα την βάλω. Θα την βάλω στον πούτσο μου για να μην λερωθεί από τα σκατά σου όταν σε πηδάω... Γκέγκε φανμποη του κώλου?
Σας ευχαριστώ για το κοπλιμάν μεσιέ. Ανταποδίδω ;DWaterfall-K είπε:Μην γινεσαι αγενης μικρε, αφου ολοι εχουν καταλαβει τι καφρος εισαι. ;D
Το ξέρουμε, όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:τα επίμαχα θα σβηστούν (ως γνωστό και ως είθισται)
Συμφωνούμε και οι δύο όμως ότι είναι η κορυφαία μπάντα. Κατά τα άλλα όλα καλά (μέχρι ο άλλος να συμπαθήσει τον Blackmore) ;DΘερμή παράκληση, λήξτε το εδώ. Για μουσική μιλάμε, όχι για το μεσανατολικό.
Λες να το κανω;; ;D ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Και φυσικά υπεύθυνος για την ένταση είναι ο... διαβολέας ο Περικλής με τα βίντεο που ανεβάζει :-* ;D
Βάλε κάνα toto live βρε Peri- εκεί πως να αρπαχτούμε; Πάντα ένας ήταν/ είναι ο κιθαρίστας 8) ;D
Άντε άλλαξε καμιά πάνα ρε φανμπόι, απολύεσαι ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Paraga άσε τις προβοκάτσιες.
Και που να κάνουν τον Καταρράχτη mod, εκεί να δεις ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ1: Και του το έχω πει του admin- κάνε με βρε mod, να δεις το λουκέτο να πάει σύννεφο ;D
Σε λίγα λεπτά αρχίζει η βραδινή βάρδια- συν τάισμα, πατ- πατ για ρέψιμο κλπ... ;Dsamy paraga είπε:Άντε άλλαξε καμιά πάνα ρε φανμπόι, απολύεσαι ;D ;D ;D
Κανιμοθριε δεν εννοω οτι οι παλιοι εχουν το πανω χερι απλα εχουν μια μεγαλυτερη συμμετοχη στα threads και κυριως ο Καταρρακτης στα keys πιστευω οτι εχει δωσει πολλα.Τωρα στο συγκεκριμενο thread κολλησε με τον mauromouris και σκοτωθηκανε.Kanimothrios είπε:Περικλή,τα internetικά forum δεν είναι στρατόπεδα όπου οι παλιοί την λένε αγενώς στους καινούργιους,επειδή αυτοί απλά τυγχάνει να έχουν διαφορετική άποψη.
ΟΠΟΙΑ κι αν είναι αυτή.
Και αν θέλει το forum "καινούργιους",ας καλμάρουν λίγο οι αυθεντίες επί παντός επί στητού,γιατί κάπως έτσι ξενερώνει ο κόσμος και δεν ξαναγράφει.
Και εγώ όταν άνοιξες το thread ήθελα να γράψω,σήμερα είδα την εξέλιξη και δεν ψήνομαι..
Και από πότε το πλήθος των post φανερώνει οποιαδήποτε προσφορά;
Για παραδειγμα στο συγκεκριμένο thread η πλειοψηφία των post του καταρράκτη,(ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ THREAD) είναι στα πλαίσια αντιπαράθεσης,οπότε σημασία δεν έχει πόσο γράφεις,αλλά τι γράφεις.
Επίσης κάποτε πρέπει και οι "παλιοί" και οι mods,να σταματήσετε να επηρεάζεστε από τυχόν προσωπικές γνωριμίες και να χαϊδεύετε αυτιά.
Καταντάει αστεία τόση ανοχή.
Εγώ δε θέλω ούτε να τον κάνετε ντα,ούτε -κάρμα,ούτε ban..
Έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια το ίδιο βιολί εδώ μέσα,οπότε ας μας δωθει καλύτερα μια επιλογή ignore member όπως υπάρχει σε τόσα άλλα forum,να μας κάνει και αυτός που δεν του τα γράφουμε όπως τα θέλει,να τον κάνουμε κι εμείς,να τελειώνουμε...
Τέλος,δεν είμαστε όλοι τρελοί όταν λέμε ότι ο καταρράκτης δεν ξέρει να κάνει διάλογο και είναι αγενής.
Α, εσείς έχετε ακόμα βάρδιες; Εμείς φίλος τα έχουμε ξεπεράσει αυτά, δεν υπάρχουν βάρδιες, ή μάλλον υπάρχει μόνο μια βάρδια.Terry RoscoeBeck5 είπε:Σε λίγα λεπτά αρχίζει η βραδινή βάρδια- συν τάισμα, πατ- πατ για ρέψιμο κλπ... ;D
Μια χαρά ζωντανοί μου φαίνονται και οι δύο. ;D ;D ;Dpericles είπε:ο Καταρρακτης κολλησε με τον mauromouris και σκοτωθηκανε.