David Byrne: 'The internet will suck all creative content out of the world'

Παρε τους ξερολες του Νοιζ βαλε τους 5 πινακες αντιστοιχων καλλιτεχνων με πικασσο(αγνωστος και του πικασο ο πινακας) και αστους να προσπαθησουν να διαλεξουν απο τον σωρο με βαση την.....εξειδικευση τους και μετα σκασε στα γελια...α ναι και χωρις internet η wikipedia, εκει να δεις τι γελιο εχει να πεσει, ασε που αν τους ζητησεις και εξηγηση για το τι διαλεξανε, εκει ειναι που θα φτιαξεις καινουργιο συκωτι ;D...εκει ξερεις δεν περναει η ειρωνια αλλα οι πραξεις ;)

Dreamdancer είπε:
Παρε τους ξερολες του Νοιζ βαλε τους 5 πινακες αντιστοιχων καλλιτεχνων με πικασσο(αγνωστος και του πικασο ο πινακας) και αστους να προσπαθησουν να διαλεξουν απο τον σωρο με βαση την.....εξειδικευση τους και μετα σκασε στα γελια...α ναι και χωρις internet η wikipedia εκει να δεις τι γελιο εχει να πεσει ασε που αν τους ζητησεις και εξηγηση για το τι διαλεξανε εκει ειναι που θα φτιαξεις καινουργιο συκωτι ;D...εκει ξερεις δεν περναει η ειρωνια αλλα οι πραξεις ;)
Γιατί δεν το κάνεις. Υπόσχομαι να μην κλέψω.

Dreamdancer είπε:
ασε που αν τους ζητησεις και εξηγηση για το τι διαλεξανε εκει ειναι που θα φτιαξεις καινουργιο συκωτι ;D
Έτσι νόμιζε και ο Προμηθέας, αλλά τον κανονίσαμε όμορφα.

Dreamdancer είπε:
βαλε τους 5 πινακες αντιστοιχων καλλιτεχνων με πικασσο
Θα μπορούσες ίσως να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος γράφοντας και τα ονόματα των καλλιτεχνών?

trolley είπε:
ευχαριστω που δεν με αφηνεις να ξεχναω ποσο ΘΕΟΣ εισαι... ;D

Θα μπορούσες ίσως να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος γράφοντας και τα ονόματα των καλλιτεχνών?
Μπιγκασος

Μπιγκαλης

Μπιγκιν Τζαπαν

Μπιγκσμπι Βιμπρατος

Μπιγκ Μπενης

trolley είπε:
Φαντάζομαι γνωρίζεις πώς τον "έχει χρησιμοποιήσει" ο Freud. :D

fusiongtr είπε:
Ποιος ο λογος να ξερεις ονοματα καλλιτεχνων? θα εχεις μπροστα σου 5 πινακες και με την εξειδικευση σου να διαλεξεις τον πικασο.

Superfunk είπε:
Μπιγκασος

Μπιγκαλης

Μπιγκιν Τζαπαν

Μπιγκσμπι Βιμπρατος

Μπιγκ Μπενης
;D ;D ;D ;D ;D

Έλεος ρε συ, πονάω από τα γέλια. ;D ;D ;D ;D

Ποιος ο λογος να ξερεις ονοματα καλλιτεχνων?
Δεν είναι το θέμα να ξέρω τα ονόματα των καλλιτεχνών.

Το θέμα είναι να μάθω ποιούς θεωρείς εσύ αντίστοιχους (όπως έγραψες) καλλιτέχνες με τον Πικάσσο (και φυσικά το "γιατί").

fusiongtr είπε:
Φαντάζομαι γνωρίζεις πώς τον "έχει χρησιμοποιήσει" ο Freud. :D
Κοίτα, εγώ μία ταινία είχα δει με κάτι Έλληνες που είχαν πάει σε ένα πλανήτη και τους ΨΕΚΑΣΑΝ με ένα μαύρο τσιρλιό και μετά πέσανε σε κάτι βράχυα. Αυτός ο Φρέντ που λες δε θυμάμαι να έπαιζε εκτός αν έκανε το σκυλάκι.

Superfunk είπε:
Μπιγκασος

Μπιγκαλης

Μπιγκιν Τζαπαν

Μπιγκσμπι Βιμπρατος

Μπιγκ Μπενης
Μπικόσδεναϊτ Μπιλονγκτουλόβερς

Γερνάς & ξεχνάς.

trolley είπε:
ΨΕΚΑΣΑΝ με ένα μαύρο τσιρλιό
Άρα ξέρεις, μην μου το παίζεις άσχετος εμένα.

Αν σε ψεκάσουν με τσίσα, ξέρεις να μου πεις ποιός σε κατούραγε από τους πέντε που θα βάλω στην σειρά? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Άρα ξέρεις, μην μου το παίζεις άσχετος εμένα.

Αν σε ψεκάσουν με τσίσα, ξέρεις να μου πεις ποιός σε κατούραγε από τους πέντε που θα βάλω στην σειρά? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Dreamdancer, αν βάλουμε στη σειρά πέντε λιπόθυμα χάμστερ, εσύ θα καταλάβεις ποιο από τα πέντε σε θεωρεί μεγάλη φίρμα;

audiokostas είπε:
Μπικόσδεναϊτ Μπιλονγκτουλόβερς

Γερνάς & ξεχνάς.
Εχεις δικιο..ασε που ξεχασα και τους Μπιγκ Μπαντ και ΜπιΝγκ ΜπανγκΘιορι...

trolley είπε:
Dreamdancer, αν βάλουμε στη σειρά πέντε λιπόθυμα χάμστερ, εσύ θα καταλάβεις ποιο από τα πέντε σε θεωρεί μεγάλη φίρμα;
Εσένα θα σε καταγγείλω στην Φιλοζωική, εκτός αν δηλώσεις υπευθυνα ότι "No hamsters were harmed in this experiment."  :P

Έχω συλλεκτική φωτό από την Μεξικάνικη επιτροπή της Fender που αποφάσιζε (μέσω process of elimination) για το ποιός ειδήμονας ήξερε να ξεχωρίσει τις γνήσιες από τις μαιμού Fender και τις Αμερικάνικες από τις Μεξικάνικες.

firing-squad-the-executed-012.jpg

Τα ευχαριστώ σας να μου τα δείξετε στο Paypal παρακαλώ.

Superfunk είπε:
Αυτή ειναι follower του Duchamp ρε ασχετε.....
Και λοιπόν?

Μην το κάνεις θέμα αυτό.

Και ο Μπιγκάσσος εφάρμοσε τα συστήματα του Γκουαρντιόλα.

Έχω συλλεκτική φωτό από την Μεξικάνικη επιτροπή της Fender που αποφάσιζε (μέσω process of elimination) για το ποιός ειδήμονας ήξερε να ξεχωρίσει τις γνήσιες από τις μαιμού Fender και τις Αμερικάνικες από τις Μεξικάνικες.
Είναι τυχαίο ότι ο δεύτερος από αριστερά είναι made in korea? ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back