David Byrne: 'The internet will suck all creative content out of the world'

Dreamdancer είπε:
Για την συζυγο δεν αμφιβαλλω καθολου για σενα ομως τα μαλλα.Καποιος ειπε κατι πριν απο μερικα post..."αμα δεν ξερω κατι δεν μιλαω". Το οτι εσυ θα αναγνωριζες εναν πικασο αναμεσα σε αντιστοιχα εργα καλλιτεχνων επειδη εισαι παντρεμενος με καποιον που μπορει, το βρισκω γελοιο ;).
εγω παλι βρισκω ΕΣΕΝΑ γελοιο..οποτε ειμαστε πατσι...

μονο και μονο ο τροπος που διαστρεβλωνεις αυτα που γραφω δειχνει τι χαμηλης ποιοτητας ανθρωπος εισαι.

μονο και μονο που...δεν διαβασες αυτο

Κατα δευτερον ασχολουμαι παρα πολυ με τη ζωγραφικη
μου αρκει...για να καταλαβω τον τροπο που σκεφτεσαι και αντιδρας (καλα για τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ περι Πικασσο δεν αντεχω να μιλησω καν...)

anyway με αμοιβαδες και μονοκυτταρους οργανισμους  δεν συνομιλω οποτε μη περιμενεις να συνεχισω να σου απαντω..

Παρακαλώ σας όλους να μην αφήσουμε κανέναν να οδηγήσει σε απαξίωση και κλείδωμα το thread.

Είναι Παρασκευή, είμαι μεγαλόθυμος και γουστάρω να γίνει και λίγο τζέρτζελο λόγω ημέρας αλλά είμαι και στρεσαρισμένος λόγω δουλειάς και γνωστός short fused τσαντίλας. Για αυτό σας παρακαλώ και πάλι όλους dreamdancer να πρυτανεύσει η ψυχραιμία (για λογική δεν το βλέπω).

Superfunk είπε:
εγω παλι βρισκω ΕΣΕΝΑ γελοιο..οποτε ειμαστε πατσι...

μονο και μονο ο τροπος που διαστρεβλωνεις αυτα που γραφω δειχνει τι χαμηλης ποιοτητας ανθρωπος εισαι.

anyway με αμοιβαδες και μονοκυτταρους οργανισμους  δεν συνομιλω οποτε μη περιμενεις να συνεχισω να σου απαντω..
Αμα σου πω ποσο θα στεναχωρηθω αν δεν απαντησεις ισως και αλλαξεις γνωμη.Sorry τωρα γιατι μαθαινω πυρηνική φυσική απο ενα γνωστο που τον ξερω σχεδον ολη μου τη ζωη..ηδη εχω πιασει πολλα ::)...

audiokostas είπε:
Για αυτό σας παρακαλώ και πάλι όλους dreamdancer να πρυτανεύσει η ψυχραιμία (για λογική δεν το βλέπω).
Σας παρακαλω και παλι ΟΛΟΥΣ DREAMDANCER ;D ;D ;D....αμα εισαι αντικειμενικος mod βρε παιδι μου ;D ;D ;D......

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Κώστα.

Δεν υπάρχει λόγος να το "κλειδώσουμε" το θέμα.

Αν ο Dreamdancer θέλει να βλέπει τον πικάσσο ως "μουντζούρες", και δικαίωμά του είναι και δεν με χαλάει και καθόλου.

Πάμε παρακπάτω.

Αν ο Dreamdancer θέλει να βλέπει τον πικάσσο ως "μουντζούρες", και δικαίωμά του είναι
Τωρα που το σκεπτομαι το δικαιωμα στη ΒΛΑΚΕΙΑ και ΑΓΝΟΙΑ ειναι αναφαιρετο ,ειδικα στην Ελλαδα,οποτε εχεις απολυτο δικιο.. ;D

Dreamdancer είπε:
....αμα εισαι αντικειμενικος mod βρε παιδι μου ......
Χάρισμα και κατάρα. Άσε μην τη ψάχνεις γιατί θα σε απογοητεύσω καθότι το χω ως κληρονομικό χάρισμα και ουχί επίκτητο.

Άστα ....

Νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  >:(

Πάντως αν και αντιλαμβάνομαι την χιουμοριστική διάθεση του blue, το παράδειγμα με τον Αϊνστάιν δεν μπορεί να θεωρηθεί ανάλογο αφού στην επιστήμη τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, δεν μπορείς να γράφεις μπαρούφες και να γίνουν δεκτές ως πραγματική επιστημονική δουλειά (δεν εννοώ ότι ο Πικάσο έκανε μπαρούφες, μην παρεξηγηθώ). Ακόμα κι αν ξεφύγεις για λίγο είναι θέμα χρόνο πότε θα σε πάρουν χαμπάρι.

sfaku είπε:
Αυτό που επιτρέπει ακόμη και σε αμόρφωτους ανθρώπους να αναγνωρίζουν ένα απροσδιόριστο "κάτι" σε ένα εικαστικό έργο, είναι η ευαισθησία. Χωρίς την ευαισθησία δεν μπορείς ούτε να απολαύσεις ούτε να γεννήσεις καλλιτεχνικό έργο, ας είναι αυτό τραγούδι ή πίνακας ή κουκλοθέατρο.
Όπως είχα γράψει και χθές, και η οικειότητα, αυτή η αίσθηση ότι σε κάποιο επίπεδο σε αγγίζει, σαν να σε γνωρίζει. Όπως είναι φυσικό αυτή η αίσθηση μπορεί να γεννηθεί μέσα μας απ' το οτιδήποτε γι' αυτό και είναι δύσκολο να οριοθετήσεις τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα (αν επιθυμείς κάτι τέτοιο φυσικά)

audiokostas είπε:
Χάρισμα και κατάρα. Άσε μην τη ψάχνεις γιατί θα σε απογοητεύσω καθότι το χω ως κληρονομικό χάρισμα και ουχί επίκτητο.

Άστα ....

Νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  >:(
Nαι και τεχνιεντως παρελειψες το "ολους Dreamdancer"...οχι δεν υπαρχουν κλικες στο νοιζ οχι....πρεπει να ειναι η ιδεα μου ;D.

LK είπε:
θέλει να βλέπει τον πικάσσο ως "μουντζούρες"
Σιγνόμη, αλλά επηδή ύμε άσχετος πιος ύνε αφτός?

Ο γνωστός ραπερ Paul Pick-ass-o, ή ο λαϊκός βάρδος Παύλος Μπικάσος (που είναι άσσος)?

theoctapus είπε:
Πάντως αν και αντιλαμβάνομαι την χιουμοριστική διάθεση του blue, το παράδειγμα με τον Αϊνστάιν δεν μπορεί να θεωρηθεί ανάλογο αφού στην επιστήμη τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, δεν μπορείς να γράφεις μπαρούφες και να γίνουν δεκτές ως πραγματική επιστημονική δουλειά (δεν εννοώ ότι ο Πικάσο έκανε μπαρούφες, μην παρεξηγηθώ).
Μην το βλέπεις από την πλευρά του επιστήμονα. Δες το από την πλευρά του πανάσχετου ξερόλα. Το "ama den to katalaveno ego filow, ine gia ta mpaza" είναι οριζόντιο αξίωμα σε τέχνη, επιστήμη, καθημερινότητα. Ακόμα και τους "ψεκασμένους" καλύπτει.

Superfunk είπε:
Τωρα που το σκεπτομαι το δικαιωμα στη ΒΛΑΚΕΙΑ και ΑΓΝΟΙΑ ειναι αναφαιρετο ,ειδικα στην Ελλαδα,οποτε εχεις απολυτο δικιο.. ;D
Οχι εσυ κλεινεις προς το  "οτι δηλωσεις εισαι" ..αξιωματικο προνομιο οποιουδηποτε με ελληνικο dna.

fusiongtr είπε:
Σιγνόμη, αλλά επηδή ύμε άσχετος πιος ύνε αφτός?

Ο γνωστός ραπερ Paul Pick-ass-o, ή ο λαϊκός βάρδος Παύλος Μπικάσος (που είναι άσσος)?
Είσε άσχετως φίλως. Πόσον χρονόν είσε και δεν τον ξέρις; Αλά ασ μη σε κατιγορό, ούτε εγώ ίξερα ότι ζωγράφιζε ο

Pikachu_waving.jpeg

Με προσβάλεις.
Γιαυτό δεν είνε το θρεντ;

RayDTutto είπε:
Μην το βλέπεις από την πλευρά του επιστήμονα. Δες το από την πλευρά του πανάσχετου ξερόλα. Το "ama den to katalaveno ego filow, ine gia ta mpaza" είναι οριζόντιο αξίωμα σε τέχνη, επιστήμη, καθημερινότητα. Ακόμα και τους "ψεκασμένους" καλύπτει.
Σωστό αυτό. Αλλά και πάλι στην τέχνη αυτή η άποψη μπορεί να εκφραστεί πιο εύκολα. Πρέπει να είσαι παντελώς κρετίνος για να πείς κάτι παρόμοιο και για την επιστήμη (όχι ότι δεν υπάρχουν κι αυτοί).

Dreamdancer είπε:
...οχι δεν υπαρχουν κλικες στο νοιζ οχι....πρεπει να ειναι η ιδεα μου ;D.
Ναι ρε συ το ξέχασα αυτό.

Σήμερα η κλικα έχει συγκέντρωση όλοι στη γιάφκα του Χαλανδρίου.

Και που σαι. Επειδή προφανώς έχεις αλλεργία στην ανάγνωση κειμένων περί τέχνης, θα δώσω βέλη στη φαρέτρα σου (αν και δεν έχεις τόξο) λέγοντάς σου μόνο να σηκώσεις την κάρτα "Συνέντευξή του Πικάσο προς τον (συγγραφέα) Τζιοβάνι Παπίνι".

Αλλά είσαι τόσο λάθος που προσωπικά, αντίθετα με τόσους συμφορουμίτες, δεν είσαι από αυτούς που θα επιθυμούσα (και θα μπορούσα) να πείσω για την φαυλότητα αυτών που λες.

Ακόμα και τους "ψεκασμένους" καλύπτει.
Εχεις δικιο και απο τη στιγμη που το 1/3 των Ελληνων ΟΝΤΩΣ πιστευει οτι...ψεκαζεται....δεν μπορει και εδω μεσα θα εχουμε καποιους.... ;D

Νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  
Καλα ντε..μη βαρας αφεντικο...απλα μου αρεσει πολυ αυτος ο ΜπΙκασσος που ειναι και ασσος και το πηρα προσωπικα...ασε που...φοβαμαι και τη...συζυγο (η οποια διαβασε τις αραδες περι Πικασσο ,μια και ακουσε τις...κραυγες μου  ;D) και της ανεβηκε η πιεση...

Superfunk είπε:
μου αρεσει πολυ αυτος ο ΜπΙκασσος που ειναι και ασσος και το πηρα προσωπικα
;D ;D ;D ;D ;D

Κι εμένα.

Άκουσες το νέο του κομμάτι "τη ζωή μου μουτζουρώσαν"? ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back