Μπορω, αλλα μετα θα δυσκολευτει ο αγοραστης στη μεταφορα. Νομιζω οτι το συγκεκριμενο μεγεθος ειναι το ιδανικο. 8)LK είπε:Μπορείς να τον κάνεις λίγο μεγαλύτερο;;;; ;D ;D ;D
από κινηματογράφο να υποθέσω ότι βλέπεις Σβατσενέγκερ και Τζάκ Νόρρις, έτσι;Dreamdancer είπε:Καθολου.Επειδη προφανως εσυ πχ θεωρεις οτι ο Cage ειναι καποιος αυτο δεν σημαινει οτι το βιντεο ηταν κατι αλλο απο 4.33 λεπτα σιωπης...και εδω ειναι το λαθος...αν δεν ηξερες για τον Cage πχ η οτι αυτο ειναι...εργο του και καποιος σου εβαζε να ακουσεις το αριστουργημα...θα του ελεγες.."χαλασμενο ειναι ρε φιλε δεν παιζει." Τωρα που ξερεις οτι ειναι του Cage.....αρχιζουν οι κωλοτουμπες..."μμμ πραγματικα πολυ ψαγμενη δηλωση" "ο εκκωφαντικος ηχος της σιωπης τι καλλιτεχναρα τελικα αυτος ο Cage" κτλ κτλ κτλ...
Ναι, αλλά δε βγάζω τον Αγγελόπουλο ΦώσκολοWaterfall-K είπε:Γιατι ωρε Μustafank, εσυ δεν βλεπεις Arny? ???
και λίγα λες...αν το έλεγε κανάς νέωπας, πάντως, θα τον έκραζα ;D ;Dneeq είπε:Εχω την εντυπωση παντως οτι σε φορουμ για επιπλα τηλεορασης λιγοτερο ισοπεδωτικες απόψεις θα ειχαμε για τις τεχνες... :-\
mustafank είπε:από κινηματογράφο να υποθέσω ότι βλέπεις Σβατσενέγκερ και Τζάκ Νόρρις, έτσι;
Σε εκπλησσει? Εμενα παντως οχι.neeq είπε:Εχω την εντυπωση παντως οτι σε φορουμ για επιπλα τηλεορασης λιγοτερο ισοπεδωτικες απόψεις θα ειχαμε για τις τεχνες... :-\
Θες να μου πεις εσυ δηλαδη θα ξεχωριζες τη μουτζουρα του πικασσο απο τη μουτζουρα ενος πιτσιρικα.....πςςςς εως που φτανει ο ανθρωπος για να πουλησει οτι ειναι γνωστης :....mustafank είπε:Ναι, αλλά δε βγάζω τον Αγγελόπουλο Φώσκολο
Θελει απλα να σου πει οτι λες βλακειες με αδικαιολογητη σιγουριαDreamdancer είπε:Θες να μου πεις εσυ δηλαδη θα ξεχωριζες τη μουτζουρα του πικασσο απο τη μουτζουρα ενος πιτσιρικα.....πςςςς εως που φτανει ο ανθρωπος για να πουλησει οτι ειναι γνωστης :....
Οχι, αλλα με στεναχωρει. Το ότι ενα φόρουμ μουσικών είναι ενας χώρος για να εξυμνουμε απλά το ποπ, το εύπεπτο και μερικα έργακια το πολύ 2ης αναγνωσης.odis13 είπε:Σε εκπλησσει? Εμενα παντως οχι.
Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν έχει καμία αξία.Dreamdancer είπε:Θες να μου πεις εσυ δηλαδη θα ξεχωριζες τη μουτζουρα του πικασσο απο τη μουτζουρα ενος πιτσιρικα.....πςςςς εως που φτανει ο ανθρωπος για να πουλησει οτι ειναι γνωστης :....
Καλά, μην τρελαίνεσαι και εσύ. Απλά ενοχλείστε από τις απόψεις δύο, τριών μάξιμουμ μελών και καταλήγετε να χαρακτηρίζετε το σύνολο. Μήπως πολύ δράμα για το τίποτα; Και γιατί;Εχω την εντυπωση παντως οτι σε φορουμ για επιπλα τηλεορασης λιγοτερο ισοπεδωτικες απόψεις θα ειχαμε για τις τεχνες... :-\
Σωστή η παρατήρηση. Μαλλον ο τρόπος τις διογκωσε αυτες τις 2-3theoctapus είπε:Καλά, μην τρελαίνεσαι και εσύ. Απλά ενοχλείστε από τις απόψεις δύο, τριών μάξιμουμ μελών και καταλήγετε να χαρακτηρίζετε το σύνολο. Μήπως πολύ δράμα για το τίποτα; Και γιατί;
Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι ολο το thread(μαζι με οσα εχεις πει και συ) ειναι offtopic σχεδον απο την αρχη.........theoctapus είπε:Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν έχει καμία αξία.
Όταν ιδρυθεί μια υπηρεσία δίωξης offtopic διαλόγων θα απολογηθώ και θα υποστώ τις συνέπειες. Μέχρι τότε όσο δεν ενοχλούνται οι mods κι αυτοί που συμμετέχουν το κόβω να συνεχίζεται η κουβέντα. Αλλά και πάλι, τι???Dreamdancer είπε:Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι ολο το thread(μαζι με οσα εχεις πει και συ) ειναι offtopic σχεδον απο την αρχη.........
Προτιμώ γουλισμα και χτυπημα στο βράχο.Εσυ?theoctapus είπε:Αλλά και πάλι, τι???