Customίτιδος η συνέχεια....(Τele-thinline project)

studio54GR είπε:
Project ΤΕΛΟΣ  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Τι ήχος.....

Θα σας ανεβάσω φωτο μόλις μου έρθει το Ιnternet.

Εχω καταενθουσιαστεί με το κλανκ κλανκ στις αλλαγες του διακόπτη, με το χρώμα με το Bigsby με τους μαγνήτες με όλα.....
σε ποιον τεχνιτη την πηγες?εμενα με εχουνε ξεσκισει στο περιμενε εδω και ενα-μιση μηνα :o :o :o

Βοήθησε ένας εξάδερφος, την έτριψε, την γυάλισε και την λουστράρισε, εγώ σημάδεψα και σετάρισα.....

Πάντως είμαι στα αλήθεια πολύ ενθουσιασμένος.... τέτοιο ήχο.... καμμιά strat δεν βγάζει τέτοιον.....

studio54GR είπε:
Βοήθησε ένας εξάδερφος, την έτριψε, την γυάλισε και την λουστράρισε, εγώ σημάδεψα και σετάρισα.....

Πάντως είμαι στα αλήθεια πολύ ενθουσιασμένος.... τέτοιο ήχο.... καμμιά strat δεν βγάζει τέτοιον.....
γιατι να μην παιζει καλυτερα απτις fender?

χαιρομαι φιλαρακι,καλοπαιχτη και να την χαιρεσαι ;)

studio54GR είπε:

κατσε, τελε δεν εφτιαξες;;

studio54GR είπε:

Θα μου κάνεις κι εμένα μια?  ;D

'Hδη περιμένω το μαόνινο Body μιας explorer να δέσει με τον μανικα της ESP και τους μαγνήτες της EMG (81 - 85)..... αν και ήδη το ξέρω ότι τέτοιον ήχο δεν θα βγάλω....

Smurflord είπε:

Θα μου κάνεις κι εμένα μια?  ;D
Α... σε τρώει κι εσένα η τσέπη σου.....

Χρωστάω μερικές φωτογραφίες........

dsc00094nr9.jpg

dsc00092tq9.jpg

dsc00093dx8.jpg

Μόνο τα κλειδιά με χαλάνε (δεν είναι vintage) αλλά δεν πειράζει με αποζημιώνει ο ήχος....

Εξάλλου τα vintage που πήρα πήγανε ήδη αλλού....

Στο pickguard έγινε πατέντα φυσικά διότι το άλλο δεν ταίριαζε και αυτό έκλεινε την F hole.....

;)

Επόμενο βήμα μια EXPLORER μαυρούλα και μια G&L με έναν μάνικα που μου ξέθαψε ο πατέρας μου (kalamazoo 1965) με τα ποιό λεπτά τάστα που έχω δεί ποτέ και τους Tonerider  ;)

Αλήθεια σας αρέσει η Tele ???

Να σου πω την αλήθεια με το Bigsby, το f-hole και το φαντεζί Pickguard τη βρίσκω λίγο φλύαρη για "τέλε"...

Επειδή είναι η μοναδική tele που έχω είπα να την φορτώσω με ότι καλύτερο μπορούσα να βρώ..... μπορεί να είναι (too much), όμως αυτό το κόκκινο χρώμα του κέδρου με αποζημιώνει.

SF μάλλον κι εσένα αυτό σου έκανε κλικ.......

By the way

Είναι πάρα πολύ όμορφη και μπράβο σου, κι αν και οι tellies κι εγώ είμαστε "μακριά κι αγαπημένοι", η μοναδική εξαίρεση που θα έκανα θα ήταν για μια Thinline, πόσο μάλλον και με Bigsby.

πανεμορφη φτου φτου!

καλοπαιξιμη  ;D

Oντως ωραιότατη βγηκε..καλα παιξίματα και καλή συνέχεια.

Ασχετο:

Bloody sunday είσαι απο τους λίγους εδω μέσα που έχω πολύ θολή εικόνα σχετικά με το τι παιζουν (και απο άποψη μουσικής και εξοπλισμου)..Ξερω μόνο ότι δε σου αρέσουν οι tele (γιατί ρε φίλε γιατίίίίί) και σου αρέσουν οι p90 (ζήτω) και τα fuzz (δις ζήτω).

Eίναι αλήθεια ότι έχω μια μυστικοπάθεια σχετικά με τον εξοπλισμό μου, αν και σποραδικά έχω μιλήσει για μερικά από αυτά που έχω (όταν η συζήτηση κερδίζει κάτι από αυτό). Αυτή η μυστικοπάθεια πηγάζει κυρίως από ένα μυστήριο και μια γοητεία που θέλω να καλλιεργείται γύρω από το όνομά μου (σαν άρλεκιν: Bloody_Sunday, αυτός ο άγνωστος).  ;D

Ξεθάβω το θέμα διότι είχαμε εξελίξεις....

Βρέθηκα με παλιό μου συμμαθητή (ο bassman του παλιού μου συγκροτήματος) ο οποίος δούλευε σε εργαστήριο επισκευής μουσικών οργώνων και ασχολείται επαγγελματικά με κουρδίσματα - setαρίσματα κλπ. Ο φίλος μου είναι φοβερός τεχνίτης και πολύ καλό παιδί και στην κουβέντα του ανέφερα ότι έχω μερικές κιθάρες ημιτελείς.... και μερικές με βλάβες, μετά την κλασική απάντηση "φέρτες να τις δούμε" μου επισκεύασε μια Epiphone Gothic που δάνεισα και μου την επέστρεψαν με κρακ και κυριολεκτικά την έφτιαξε σαν να μην έσπασε ποτέ.

Μαζί μου είχα και την συγκεκριμένη TELE που παρουσίαζε μερικά προβληματάκια στο σετάρισμα....

Μαζί μας ειχαμε και άλλη μιά tele που ήθελε αλλαγή μάνικα (από rosewood - maple Vintage) και το αποτέλεσμα σε αυτήν την κιθάρα ήταν να βελτιωθεί θεαματικά και το feeling αλλά και η ήχος της. Στην δική μου Tele έγιναν μερικές μικροδιορθώσεις στο rooting στην bridge και αλλού, κατέβηκαν οι μαγνήτες και ως εκ θαύματος άλλαξαν όλα πάνω στην κιθάρα....

Ένα feeling.... ένας όγκος.....κάτσε καλά, άλλη κιθάρα ρε παιδιά.

Όσοι είμασταν παρόντες και ακούσαμε το πρίν - το μετά, αλλά και τις άλλες δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.... μείναμε μ@κ@κες κυριολεκτικά.....

Τόσο μικρές διορθώσεις και τόσο μεγάλη βελτίωση δεν ξανάγινε ΠΟΤΕ.

Τελικά έπεσαν πολλοί "γαμπροί" χτες για την Tele.... τόσοι που αναγκάστηκα να την μαζέψω στην θήκη της γρήγορα - γρήγορα.

Όπως καταλάβατε είμαι καταενθουσιασμένος, απέκτησα μια ΤELE απίστευτη που όμοιά της δεν είχα (έχω και την G&L αλλά είναι άλλο φρούτο)......

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
62
Εμφανίσεις
10K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back