- Πόντοι
- 148
+φωνώ!argytar είπε:Εννοείται!! Το πάην τα σπάειν
έχω κι εγώ στην άκρη 80+ετές πεύκο for the rainy day...
+φωνώ!argytar είπε:Εννοείται!! Το πάην τα σπάειν
Γιατί ειναι καλοκαιρι και διψας για μπυρα και τσιπουρο! O0fusiongtr είπε:Εγώ γιατί διάβασα "για τα ποτά"? ;D ;D ;D
Άσε boss εσύ φτιάνεις archtops τι να ζηλέψεις?? εισαι μαστερ!nasokosm είπε:Κουκλί ειναι βρε μπαγάσα ζηλεύω
Εμάς να δεις πόσο μας άρεσε.Θα μπορουσες να μας πεις μερικές πληροφοριες.Όπως,τι χρώματα στο σκάφος,μάρκα που χρησιμοποίησες που τα πουλανε.Τι αλλοιφη χρησιμοποίησες για το buffing;argytar είπε:Μετά από τάστα νιτρο clear coat και ελαφρυ buffing και σεταπ
το όργανο άρχισε να μας μιλάει
Καλημεραmikeguitar είπε:Εμάς να δεις πόσο μας άρεσε.Θα μπορουσες να μας πεις μερικές πληροφοριες.Όπως,τι χρώματα στο σκάφος,μάρκα που χρησιμοποίησες που τα πουλανε.Τι αλλοιφη χρησιμοποίησες για το buffing;
Πως εγινε το βαψιμο του σώματος ;Αν δε μπορείς από εδω στείλε μου ενα pm,ότι εχει να κανει περι της βαφής της κιθάρας.Αν είναι ευκολο φυσικά.
Αμα θέλω να βάψω με ανιλίνες είναι η ίδια διαδικασία,μέχρι το δεύτερο χέρι shellac sealer ;argytar είπε:Καλημερα
Shellac sealer για να κλεισουν οι ποροι
Wood putty να γεμισουν
Ξανα shellac για να δεσει
Κιτρινο κοκκινο μαυρο sunburst spray με μυτες απο γκραφιτι για να ειναι λεπτή η στρώση και να μην απλωνει
Μαρκα σπρεϋ Morris
Clear coat cosmolac nitro για μουσικά όργανα.
Ο Φάνης πνοη μου τα πρότεινε και μου άρεσαν.
Δεν τα βρισκεις ευκολα τους εστειλα email για retailer
Οταν τα βρηκα πηρα 8 κουτακια
Πολυ λεπτες στρωσεις καιπολυ τριψιμο στα ενδιαμεσα βηματα όσο προχωρας τοσο πιο ψηλο grit στα γυαλλοχαρτα.
Ξεκινας 400φτανεις 2500 και μετα απο ενα μηνα buff αρεις με αλοιφες και πετσετα. Θελει γρηγορο χερι για μετριο shine αν θες καθρεπτη πας σε μηχανημα (πχ για αυτα που γυαλλίζουν τα αυτοκίνητα)
Κατα τα άλλα θενξ!
ΥΓ: για τα πλαϊνά θέλει ασκι γκ τεηπ για να μην καλυψεις το binding. Για το τοπ νυστερι ή σκρέηπερ για να το αποκαλυψεις με προσοχή
πρώτα γυαλλοχάρτισμα καλόmikeguitar είπε:Αμα θέλω να βάψω με ανιλίνες είναι η ίδια διαδικασία,μέχρι το δεύτερο χέρι shellac sealer ;