- Πόντοι
- 38
ΥΓ Τρεμε FMakis....
Μόλις έρθει και ο Rivera αρχίζουν Videoσκοπήσεις με όλο το υλικό που υπάρχει.....
Μόλις έρθει και ο Rivera αρχίζουν Videoσκοπήσεις με όλο το υλικό που υπάρχει.....
Και η δικια μου θέλει αλλα θα κανω μετά την αλλαγή μαγνητών.. ελπίζω να βρει λίγο χρόνο κ για μένα , γτ έχεις κ πολλες εσύ ;D 8)studio54GR είπε:Άσε ρε Γιώργη μου σετάρισε άλλες δυο κιθάρες κι έχασα το φώς μου.......
Προς το παρόν..... πάρε ένα κλιπάκι να την ακούσεις.studio54GR είπε:Έκανες μεγάλο λάθος που υποτίμησες την Firebird που πουλούσε ο φίλος του SF και θα το πληρώσεις....
Όσο για τους P90.... έχω ένα σετάκι SD Antiquity σε μια TELE anniversary και τους ξέρω (δεν με τρελλαίνουν κιόλας).
Η Γερμανιδούλα πρέπει να λέει ε????
Άντε αμα την βαρεθείς έχω καναδυό Deluxe..... 8)
O Rivera παίζει όπως μου είπε και ο SuperFunk.....
Ειπαμε ο ...θεος κανει λαθη ο Superfunk ποτε!O SF είχε δίκιο για μαγνήτες klp, δεν παλεύεται πλέον...
καλα δε ντρεπεσαι λιγακι,τολμας να παιζεις με ενισχυτη που ΔΕΝ ειναι point to point?Βρήκα τον ενισχυτή μου για τα ΠΑΝΤΑ.
Ώπα. Τώρα τό'δα αυτό. Για πες μας δυο λόγια, τί πήγε στραβά; Από πού παρήγγειλες;studio54GR είπε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έκανα παραγγελία KT88 Genalex - Gold Lion KT88 από Hot Rox και έμπλεξα σε περιπέτεια.... μου έκλεψαν τα στοιχεία της κάρτας και μου σήκωσαν 7.500 euro.... Φυσικά η Τράπεζα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και μου μπλόκαρε την κάρτα και έγινε άμεσα αμφισβήτηση συναλλαγών (σε κανένα τρίμηνο θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση.....) φυσικά μου είπαν να μην πληρώσω τίποτα.. >>
>
>
>
![]()