cubase Cubase και Nuendo χωρίς dongle στο εξής

Σαν να έχεις πάει να δεις Β τοπικό ...

Τα σέντρε (α ρε Αλέφα) μπακ με το χαμηλότερο τάκλιν στην καρωτίδα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
2 ρισκυ η ολη διαδικασια.

Φοβάμαι θα γινει τουλαχιστον μετα τις εξετασεις

Το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί μόνο στο βήμα που πρέπει να μιλήσει το στικάκι με τον σέρβερ, και στο βήμα που πρέπει να γίνει activation του 12. Και τα δύο υπαιτιότητα του σερβερ. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει κάποιος να χασομερήσει μπροστά στο pc και να πατάει try again κάθε μισή ώρα. Αλλά νομίζω ότι η κίνηση πλέον πρέπει να έχει πέσει σε διαχειρίσιμα επίπεδα για τους σέρβερ. Τις πρώτες μέρες όντως γινόταν η σφαγή του δράμαλη.

Ελπίζω μόνο το 11 να έχει ενεργοποιηθεί μετά τις 9 Νοεμβρίου ώστε να ισχύει η περίοδος χάριτος.

Το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί μόνο στο βήμα που πρέπει να μιλήσει το στικάκι με τον σέρβερ, και στο βήμα που πρέπει να γίνει activation του 12. Και τα δύο υπαιτιότητα του σερβερ. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει κάποιος να χασομερήσει μπροστά στο pc και να πατάει try again κάθε μισή ώρα. Αλλά νομίζω ότι η κίνηση πλέον πρέπει να έχει πέσει σε διαχειρίσιμα επίπεδα για τους σέρβερ. Τις πρώτες μέρες όντως γινόταν η σφαγή του δράμαλη.

Ελπίζω μόνο το 11 να έχει ενεργοποιηθεί μετά τις 9 Νοεμβρίου ώστε να ισχύει η περίοδος χάριτος.
το 11 ενεργοποιήθηκε τον Φλεβάρη και άλλωστε γράφει ότι υπάρχει δικαίωμα αναβάθμισης στο e licencer.

Φοβάμαι μη γίνει ξερή και μείνουμε με καμιά corrupt license πάνω στη βράση. Και δεν θέλω να χρειαστεί να βγάλει το φίδι απο την τρύπα μόνη της. Όχι ότι δεν μπορεί, απλά δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να κάθεσαι πάνω από ένα πισί να περιμένεις κάποιον σέρβερ να σου μιλήσει όταν τρέχεις και δεν προλαβαίνεις. Πχ χτες έκατσα εγώ με το λαπτοπ στο σπίτι μέχρι να κατέβει το 12 λόγω αργού ιντερνετ. Δεν μπορεί να χάσει μια μέρα από τη σχολή παίζοντας με τα κέφια της steinberg

Φοβάμαι μη γίνει ξερή και μείνουμε με καμιά corrupt license πάνω στη βράση
Πολύ δύσκολο αυτό. Αλλά αν έχετε άλλα σημαντικότερα και πρόγραμμα να τηρήσετε, αφήστε το στην άκρη. Θα το φτιάξει μόνη της, δεν είναι κάτι δύσκολο, από τη στιγμή που το χρονοβόρο και βαρετό κατέβασμα έχει γίνει ήδη...

για την ώρα έστειλα αίτημα και περιμένω να δω αν θα στείλουν αυτό το dac που λένε...την ορολογία τους μέσα...

Εδώ στέλνεις τιμολόγιο στο mydata και δεν στο περνάει....ακόμα και για την στάινπεργκ να αγχωθούμε.......
εγω δεν έχω θέμα Λάκη.

Εδώ στην ξενητειά όμως οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί. Δεν είναι ραχάτι.

Μια δυό να φάει πόρτα στην σταιν η θυγατέρα θα το σπάσει. Τι νομίζεις θα κάτσει τσούκου τσούκου μέχρι να το βρει?

εγω δεν έχω θέμα Λάκη.

Εδώ στην ξενητειά όμως οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί. Δεν είναι ραχάτι.

Μια δυό να φάει πόρτα στην σταιν η θυγατέρα θα το σπάσει. Τι νομίζεις θα κάτσει τσούκου τσούκου μέχρι να το βρει?
Άστη μόνη, μεγάλη κοπέλα είναι, θα τη βγάλει την άκρη, μην είσαι υπερπροστατευτικός πατριάρχης ?

Άστη μόνη, μεγάλη κοπέλα είναι, θα τη βγάλει την άκρη, μην είσαι υπερπροστατευτικός πατριάρχης ?

ξέρω τα όρια μου. Απλά υπάρχουν πράγματα που έρχεται και μου λέει: φτιάξε μου αυτό, τώρα. (Ιδίως αυτά που είναι γραφειοκρατικά και uninspiring)

δε μου λες, μετά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία υποτίθεται θα πάιζει το 11 με το στικ και το 12 χωρίς?

δε μου λες, μετά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία υποτίθεται θα πάιζει το 11 με το στικ και το 12 χωρίς?

Υποτίθεται ναι.

Για την ακρίβεια: Με το στικάκι θα παίζουν όλα από το 11 και πίσω. Ό,τι έχει μέσα το στικάκι.

Το 12 θα παίζει χωρίς στικ. Αλλά μόνο το 12. Αν υπάρχουν αγορασμένα άλλα πράγματα, π.χ. Halion, Groove Agent κτπ, πάλι θέλουν στικάκι. (Δε μιλάω για το Halion SE και το Groove Agent SE που έχει ήδη μέσα το Cubase, μιλάω για τα αγοραστά τα όργανα τα πλήρη.)

Κιόοοοολας; Ρε εσείς είστε τσακάλια!? ?
εμείς είμαστε απλώς ουγκ.

απλά φαίνεται λόγω εορτών η σταινμπεργκ έχει αραιώσει (τουλάχιστον από φόρτο απο ορθόδοξες χώρες/ και οι δυτικές είναι ακόμα σε ήστερ μουντ)

πάντως ειλικρινά σου οφείλω ευχαριστίες. Χθες επί ώρες διάβασα στο σταιν κλαιν μαιν φορουμ βρισίδια και μπινελίκια. Να πας να βάλεις εκεί αυτό το ποστ μπας και γλυτώσει ο κόσμος μερικά εγκεφαλικά

Κιόοοοολας; Ρε εσείς είστε τσακάλια!? ?

σήμερα έκανα και την μεταφορά από το 11 στο 12 στον δικό μου υπολογιστή.

Τώρα ο μεγάλος υπολογιστής τρέχει 12, αλλά βάζω το usb στον μικρό όπου έχω 10.5 και δεν τρέχει.

Εγώ υπολόγιζα να τρέχω στον μεγάλο το 12 και στον μικρό κάτι λιγότερο, είχα ήδη το 10.5

Τι δεν πάει καλά?

τώρα δοκίμασα το 10 και αυτό τρέχει.

Πριν μετακομίσω τις άδειες του usb από 11 σε 12 στον άλλον μετέφερα το usb και τρέχανε στον έναν είτε 10 είτε 10.5 και στον άλλον 11.

Τώρα τρέχει εδώ μόνο η 10 και στον άλλο άυλα η 12

σήμερα έκανα και την μεταφορά από το 11 στο 12 στον δικό μου υπολογιστή.

Τώρα ο μεγάλος υπολογιστής τρέχει 12, αλλά βάζω το usb στον μικρό όπου έχω 10.5 και δεν τρέχει.

Εγώ υπολόγιζα να τρέχω στον μεγάλο το 12 και στον μικρό κάτι λιγότερο, είχα ήδη το 10.5

Τι δεν πάει καλά?

τώρα δοκίμασα το 10 και αυτό τρέχει.

Πριν μετακομίσω τις άδειες του usb από 11 σε 12 στον άλλον μετέφερα το usb και τρέχανε στον έναν είτε 10 είτε 10.5 και στον άλλον 11.

Τώρα τρέχει εδώ μόνο η 10 και στον άλλο άυλα η 12
Μάλλον θα θέλει κάποιο update to elicenser και το steinberg download assistant, αλλιώς θα νομίζει ότι έχει μείνει στο 10.5

10 10.5 11 είναι αδιάφορο. Όλα από 11 και πίσω θα έπρεπε να τα τρέχει. Και 9 και 8 και ο,τιδήποτε κατέβει και εγκατασταθεί στικακίου παρόντος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back