• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

cubase Αδυναμία Import Cd σε Nuendo 3 και Cubase 5

philippos_encore

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα καινούριο PC στο οποίο εγκατέστησα ότι είχα και στο παλιό μου με βάση το Nuendo 3. Του έβαλα επίσης και τα δύο DVD R που είχα και στο προηγούμενο και όλα ήταν άψογα. Το πρόβλημα: Είναι αδύνατο να κάνω import στην επιλογή Import Cd γιατί απλά δε βλέπει κανένα Cd από τα δύο. Το ίδιο μου κάνει με με το Cubase 5 το οποίο πήρα πριν 3 μέρες. Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι το Nero βλέπει και γράφει κανονικότατα οποιοδήποτε είδος Cd, Dvd λπ, κλπ και το πιο απίστευτο ότι και το ίδιο του Cubase ή το Νuendo μέσω οποιουδήποτε Virtual sampler διαβάζει/ φορτώνει ήχους φτάνει να μην είναι audio cd... ???

Any Idea?????

Ευχαριστώ  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πραγματικά "περίεργο" πρόβλημα , απο αυτά όμως που φροντίζουν να μας χαρίζουν μπόλικα οι αγαπημένοι μας υπολογιστές  ;) Το κάλο πάντως στην περίπτωσή σου είναι οτι υπάρχει παρακαμπτήρια οδός (δηλαδή να κάνεις πρώτα rip τα audio tracks με ενα πρόγραμμα τύπου EAC) . Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την επιλογή import cd του Cubase .

Πράγματι υπάρχει αυτή η λύση, ωστόσο φαντάσου να ψάχνεις audio δείγμα την ώρα που θέλεις κάτι και να πρέπει να κάνεις αυτή τη διαδικασία.... :-[

Είπα μήπως έτυχε και σε κανέναν άλλο...

Anyway, κατάλαβα

Ευχαριστώ πάντως

Trending...

Νέα θέματα

Back