+1000Για εμένα το DAW ειναι ένα πολυκάναλος εγγραφέας και μια κοσνσολα....μεχρι εκει,
Και μια πλατφόρμα για vst's να έχουμε εύκολα και γρήγορα τον ήχο που θέλουμε... Θυμάσαι τα τετρακάναλα κασέτας και πιο παλιά τα 4-8καναλα μπομπίνας; Πίκρα....
+1000Για εμένα το DAW ειναι ένα πολυκάναλος εγγραφέας και μια κοσνσολα....μεχρι εκει,
Θυμάμαι ότι τότε έγγραφα....όλη μέρα.... Θυμάσαι τα τετρακάναλα κασέτας και πιο παλιά τα 4-8καναλα μπομπίνας; Πίκρα....
Εάν σου πω ότι έχω μια χάρτινη κούτα (μεγάλη..) γεμάτη με κασέτες χρωμίου εγγραμένες από το Fostex, θα με πιστέψεις; Τώρα βέβαια δεν ξέρω πόσες απ'αυτές παίζουν....κι όλες αυτές γραμμένες σε διάστημα 4-5 χρόνων.Θυμάμαι ότι τότε έγγραφα....όλη μέρα.
Τώρα τα χω όλα στο πιάτο και κυρίως μπαίνω studio για να ξεσκονίσω ?
Το μείζων στο 12 ήταν το στικάκι. Με αστερίσκους. Όποιος έχει και χάλιον αγορασμένο και άλλα που δεν έχουν βγει ακόμα... άστικα, χρειάζεται το στικάκι για να τα παιξει.
Ας πούμε DeTomaso Pantera ή άντε early Lamborghini Miura
Εχω vintage Ferrari Sx 2.2 ?
Ευχαριστώ για την πληροφορία μεν, δεν αλλάζω στα γεράματα DAW δε...Κατέβασε το Bandlab να βρεις την υγεία σου.
Παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει καν η έννοια "νέο version " στο BL ,βελτιώνεται και αναπτύσσεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
θα συμφωνήσωΕυχαριστώ για την πληροφορία μεν, δεν αλλάζω στα γεράματα DAW δε...
Πάντως 100 ευρώ για το elements το 12 , είναι σουπερ τιμή.
Και διάφορες να έχουν πολλές , η pro εκδοση με την elements....με 100 ευρώ στήνεις τρελό studio .θα συμφωνήσω
Παρατηρώ ότι σε κάθε νέα έκδοση (από 9 και πέρα που παρακολουθώ) μικραίνουν και οι αποστάσεις μεταξύ elements, artist και pro
είπαμεΚαι διάφορες να έχουν πολλές , η pro εκδοση με την elements....με 100 ευρώ στήνεις τρελό studio .
αρκεί να μην θέλουν ρεύμα ή καύσιμα γιατί θα πληρώσεις εκεί τη διαφορά?Πλέον η θάλασσα έγινε γιαούρτι.
Παίρνεις απίστευτα πράγματα και τεχνολογία σε τιμές εξευτελιστικές.