- Πόντοι
- 2,148
Μόνο και για το audio to chords αξίζει!
Μόνο και για το audio to chords αξίζει!
Πχ γι αυτό που φτιαχνω τωρα θα ηταν πολύ χρησιμο. Δυστυχως δεν εμπιπτω στους τυχερους της αναβαθμισης. Αντιθετως η θυγατερα που το πηρε πρόσφατα θα παει δωρεάνΔεν πιστεύω ότι θα έχει μεγάλες διαφορές από αντίστοιχες άλλες online εφαρμογές (όπως πχ το chordify που είναι για κλωτσιές).
Αλλά καλύτερα .... use your ears as usual.
πολλούςTo Cubase Elements 12 τι περιορισμούς έχει?
64 κανάλια Midiπολλούς
εκτός από αριθμό tracks, midi, vst's etc
Κυρίως στα σοβαρά βαριά εργαλεία, στο scoring κλπ
https://www.steinberg.net/cubase/compare-editions/
να σου πω σημαντικές ελλείψεις?64 κανάλια Midi
και 48 audio εμένα μου φτάνουν πάντως.
To Cubase Elements 12 τι περιορισμούς έχει?
δυστυχώς η πάγια πολιτική τους είναι 100 ευρώ τη χρονιά και 170 στα δυό περίπουΔεν αξιζει για μενα να δωσω 170 περιπου για update για τα καινουργια κολπα που κανει.
Ζω και χωρις αυτα.
Πολυ αργοτερα και με περισσοτερα πραγματα και καλυτερη τιμη και το συζηταμε παλι.
Audio warpΕμ πες.
Αυτο ρώτησα
Νομίζω το 10άρι είναι το καθαρώς 64 Bit. Οπότε εκεί χάνεις 32μπιτα vstΕγώ νομίζω ότι κάθε νέα έκδοση , αφορά κυρίως κάποιον που δεν έχει DAW, και όχι τόσο την αναβάθμιση ήδη χρηστών.
Μέχρι του σημείου βέβαια που κάποια έκδοση δεν θα τρέχει σε κάποιο νέο OS.
Ξεκολλάτε....Δεν είναι Sonar (Bandlab).
Οπότε μάπα το καρπούζι.
Και κάθε νέα έκδοση του cubase αλλά και των περισσότερων Daw's απευθύνονται σε όλο και περισσότερους μη μουσικούς....άνθρωποι που διαλέγουν και ενώνουν λούπες, Dj's, e.t.c...Εγώ νομίζω ότι κάθε νέα έκδοση , αφορά κυρίως κάποιον που δεν έχει DAW, και όχι τόσο την αναβάθμιση ήδη χρηστών.
Πολλές άγνωστες λέξεις.Audio warp
Vari audio
Import Tracks & advanced audio export
Score editor
Tempo track
signature track
Chord assistant
Advanced metronome
Control room
Tempo detection
Render in place
Group editing
Advanced channel strip
Loudness meter
Frequency eq
Multiband compressor
τα περισσότερα απο αυτά πλέον είναι για μένα απαραίτητα
Ισχύει.Και κάθε νέα έκδοση του cubase αλλά και των περισσότερων Daw's απευθύνονται σε όλο και περισσότερους μη μουσικούς....άνθρωποι που διαλέγουν και ενώνουν λούπες, Dj's, e.t.c...
Προγράμματα που σου φτιάχνουν "μουσική" χωρίς εσύ να είσαι μουσικός..
Αδιάφορο για εμένα τουλάχιστον.. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντοτε κακό..
Δεν ισχύει για το cubase. Αυτά ισχύουν για "μοντέρνα" dawΚαι κάθε νέα έκδοση του cubase αλλά και των περισσότερων Daw's απευθύνονται σε όλο και περισσότερους μη μουσικούς....άνθρωποι που διαλέγουν και ενώνουν λούπες, Dj's, e.t.c...
Προγράμματα που σου φτιάχνουν "μουσική" χωρίς εσύ να είσαι μουσικός.. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντοτε κακό..
Εγώ νομίζω ότι κάθε νέα έκδοση , αφορά κυρίως κάποιον που δεν έχει DAW, και όχι τόσο την αναβάθμιση ήδη χρηστών.
Μέχρι του σημείου βέβαια που κάποια έκδοση δεν θα τρέχει σε κάποιο νέο OS.
Εχω vintage Ferrari Sx 2.2 ?Για να στο κάΜω αΦτοκινιτιστικο:
Cubase: Ferrari που την πληρώνεις
μου είναι αδιανόητο να γράψω κάτι και να μην μπορώ να διορθώσω (να ξεχειλώσω ή να συμπιέσω)χρονικά τα events όπου χρειάζεται.Audio warp
Vari audio
Import Tracks & advanced audio export
Score editor
Tempo track
signature track
Chord assistant
Advanced metronome
Control room
Tempo detection
Render in place
Group editing
Advanced channel strip
Loudness meter
Frequency eq
Multiband compressor
Ας πούμε DeTomaso Pantera ή άντε early Lamborghini Miura (απο εκείνες που ανάβαν φωτιά)Για να στο κάΜω αΦτοκινιτιστικο:
Cubase: Ferrari που την πληρώνεις
Cubase Elements: Fiat 127
Sonar Bandlab:Lamborghini(τζαμπα)