Clapton, Istanbul, Καζαντζίδης, Κρασί, Λογοτεχνία...

Ναι αλλά Βουκουρέστι και Βελιγράδι συγκρίνονται για πλάκα και σε όλους τους τομείς.
Θα θελαμε αλλα δυστυχως για εμας  ειναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ πολεις με υποδομες και εχουν παραδοσει ,και καλα εκαναν,γη και υδωρ στους δυτικους οποτε εχουν μελλον και φοβερη αναπτυξη.

Μα προφανως και δεν συγκρινεται η Κων/νουπολη με το ελος. Ομως ενα σωρο αλλοι συναυλιακοι προορισμοι ειναι αμεσα συγκρισιμοι με την Αθηνα. Δεν με ενοχλει οταν το Χ συγκροτημα παιζει στην Κων/νουπολη και οχι στην Αθηνα, αλλα με ενοχλει να βλεπω Βελιγραδι που δεν απεχει και πολυ απο τα χαρακτηριστικα της Αθηνας, και επιπλεον δεν εχει και καποιο μεγαλο γεωγραφικο πλεονεκτημα.

Με προλλαβε ο audiocostas.

αλλα με ενοχλει να βλεπω Βελιγραδι που δεν απεχει και πολυ απο τα χαρακτηριστικα της Αθηνας, και επιπλεον δεν εχει και καποιο μεγαλο γεωγραφικο πλεονεκτημα.
συγνωμη αλλα εχεις ΠΑΕΙ στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ? :o ;D

belgrade.jpg

belgrade.slide9.jpg

Belgrade_iz.jpg

belgrade1.jpg

Kαι έχεις δει τις 2μετρες?...μα όλες τους?
μαμα τα..... ;D

εξω απο την πλακα παιδια,ακομα και για "φτωχες" πολεις οπως το Bουκουρεστι & το Βελιγραδι μιλαμε για ΕΥΡΩΠΗ & οχι για Αφρικη....

αν κατεδαφισουμε το 80% της πολης  και εξορισουμε πισω στα χωρια τους το 85% του πληθυσμου ΜΠΟΡΕΙ η Αθηνα ΚΑΠΟΤΕ να γινει ΠΕΡΙΠΟΥ σαν και αυτες...

Δεν έχεις άδικο εν μέρει αλλά αυτό που ενδιαφέρει τους διοργανωτές είναι ο κόσμος που θα μαζέψουν και το εισητήριο που θα πληρώσουν.

Ειδικά για Βουκουρέστι που γνωρίζω, στην παρούσα φάση, ο κόσμος που ακούει την συγκεκριμένη μουσική και έχει την οικονομική επιφάνεια για ένα τσιμπημένο εισητήριο είναι σαφώς περισσότερος στην Αθήνα.

Πιθανότατα όμως το Βουκουρέστι να είναι πιο πεινασμένο και να μην κάθεται να συζητάει πόσο γερασμένοι είναι οι συγκεκριμένοι σταρ.

Το Βελιγράδι ας το αφήσουμε καλύτερα. Αν δεν υπήρχε και ο πόλεμος, θα ήταν σαν να συγκρινόμαστε με το Μιλάνο.

Εν κατακλείδι μου αρέσουν και οι δύο, καλό θα ήταν να ερχόντουσαν, δεν θα τα βάψω μαύρα που δε θα ρθουν, Κων/πολη (καίτοι σαν ιδέα δεν με τρελλαίνει.... ακόμα) μάλλον θα πάω στο άμεσο μέλλον με τα παιδιά μου για να δω ΜotoGP (εδώ ακόμα "συζητάμε" την πίστα) και μου αρέσει ο γύρος αλλά τελευταία τον έχω κόψει.

μάλλον θα πάω στο άμεσο μέλλον με τα παιδιά μου για να δω ΜotoGP
ετοιμασου να πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου σε ξενοδοχεια,βαρανε στο κεφαλι οι Τουρκαλαδες σε τετοιες περιπτωσεις.. :(

Superfunk είπε:
ετοιμασου να πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου σε ξενοδοχεια,βαρανε στο κεφαλι οι Τουρκαλαδες σε τετοιες περιπτωσεις.. :(
Εχεις δίκιο. Μου το παν. Αλλά ίδωμεν.

Βέβαια υπάρχει και το Brno, Balatonring, Sachsenring, Mugello, Silverstone............ γαμώ την καταδίκη μου.

βεβαια και παλι τα μισα απο οτι σε ενα βρωμερο δωματιο στη Μυκονο θα δωσεις...  

Να πας ,ειχα παει στη F1 και ηταν μαματα!

και θα δεις και την ωραιοτερη πολη του κοσμου....(οταν πρωτοπηγα καταλαβα γιατι η γιαγια μου,εφυγε 17 χρονων απο την Πολη,περιφρονουσε και ελεγε "πανασχημες" την Θεσ/νικη και την Αθηνα στις οποιες αναγκαστηκε να καταφυγει)

(εδώ ακόμα "συζητάμε" την πίστα)
εκει ομως δεν υπαρχουν "συνδικαλιστες" (τους εχουν χωσει εκει που ΠΡΕΠΕΙ,ξερεις εσυ... ;D)

Να συμπληρώσω κ εγώ +1 για Βελιγράδι που έχω πάει 2 φορές, πραγματικά αν και έχουν περάσει διάφορα, είναι ήδη σε πολύ καλό δρόμο και από ανάπτυξη και είναι και ωραία πόλη, καμία σχέση με την Αθήνα.

Superfunk είπε:
και θα δεις και την ωραιοτερη πολη του κοσμου....(
Λόγω προσωπικών βιωμάτων σε τρυφερές ηλικίες, την θέση αυτή την έχουν κερδίσει αμετάκλητα άλλες πόλεις.  ;)

Αλλο οι προσωπικες εμπειριες (δεν ειπα η πιο "αγαπημενη" & εμενα αλλη ειναι η αγαπημενη μου πολη) και αλλο η αντικειμενικη ομορφια ,πιστεψε με τον...κοσμο ολακερο εχω γυρισει τετοια... ομορφια... μανα μου  ;D δεν εχω ξαναματαδει.. ;D

istanbul.jpg

Istiklal.jpg

kizkulesi2.jpg

istanbul02.jpg

istanbul.jpg

ist5.jpg

istanbul.jpg

Δεν έχω πάει και δεν ξέρω και δεν σε αμφισβητώ.

Αλλά με αντίστοιχες φωτό μπορεί ο καθένας να δείξει για κάθε πόλη κάτι αντίστοιχο. Ακόμα και Αθήνα  :o

Αλλά θα μου επιτρέψεις, απ΄όλες τις ομορφιές, χρώματα κια αρώματα της Ανατολής, να παραμένω θαυμαστής της Δύσης ένα (μπορεί και δύο ή τρία) κλικ παραπάνω.

λλά θα μου επιτρέψεις, απ΄όλες τις ομορφιές, χρώματα κια αρώματα της Ανατολής, να παραμένω θαυμαστής της Δύσης ένα (μπορεί και δύο ή τρία) κλικ παραπάνω.
και εγω ετσι ημουν μεχρι που πηγα στην ΙΑΠΩΝΙΑ... ;D

Δυστυχώς οι πιο πολλοί βέβαια νομίζουμε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι κατεχόμενη ελληνική πόλη και ο Κωνσταντίνος ήταν Έλληνας και χριστιανός :)

Όλες οι μεγάλες πόλεις της Ευρώπης που έχουν ποτάμι το έχουν σαν αξιοθέατο, με γεφυρες, δέντρα κλπ. Το ποτάμι της Αθήνας είναι Ο ΚΗΦΙΣΟΣ

Superfunk είπε:
(η οποια εκτος των αλλων ειναι και η τελευταια κομμουνιστικη χωρα του πλανητη ;D).
χαχα τι είμαστε;;; ;D

skantzos είπε:
Δυστυχώς οι πιο πολλοί βέβαια νομίζουμε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι κατεχόμενη ελληνική πόλη και ο Κωνσταντίνος ήταν Έλληνας και χριστιανός :)
o Constant-ίνος και η αντίστοιχη Πόλη / Αυτοκρατορία δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε φυσική Ελληνική συνέχεια. Ηταν Βυζάντιο. Αλλο πράγμα.

Τώρα αν κατάφεραν και την πηραν οι Τούρκοι, τι να πω. Δυστυχώς η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη από κατακτήσεις και αλλαγές  συνοχής πληθυσμών.

Ή μήπως το Βυζάντιο είχε ταχθεί υπέρ της δημοκρατίας και της αυτοδιάθεσης των λαών και το έχασα;

Από δω και πέρα είναι το θέμα τι κάνουμε...........

Από δω και πέρα είναι το θέμα τι κάνουμε...........
Α,μη φοβασαι το ΜΕΛΛΟΝ της Ελλαδας θα ειναι...ΛΑΜΠΡΟΝ! ;D

(απλα εγω δεν θελω να ειμαι εδω για να το δω... ;D)

audiokostas είπε:
o Constant-ίνος και η αντίστοιχη Πόλη / Αυτοκρατορία δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε φυσική Ελληνική συνέχεια. Ηταν Βυζάντιο. Αλλο πράγμα.
Ο Κωνσταντίνος ήταν Ρωμαίος αυτοκράτορας Βουλγαρικής καταγωγής και νομίζω ότι θεωρείται προ-βυζαντινός :;)

Superfunk είπε:
Α,μη φοβασαι το ΜΕΛΛΟΝ της Ελλαδας θα ειναι...ΛΑΜΠΡΟΝ! ;D
The feature is so bright

I gotta wear shades  8)

Ο Κωνσταντίνος ήταν Ρωμαίος αυτοκράτορας Βουλγαρικής καταγωγής και νομίζω ότι θεωρείται προ-βυζαντινός :;)
Αστο καλύτερα. Θα πάει σε flames.  ;D

Σχετικα με την ιστορια του Κλαπτον στην Αθηνα το Σεπτ/Οκτ 1965, εχει κανει ο ιδιος αναφορα στην προσφατη βιογραφια του αλλα με λεπτομερεια αναφερεται και στο μοναδικο βιβλιο Strange Brew.

Για την ιστορια, κανεις δεν του εκλεψε τιποτε. Απλως ο Κλαπτον θελησε να φυγει εσπευσμενως για την Αγγλια αθετώντας τις συμβατικες του υποχρεωσεις εναντι του Igloo club και, φοβουμενος μην τον κυνηγησουνε (στην κυριολεξια), συνεννοηθηκε με ενα μελος του συγκροτηματος (τον οποιο και ευχαριστει στο βιβλιο του!) και διεφυγε απο την πισω πορτα παιρνοντας μαζι του ο,τι μπορουσε, ητοι την περιφημη Beano Les Paul του (με την οποια ηχογραφησε το all time classic LP με τον Mayall και η οποία εκλαπη λιγο μετα στην Αγγλια και φημολογειται οτι αλλαζει χερια για 1-2 εκ $+) και αφηνοντας τον ενισχυτη του (ποιος το εχει αραγε) στην Ελλαδα. Στη βιογραφια του αναφερεται με νοσταλγια στα " ελληνικα" χρονια του.

Εαν υπαρχουν αλλες σχετικες πληροφοριες επι του θεματος, θα ημουν ευγνωμων.

fenderiarhs είπε:
Καλα εγω ακομα εχω μεινει με την απορια. Οι Floyd, oi Clash, oi ACDC, Rolling Stones, Knopfler κ.ο.κ πως ηρθαν? Παιζανε Καζαντζιδη? Παιξανε σε αδεια σταδια? Δε μετρανε γιατι ηρθαν ολοι οταν ειχαν πλεον συνταξιοδοτηθει (η ο Κλαπτον ειναι preteen???) Η μηπως οι Κωνσταντινουπολιτες μεγαλωσανε με Mayall bluesbreakers?Και φυσικα δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι κλοπες εξοπλισμου του εκαστοτε καλλιτεχνη εχουν γινει μονο στην Ελλαδα?

Λεω απλα οτι  δεν φταιει παντα η οπισθοδρομικη μας χωρα για το οτι δεν επιλεγουν  ολοι οι καλλιτεχνες να περασουν απο εδω.

Trending...

Νέα θέματα

Back