χαχα, από κρασί τα πίνω όλα που λέει και η Άννα Γούλα, οπότε δεν έχω άποψηJasemeister είπε:skantzo προσπέρασες τα αμπέλια πριν τη φιλοσοφία
χαχα, από κρασί τα πίνω όλα που λέει και η Άννα Γούλα, οπότε δεν έχω άποψηJasemeister είπε:skantzo προσπέρασες τα αμπέλια πριν τη φιλοσοφία
Εκανες λαθος στο ΧΡΟΝΟ,το σωστο ειναι " νομίζω ότι ημασταν πολύ δυνατοί στη λογοτεχνία.Εχεις διαβασει συγχρονη ελληνικη λογοτεχνια?Για να μη φανώ τελείως ανθέλληνας Wink, νομίζω ότι είμαστε πολύ δυνατοί στη λογοτεχνία. 2 νόμπελ και όχι μόνο Smiley
Προφανώς ΔΕΝ έχεις ακούσει για το νέο ημερολόγιο της Πετρούλας Κωστίδου.Superfunk είπε:Εχεις διαβασει συγχρονη ελληνικη λογοτεχνια?
Παιδιά, ξεχνάτε το μπάσκετ...και φέτος παίζουμε με τους Τούρκους. Μήπως είναι καιρός να πάρουμε την Πόλη? Και να έχουμε θεατή τον Clapton και τον Winwood?Superfunk είπε:το σωστο ειναι " νομίζω ότι ημασταν πολύ δυνατοί...
Σιγα το μπαζο.....τις αντιστοιχες Τουρκαλες τις εχεις δει? ;DJasemeister είπε:Προφανώς ΔΕΝ έχεις ακούσει για το νέο ημερολόγιο της Πετρούλας Κωστίδου.
Μόνο οι κορυφαίοι μου 'ρχονται τώρα: Ζατέλη, Σουρούνης, Μάτεσης )Superfunk είπε:Εκανες λαθος στο ΧΡΟΝΟ,το σωστο ειναι " νομίζω ότι ημασταν πολύ δυνατοί στη λογοτεχνία.Εχεις διαβασει συγχρονη ελληνικη λογοτεχνια?
Εστειλα ηδη στους διοργνανωτες που εφεραν τους ΖΖ Τοπ. Εαν μου πειτε τα επωνυμια αλλων διργανωτων, θσ στειλω και σε αυτους.Jasemeister είπε:Πλάκα πλάκα, δεν στέλνουν όσοι θέλουν να τον δουν email σε έλληνες διοργανωτές αλλά και στον ίδιο τον Κλάπτον (μέσω του site του) να περάσει από Αθήνα; Το να τα λέμε εδώ για κρασιά και λοιπά στο τέλος δεν θα βγάλει τίποτα...
Χειμωνάς, Θέμελης, Καρυστιάννη, Ξανθούλης, Τριανταφύλλου, Δούκα,,,,,skantzos είπε:Μόνο οι κορυφαίοι μου 'ρχονται τώρα: Ζατέλη, Σουρούνης, Μάτεσης )
Και είναι και επιτυχημένοι εκτός συνόρων
ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΕ 10' ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.audiokostas είπε:Στο θέμα (ποσότητας) ανανγωστών πάσχουμε :-\
Κανείς δεν διαφωνεί με αυτό. Με τη Ζιγκουάλα-Μαντουβάλα διαφωνούμε με τον Superfunk και τους άλλους γέρουςshelter είπε:Ακόμα και τα κατα καιρούς in μαγαζιά, είτε club ή πίστες, με παλιά λαικά ξελασπώνανε το πρόγραμμά τους, και ο κόσμος όλων των ηλικιών συμμετείχε υπερ ενεργά... Όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε διάφορα, ο κόσμος στην Ελλάδα τη βρίσκει πολύ περισσότερο με το "ότι αγαπάω εγώ πεθαίνει" παρά με το "I me mine".
ε,καλα αυτοι εχουν...σιτεψει πλεον....δεν ειναι και...υπερσυγχρονοι...αν και σε αλλα ΜΕΓΕΘΗ αναφερομουν εγω (Σεφερης,Καββαδιας,Καζαντζακης κτλ. ;D)skantzos είπε:Μόνο οι κορυφαίοι μου 'ρχονται τώρα: Ζατέλη, Σουρούνης, Μάτεσης )
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά εμείς διαφωνήσαμε σε αυτό.marathon είπε:Κανείς δεν διαφωνεί με αυτό.
Ούτε και τόσο μεγάλο όσο μας κάνει να νομίζουμε ο μικρόκοσμός μας.Το κοινο της <<<<ροκ>>>> μουσικης δεν ειναι τοσο μικρο οσο νομιζετε!
skantzos είπε:Μόνο οι κορυφαίοι μου 'ρχονται τώρα: Ζατέλη, Σουρούνης, Μάτεσης )
Χειμωνάς, Θέμελης, Καρυστιάννη, Ξανθούλης, Τριανταφύλλου, Δούκα,,,,,
To πλήθος και η ποιότητα των συγγραφέων αναλογικά με την χώρα, είναι υψηλό.
Συνεχίζεις να διαφωνείς μόνος σου. Αυτό που λέω δεν είναι η ξένη vs Ελληνοελαφρολαϊκή αλλά η Ελληνοελαφρολαϊκή VS Mαντουβάλας.audiokostas είπε:Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά εμείς διαφωνήσαμε σε αυτό.
Και συνεχίζω να διαφωνώ μαζί σου εάν πιστεύεις η πλειονότητα της σημερινής Ελληνικής νεολαίας (όποιας ηλικίας) προτιμά ή τέλος πάντων νοιώθει περισσότερα οικεία την "ξένη" από την Ελληνοελαφρολαϊκή μουσική.
Ούτε και τόσο μεγάλο όσο μας κάνει να νομίζουμε ο μικρόκοσμός μας.
Καλά συμπαθής είναι, αλλά μέχρι εκεί.BigAlejandro είπε:πολυ μπροστα η τριανταφυλλου
Και παλι λαθος εισαι γιατι κρινεις εναν τραγουδιστη απο το 10% του ρεπερτοριου του,ξεχνωντας το υπολοιπο 90% που ειναι απλα αριστουργηματααλλά η Ελληνοελαφρολαϊκή VS Mαντουβάλας.
Μα δε χρειάζεται να απορούμε που η Ελληνική μουσική είναι πιο δημοφιλής στην... Ελλάδα και η Βρετανική στη... Βρετανία.shelter είπε:Στην Αγγλία περπατάς στο δρόμο και καθε 3'διασταυρώνεσαι με τύπους 70-75 ετών που είναι ζωγραφισμένοι λιμανίσια και φυλακόβια απο το λαιμό ως τους καρμούς, και έχουν βαρεθεί να βλέπουν τον Clapton και τον Beck και τους Zeppelin και άλλους νεότερους.