Circus pt.IV: Cause We've Ended as Lovers

pericles είπε:
β)Ο Τερρυ Ο μπασιστας οντως ειχε τρεις μπαντες στην πλατη του απορω πως δεν τα ''φτυσε''

ΣΑΝ τον Αγιο Ονουφριο εχει γινει ..να τρως ρε να τρως ..θα μας μεινεις καμια βραδυα.
Εεεε, χμμμμ, γκουχ, γκουχ άλλοι κουβαλήσαν, στήσαν, τραγουδήσαν, χορέψαν και παίξαν λίγο περσσότερα. Αλλά οι μπασίστες (αντίθετα με τις πριμαντόνες) είναι by default αγόγγυστο και σταθερό στήριγμα.  ;)

Τέρρυ είναι άδικο ρε... Όχι το έκανες επίτηδες παραδέξου το... Πάνω που ήθελα να δώσω το άταστο μας μάμησες την ψυχολογία...
Δεν είναι άταστο.

Κανένα από τα δύο.

Το μωβ PJ μου άρεσε περισσότερο από το Jazz

Το Asat μου μου αρέσει περισσότερο και από τα δύο. ;)

Οι γνώσεις/ικανότητες του Terry μου αρέσουν περισσότερο από τις δικές μου. :-[

Recording

παθητικο spliter, Motu 896, Toshiba satellite, cubase3.

Μικροφωνα οτι βρηκαμε, θυμαμαι 1 pg58, 2 beta58

και για τα υπολοιπα θα βοηθησει ο audiokostas
Behringer XM8500

Akg D5

Το πυκνωτικό του Γιώργου δεν το ξέρω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Δεν είναι άταστο.

Κανένα από τα δύο.

Το μωβ PJ μου άρεσε περισσότερο από το Jazz

Το Asat μου μου αρέσει περισσότερο και από τα δύο. ;)
Πλάκα κάνεις... Έκοβα το χέρι μου σχεδόν...  :-X

Είδες τι κάνει το τυφλό audio?

funky_bassman είπε:
Πλάκα κάνεις... Έκοβα το χέρι μου σχεδόν...  :-X

Είδες τι κάνει το τυφλό audio?
Όχι ήταν το Jazz ( το Γιδολί  ;D), με πίσω μαγνήτη και 1/3 μπροστινό.

Αχ και θα παραμείνουμε στο τυφλό audio γιατί κάποιος (δεν λέω ονόματα) κατέστρεψε το video... αχχχ  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αχ και θα παραμείνουμε στο τυφλό audio γιατί κάποιος (δεν λέω ονόματα) κατέστρεψε το video... αχχχ  ;D
Λοιπόν το αποφάσισα... Θα αυτοπυρποληθώ, θα το βιντεοσκοπήσω και θα έχω αφήσει ρητή εντολή να ανέβει το βίντεο στο YouTube με μουσική υπόκρουση το audio του Lovers!

Πάλι δεν θα υπάρχει η εικόνα από το live, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάτι εντυπωσιακό να βλέπετε ακούγοντας το κομμάτι. ;D

Haris είπε:
Λοιπόν το αποφάσισα... Θα αυτοπυρποληθώ, θα το βιντεοσκοπήσω και θα έχω αφήσει ρητή εντολή να ανέβει το βίντεο στο YouTube με μουσική υπόκρουση το audio του Lovers!

Πάλι δεν θα υπάρχει η εικόνα από το live, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάτι εντυπωσιακό να βλέπετε ακούγοντας το κομμάτι. ;D
Haris στάσου, μη θαύμα  ;D σώθηκε το βίντεο  ;D

Nestoras είπε:
Γειά σας. :'(
Τι κλαις βρε συ που μάζεψες όλες τις μοντέλες στα Avatar που αλλάζεις κάθε μέρα? ;D ;D

fusiongtr είπε:
Τι κλαις βρε συ που μάζεψες όλες τις μοντέλες στα Avatar που αλλάζεις κάθε μέρα? ;D ;D
Kαθάρισε ο JJ. ;)

Ο jj καθαρισε μοντελα για παρτη του. ;)

Ευτυχως βεβαια που δεν.....ο Στελιος

απ τη Κυπρο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gvour είπε:
Ευτυχως βεβαια που δεν.....ο Στελιος

απ τη Κυπρο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εκεί θα καθαρίζαμε εμείς! ;D ;D ;D ;D ;D

Παρεπιπτόντως υπάρχει μια πολύ καλή ''στουντιακή'' εκτέλεση από πρόβα σε σωστή ταχύτητα, μ' ωραία παιξίματα. Επίσης και μια εξαιρετική του τραγουδιού του Gregg. Τις άκουσα σήμερα. Μόλις τις πάρω θα ποστάρω. ;)

Εγώ πάντως αυτό το τραγούδι δεν το ήξερα ομολογώ .Έψαξα και το άκουσα σε διάφορες εκτελέσεις εκτός της αυθεντικής .

Επίσης εκείνο το βράδυ μετά από κάμποσες βότκες και πολλά κιλά τραγούδια που είχαν παιχτεί δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία .Ο ήχος μπορεί να ήταν καλός ,αλλά όσο και να το κάνουμε μετά από τόσες ώρες και τόσες εναλλαγές υπέροχων σχημάτων και μουσικών, μπουκώνει το αυτί .

Να συγχαρώ λοιπόν τον ηχολήπτη και για το λάιβ και για την εγγραφή ,είναι μάστορης .

Η εκτέλεση επίσης είναι υπέροχη και με βγάζει λάθος και στη κρίση μου περί του ότι εκείνο το βράδυ ΔΕΝ είχα θεωρήσει ότι άκουσα έναν καταπληκτικό ντράμμερ .

Δεν υπονοώ ότι οι ντράμμερ ήταν άσχετοι ,απλά δεν με είχαν εντυπωσιάσει όπως κάποιοι κιθαρίστες και ένας μπασσίστας ................σόρρυ Κώστα ,αλλά ο Τεριέ :) είναι άλλη κλάσση .

Για τις κιθάρες δεν ομιλώ θα προκληθεί συνοριακό επεισόδειο ;D .

Γερομπισμπίκη τσιφούτη αγόρασε κανά παντελόνι ρε ,τι θα τα κάνεις τα λεφτά από τις εισπράξεις των πωλήσεων? και άσε τις εξυπνάδες ότι ήταν στυλιστική επέμβαση του Λάκη το σκισμένο  ;D

Μπράβο σε όλους!!!

Αμάν πια με τα mp3, ανεβάστε video - μονοπλάνο- or it didn't happen.

Απο οτι μαθαινω ( διαβαζω ) Πετρο μου, ζωγραφησες. ;D ;D

Οπου Πετρος = Digisilence.

Ναι καλα... Ας μην ηταν συνετοι οι παικτες και θα εβλεπες τι γκλινγκ γκλονγκ θα ακουγαμε... ;D

Αλλωστε σχεδον απο την αρχη το πραγμα μπηκε στον αυτοματο. Ευχαριστω μαλιστα τον Σουηδο για την υποδειξη του σε καποιο σημειο της βραδιας. ;)

Παιδια ασχετα απο την ''δικηγορικη'' μου ιδιοτητα οσον αφορα τον Νεστορα το εχω ακουσει αλλες 3 φορες και καθε φορα μου αρεσει πιο πολυ γιατι το ''ακτινογραφω'' ....τι να πω ρε παιδια ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!

Kαι δυο κουβεντες για τον Γιωργο τον ντραμμερ =  μουσικος !!!

Νεστορα αγορι μου σκιζεις αλλα και ο gregg κραταει τα αρπετζιο ιδανικα και ριχνει και κατι φρασουλες γλυκα απο πισω .Μπραβο σας !!!!!!!!!!!!!!

Δικηγόρε μου, το στούντιο - που όταν δεήσει ο Γιώργος και το πάρω - θα σ' αρέσει περισσότερο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back